دادستان کل کشور: هدف اصلی جنگ تبلیغاتی دشمن، برهم زدن امنیت روانی جامعه است عراقچی در گفت‌وگو با الجزیره: فناوری هسته‌ای همچنان پابرجاست | مانع گسترش جنگ در منطقه شدیم رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: مهاجرت نخبگان مهلک‌ترین ضربه به ایران است یک نماینده مجلس: سال‌هاست که مشکل مردم مباحث معیشتی است پزشکیان بر تسریع در جمع‌آوری گاز‌های مشعل تأکید کرد سری جدید جنگنده‌های پیشرفته سوخو-۳۵ تحویل وزارت دفاع روسیه شد یک نماینده مجلس: اختلاف نظر همیشه وجود دارد، اما هدف همه ما تعالی جمهوری اسلامی ایران است وزرای خارجه ایران و قزاقستان بر تداوم رایزنی‌ها توافق کردند وزیر اطلاعات بر اجرای الزامات و ملاحظات پدافند غیرعامل تأکید کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن با رواج فرقه‌گرایی، به دنبال تضعیف باور‌های دینی مردم است شهادت روزانه ۱۰ فلسطینی از زمان آغاز آتش‌بس در غزه درخواست عجیب برنده صلح نوبل از آمریکا: به ونزوئلا حمله کنید وزیر کشور: از امنیتی‌کردن پدیده‌های اجتماعی باید پرهیز شود | نباید در انتخابات حق فرد یا حزبی ضایع شود آزادی بیان به سبک آمریکایی | کاخ سفید دسترسی خبرنگاران به دفتر مطبوعاتی را محدود کرد معاون وزیر کشور: تفویض اختیارات به استانداران موجب رشد و شکوفایی اقتصادی می‌شود رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است
سرخط خبرها

حاجی‌بگلو: طرح شورای عالی استان‌ها در خصوص هفت‌ساله‌شدن شورا‌ها به قوت خود باقی است

  • کد خبر: ۳۰۲۵۴۴
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳
حاجی‌بگلو: طرح شورای عالی استان‌ها در خصوص هفت‌ساله‌شدن شورا‌ها به قوت خود باقی است
رئیس شورای عالی استان‌ها با اشاره به طرح هفت‌ساله‌شدن شورا‌های شهر گفت: انتخابات سال آینده شورای شهر به محض تصویب‌شدن این طرح منتفی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو درباره آخرین وضعیت طرح هفت‌ساله‌شدن زمان شورا‌ها اظهار کرد: وزارت کشور با توجه به قانون فعلی زمان‌بندی انتخابات شورا‌ها را اعلام کرد، اما شورای عالی استان‌ها این طرح را به مجلس برده تا قانون را تغییر دهد و مدت زمان دوره شورا‌ها افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: این طرح به محض این‌که در مجلس شورای اسلامی تصویب شود و تأیید شورای نگهبان را دریافت کند، به دولت ابلاغ می‌شود و انتخابات شورای شهر منتفی خواهد شد. طرح شورای عالی استان‌ها در خصوص ۷ ساله شدن شورا‌های شهر به قوت خود باقی است.

یکپارچه‌سازی مدیریت شهری در دستور کار شورای عالی استان‌ها

رئیس شورای عالی استان‌ها درباره بلاتکلیفی طرح یکپارچه سازی مدیریت شهری طی سال‌های اخیر گفت: ما طرح حکمرانی مدیریت یکپارچه شهری را آماده کردیم و در کمیسیون‌ها در حال بررسی است و ان‌شاءالله آماده شود به مجلس ارسال می‌کنیم. اجرای این طرح نیاز به زمان دارد و باید وضعیت دستگاه‌ها بررسی شود؛ اما در آینده قطعا این اتفاق رخ خواهد داد.

وی درباره آخرین طرح‌ها و اقدامات شورای عالی استان‌ها بیان کرد: هفته آینده انتخابات سال چهارم هیأت رئیسه شورای عالی استان‌ها خواهد بود و یک دستور دو فوریتی مبنی بر حضور کارمندان در دهیاری‌ها به عنوان نیروی پاره وقت نیز خواهیم داشت تا علاوه بر مسئولیت خود، مسئولیت دهیاری را هم داشته باشند. دستگاه‌های نظارتی نسبت به حضور کارمندان در مجموعه دهیاری‌ها ایراد گرفته و مجبوریم این قانون را اصلاح کنیم تا روستا‌ها دهیار داشته باشند تا امورات روستا‌ها با سرعت پیش برود.

برخی از نیروگاه‌ها برای استفاده از سوخت‌های جایگزین طراحی نشده‌اند

حاجی‌بگلو درباره مسئله مازوت سوزی در کارخانه‌ها گفت: کسی دوست ندارد مازوت سوزی در کشور وجود داشته باشد؛ اما این واقعیت است که برخی از نیروگاه‌ها برای استفاده از سوخت‌های جایگزین طراحی نشده‌اند و چاره‌ای هم ندارند؛ اما در حال پیگیری هستیم تا در صورت امکان از زغال سنگ به عنوان سوخت جایگزین استفاده شود.

وی ادامه داد: به همراه اعضای شورای عالی استان‌ها از نیروگاه مشهد بازدید کردیم و مقرر شد کمیسیون انرژی ما نسبت به این موضوع تخصصی‌تر ورود پیدا کند و مسائل را مورد بحث قرار دهد تا در جلسات بعد اگر نیاز بود طرحی ارائه و آماده شود.

حاجی‌بگلو با بیان این‌که برای جلوگیری از قطعی برق در کشور باید به سمت انرژی‌های جدید رفت، گفت: نیازمند این هستیم که در مناطق روستایی و مناطق واجد شرایط از انرژی‌های دیگری مثل انرژی خورشیدی و انرژی‌های نوین استفاده کنند. سایر صنایع نیز باید در جهت کاهش مصرف انرژی قدم بردارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->