لغو کلیه امتحانات دانشگاه‌های آزاد استان خراسان رضوی تا پایان روز جمعه ۳۰ خردادماه افشای شیوه جاسوسی واتس‌آپ برای اسرائیل فعالیت دفاتر اسناد رسمی با یک‌سوم ظرفیت تأثیر وحشتناک حملات موشکی رژیم صهیونیستی بر بیماران بستری حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری به‌موقع پرداخت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۷ خرداد ۱۴۰۴) | از فردا، هوای مشهد خنک می‌شود درگیرشدن ۲۱ استان کشور، از ابتدای حملات رژیم صهیونیستی تاکنون | به حدود ۱۰۰۰ نفر اسکان اضطراری داده شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) آمادگی کامل نظام سلامت در شرایط جنگی مدیریت اقامت و خروج زائران خارجی مشهد، در دستور کار ستاد شرایط اضطراری خراسان رضوی با کمک بسیج ناحیه یک عمار مشهد اجیرشدگان یک زن برای انتقام‌گیری دستگیر شدند پیگیری شهرآرا برای آزمون‌های لغو شده | خانواده‌ها نگران برگزاری آزمون‌ها نباشند مراقب چشم‌ها در برابر موج انفجار باشید داروخانه‌ها طبق روال معمول در حال ارائه خدمات به مردم هستند تأکید مدیرکل سازمان حفاظت محیط‌ زیست تهران بر حفظ منابع حیاتی اطلاعیه جدید دانشگاه آزاد اسلامی مشهد درباره نحوه برگزاری امتحانات (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) دستور به دادستان‌های کشور برای برخورد شدید و عبرت‌آموز با جاسوسان رژیم صهیونیستی شهادت ۳ تن از همکاران شاغل و بازنشسته سازمان تأمین اجتماعی در حملات رژیم صهیونیستی وام ۵۰ میلیون تومانی به حساب ۲ هزار و ۲۹۰ بازنشسته خراسانی واریز شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) مهمان‌نوازی مشهدی‌ها در روز‌های سخت اهمیت ورزش زیاد در جوانی برای کنترل فشار خون در میانسالی وضعیت ذخیره دارویی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مطلوب است بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان غذا و دارو به شایعه کمبود دارو‌های پیوند عضو بیمار مرگ مغزی ساکن تربت‌جام جان ۴ نفر را نجات داد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) آتش‌سوزی سه نفتکش در دریای عمان + عکس مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد حمله مستقیم رژیم صهیونیستى به تیم هاى امدادى هلال احمر در حین عملیات | احتمال شهادت ٢ امدادگر اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم
سرخط خبرها

دستگیری مرد جوانی که خواهر خود را با ضربات قندشکن به قتل رساند

  • کد خبر: ۳۰۲۹۳۸
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶
دستگیری مرد جوانی که خواهر خود را با ضربات قندشکن به قتل رساند
مرد جوانی که خواهر خود را با ضربات قندشکن به قتل رساند و دو نفر دیگر را به‌شدت زخمی کرده بود، توسط کارآگاهان جنایی اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سه‌شنبه بیست‌و‌نهم آبان ماه، فردی مضطرب با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفت و با نگرانی به اپراتور گفت: ساعتی پیش با خواهرم تماس گرفتم، اما جواب نداد؛ او قرار بود همراه یک کارشناس ملکی به خانه پدری‌مان برود، نگران شدم که مبادا برادر دیگرم، شهروز، که معتاد است و با فروش خانه مخالف بود، بلایی سر آنها آورده باشد، وقتی به خانه رفتم، با جسد خون‌آلود خواهرم روبه‌رو شدم، کارشناس ملکی و مستأجرمان هم به‌شدت زخمی هستند و حالشان وخیم است، لطفاً کمک کنید!

طولی نکشید که ماجرای این مرگ مشکوک از طریق تماس تلفنی به قاضی حسین گودرزی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه ششم دادسرای امور جنایی گزارش داده شد.

بدین ترتیب خیلی زود تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی به‌همراه بازپرس جنایی راهی محل حادثه شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

جمعیت زیادی جلوی خانه موردنظر ایستاده و با نگرانی به‌دنبال اخبار تازه‌ای از این جنایت بودند؛ اعضای تیم جنایی در محل جنایت با جسد زن جوانی مواجه شدند که بر اثر ضربات مهلک "قندشکن" توسط برادرش شهروز به قتل رسیده بود؛ امدادگران اورژانس نیز که خیلی زود به محل حادثه رسیده بودند، زن و مرد جوان را به نزدیکترین مرکز درمانی منتقل کردند.

بررسی‌های اولیه نشان می‌داد زن جوان زخمی، کارشناس ملکی دادگستری است و مرد مجروح نیز مستأجر ساختمان است و هر دو نفر هدف حمله هولناک شهروز قرار گرفته‌اند.

تحقیقات اولیه نشان داد؛ مقتول قصد داشت خانه را به‌خلاف میل قاتل برای فروش بگذارد. او به‌همراه یک کارشناس ملکی وارد خانه شده بود، اما قاتل که فردی معتاد بود و در همان خانه مواد مخدر مصرف می‌کرد، پس از اطلاع از این موضوع، با آنها درگیر شد، در این میان، مستأجر یکی از واحد‌های ساختمان برای میانجیگری وارد ماجرا شد، اما شهروز با یک قندشکن به آنها حمله کرد و خواهرش را به قتل رساند و کارشناس ملکی و مستأجر را به‌شدت زخمی کرد.

در ادامه مشخص شد؛ قاتل پس از ارتکاب جنایت از خانه فرار کرده و ساعتی بعد همراه خواهرزاده‌اش به محل قتل بازگشته است. آنها ابتدا برای جلوگیری از باز شدن درب، دوغاب در آن ریخته و سپس آن را قفل کرده‌اند، پس از این اقدام، هر دو با یک موتورسیکلت از محل گریخته‌اند.

پس از پایان تحقیقات میدانی در صحنه جرم، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ مأموریت یافتند با اقدامات گسترده اطلاعاتی ابتدا هویت متهمان را شناسایی و سپس در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به دستگیری آنها اقدام کنند.

دستگیری مرد جنایتکار

تیم جنایی در نخستین گام با اقدامات گسترده فنی و اطلاعاتی، مخفیگاه مرد جنایتکار را در تهران شناسایی کردند که همین سرنخ مهم کافی بود تا متهم در یک قدمی بازداشت قرار بگیرد.

کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پس از دریافت این اطلاعات مهم، بی‌درنگ راهی مخفیگاه متهم شدند و پس از تعقیب و مراقبت‌های نامحسوس او را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.

با دستور قاضی گودرزی از شعبه ششم دادسرای امور جنایی، متهم جهت روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت قرار گرفت و تحقیقات همچنان ادامه دارد.

منبع: تسنیم

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->