مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعدادی از تروریست‌های تحریرالشام توسط ارتش سوریه به دام افتادند+ فیلم

  • کد خبر: ۳۰۲۷۸۳
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۹
تعدادی از تروریست‌های تحریرالشام توسط ارتش سوریه به دام افتادند+ فیلم
رسانه‌های سوریه از اسارت تعدادی از تروریست‌های تحریرالشام توسط ارتش سوریه در شمال حلب خبر دادند، در همین حال خبرگزاری آناتولی ترکیه ادعا کرد که این تروریست‌ها با عقب نشینی ارتش سوریه به یک کیلومتری استان حلب رسیده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های سوریه با انتشار تصاویری از دستگیری گروهی از تروریست‌های تحریرالشام که بامداد چهارشنبه همزمان با اعلام آتش بس «بنیامین نتانیاهو» در لبنان و تهدید مستقیم او علیه سوریه، توافق آتش‌بس منعقده در سال ۲۰۲۰ را نقض و به مواضع ارتش سوریه حمله کردند، خبر دادند.

رسانه‌های سوریه گزارش دادند که این گروه از تروریست‌های گروهک تحریرالشام در محور عندان در شمال حلب به اسارت نیرو‌های ارتش سوریه در آمدند.

در همین حال خبرگزاری آناتولی ترکیه در خبری فوری ادعا کرد که تروریست‌های گروهک تحریرالشام با پیشروی در حومه حلب به یک کیومتری این استان رسیدند.

در این پیوند، رسانه‌های وابسته به مخالفان نظام سوریه ادعا کردند که نیرو‌های گروهک تروریستی تحریرالشام در حومه غربی و جنوبی حلب پیشرفت چشمگیری داشتند و به فاصله سه کیلومتری تا شهر حلب رسیدند.

در این زمینه شبکه تلویزیونی الغدیر عراق نیز به نقل از منابع روسیه گزارش داد که حدود ۴۰۰ نفر از نیرو‌های گروهک تروریستی «جبهه النصره» در جریان حمله به ادلب و حلب توسط ارتش سوریه به هلاکت رسیدند.

خبرگزاری اثر پرس سوریه نیز از به هلاکت رسیدن ۳۵ تروریست مسلح وابسته به تحریر الشام در جریان درگیری‌های روز پنجشنبه ارتش سوریه با تروریست‌های تحریر الشام در محور دادیخ در حومه جنوب شرقی ادلب خبر داد.

این خبرگزاری اضافه کرد که هواپیما‌های جنگی سوریه و روسیه در عملیات مشترک، چندین موضع گروه‌های تروریستی در محور غربی حومه حلب و حومه شمال شرقی ادلب را هدف قرار دادند و به این تروریست‌ها ضربات جبران ناپذیری را وارد کردند.

همچنین منابع خبری سوریه از دفع حمله گروه‌های تروریستی تحریر الشام به شهرک استراتژیک «عندان» در شمال حلب خبر دادند و اضافه کردند که نیرو‌های لشگر چهارم زرهی ارتش سوریه در شمال حلب به فرماندهی «غیاث دلا» وارد محور‌های نبرد با نیرو‌های تروریستی تحریرالشام شدند.

گروه‌های تروریستی در شمال غرب سوریه از بامداد چهارشنبه با عنوان نبرد «جلوگیری از تجاوز» به مواضع ارتش سوریه در جبهه‌های حومه غربی حلب حمله کردند. این عملیات نظامی تروریست‌ها علیه مواضع ارتش سوریه توافق آتش‌بس منعقده در سال ۲۰۲۰ را نقض کرد، زیرا این منطقه مشمول توافقنامه «کاهش تنش» است که با تضمین ترکیه در آستانه امضا شد و شامل مناطقی در ادلب، حومه حلب و بخش‌هایی از حماه و لاذقیه نیز می‌شود.

حمله گروه‌های تروریستی علیه مواضع ارتش سوریه همزمان با اعلام آتش بس «بنیامین نتانیاهو» در لبنان و تهدید مستقیم او علیه سوریه انجام شد.

براساس توافق سال ۲۰۱۷ میلادی میان ایران، روسیه و ترکیه به عنوان کشور‌های ضامن صلح آستانه، چهار منطقه امن در سوریه (کاهش تنش) ایجاد شد.

سه منطقه در سال ۲۰۱۸ میلادی به کنترل ارتش سوریه درآمد، اما منطقه چهارم که استان ادلب در شمال غربی سوریه، بخش‌هایی از استان‌های لاذقیه، حما و حلب را در بر می‌گیرد، هنوز در دست گروه‌های تروریستی قرار دارد و گفته می‌شود که کنترل این منطقه بیشتر در اختیار گروه تروریستی تحریرالشام (جبهه النصره) است.

اواخر تابستان سال ۲۰۱۸ میلادی، سران روسیه و ترکیه در سوچی روسیه به توافقی دست یافتند که طی آن ترکیه وعده داد، بدون خون ریزی، تروریست‌های مستقر در این منطقه را خارج یا خلع سلاح کند، اتفاقی که از دید ناظران، تا امروز رخ نداده است و تروریست‌ها در این منطقه، هر از گاهی به نیرو‌های نظامی سوریه یا پایگاه روسیه در اطراف این منطقه حمله می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->