اوسمار و اولین چالش با پرسپولیس: دستیار تحمیلی نمی‌خواهم انصاری مامور مذاکره با بازیکنان لیست اوسمار نتیجه بازی تراکتور و الشرطه در لیگ نخبگان آسیا(۱۲ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌| برد ناپلئونی با درخشش ترابی ویدئو| خلاصه بازی تراکتور و الشرطه در لیگ نخبگان آسیا(۱۲ آبان ۱۴۰۴) بازگشت سیدجلال به پرسپولیس تکذیب شد درویش در تدارک حضور در فولاد و برکناری یحیی! اعتماد AFC به شرکت مورد نظر فدراسیون دربی در تهران بدون تماشاگر| اوج بی برنامگی پخش زنده بازی تراکتور و الشرطه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت بازی پاری سن ژرمن و بایرن مونیخ (۱۳ آبان ۱۴۰۴) | آتش بازی در پاریس اولین جداشده منچستریونایتد در زمستان مشخص شد تاریخ و ساعت بازی لیورپول و رئال مادرید (۱۳ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت آرنولد به آنفیلد تاریخ و ساعت بازی المپیاکوس و آیندهوون (۱۳ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت طارمی به UCL آقاسی غایب استقلال مقابل الوحدات آماده‌باش ساپینتو به آنتونیو آدان تاریخ و ساعت بازی سپاهان و آخال (۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴) | تلاش برای صعود جلالی ۴۵۰ دقیقه در حسرت یک دقیقه بازی در ترکیب استقلال پرسپولیس - تراکتور خیلی زود بهم رسیدند | فینال جام حذفی در مرحله یک شانزدهم نهایی! حدادی به دنبال ۳ بازیکن جدید برای پرسپولیس غیبت پاکدامن در الجزایر
سرخط خبرها

داوران خراسانی فوتبال به خط شدند

  • کد خبر: ۳۰۲۱۹
  • ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۲
داوران خراسانی فوتبال به خط شدند
داوران لیگ ‌برتری فوتبال استان، تمرینات گروهی خود را بعد از ماه‌ها از سر گرفتند.
مرتضی اخوان/ شهرآرانیوز - سوت قاضی ارشد به صدا درمی‌آید و مردان میانه میدان آرام‌آرام شروع به دویدن می‌کنند. این آغازی است بر تمرینات گروهی داوران فوتبال و فوتسال خراسان که چندماهی را همچون سایر ورزشکاران و فوتبالیست‌ها خانه‌نشین ویروس مرگ‌بار بودند و حالا با اعلام زمان ازسرگیری لیگ‌های فوتبال کشور قرار است باز میان‌دار عدالت در مستطیل سبز باشند. قاضیان خراسانی فوتبال کشور که برخی در لیگ برتر، شماری در لیگ دسته‌یک و بعضی‌های دیگرشان داور لیگ‌های استانی و شهری هستند، بعد از هفته‌ها، پنجشنبه در زمین تختی مشهد گرد هم آمدند تا اولین جلسه رسمی گروهی خود را برگزار کنند.

بی‌برنامگی فدراسیون، بابرنامگی AFC
حکایت شروع دور گروهی تمرینات قاضیان خراسانی برای قضاوت در لیگ‌های فوتبال ایران شبیه فوتبالیست‌هایی است که بعد از صدور مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا توانستند تمرینات گروهی را آغاز کنند، اما یک تفاوت فاحش دارد. داوران فوتبال ایران برخلاف فوتبالیست‌ها که در طول این چند ماه ازسوی کادر فنی تیم‌هایشان برنامه تمرین روزانه‌شان به صورت آنلاین چک می‌شد، کاملا به حال خود رها شده بودند. مهدی مرجان‌زاده درباره برنامه‌های فدراسیون برای حفظ آمادگی داوران در دوران قرنطینه گفت: یک کانال آموزشی بود که هر روز بیشتر ویدئو‌های آموزشی در آن قرار داده می‌شد. ما خودمان سعی می‌کردیم تمریناتمان را به‌صورت مرتب در منزل و اختصاصی انجام بدهیم تا از شرایط آرمانی دور نشویم. این درحالی است که گویا AFC برنامه مدون‌تری برای داوران الیت خود داشته است. مرتضی منصوریان دراین‌باره گفت: از ایران من و میثم حیدری از شهرکرد داورانی هستیم که زیر‌نظر AFC در طول این مدت برنامه تمرینی مشخص داشتیم و هر هفته در یک گروه مجازی سی‌وهشت‌نفره مسئولان کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا برنامه تمرینی می‌دادند و ما به‌صورت آنلاین آن را در خانه انجام می‌دادیم. کنترل آنلاین داوران الیت ازسوی AFC در مقابل رهایی داوران ملی ازسوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال شاید نمونه‌ای از تفاوت یک برنامه‌ریزی مدون و حرفه‌ای در فوتبال روز آسیا و ایران باشد.

سهم قاضیان خراسانی از لیگ برتر
۲ داور وسط و پُرامید خراسانی که در لیگ برتر فوتبال این فصل حرف اول را می‌زنند، مرتضی منصوریان و مهدی مرجان‌زاده هستند؛ ۲ قاضی‌ای که هر کدامشان در طول ۲۱ بازی پیش از کرونا لیگ برتر ۴ قضاوت را به‌عنوان قاضی وسط داشته‌اند. شاید از مهم‌ترین قضاوت‌های مرتضی منصوریان بتوان به بازی پرسپولیس و نساجی مازندران در ورزشگاه آزادی که از قضا سوژه تصویربرداری سریال پایتخت هم شد و از مهم‌ترین بازی‌های مرجان‌زاده دیدار پیکان و فولاد خوزستان اشاره کنیم. مردان خراسانی حالا ردای قضاوت را دوباره به تن کردند تا در ۹ هفته باقی‌مانده از لیگ برتر فوتبال با سوت‌های عادلانه‌شان بار دیگر نام پُرآوازه داوری استان را در سطح کشور بر سر زبان‌ها بیندازند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->