مرگ مشکوک زن جوان در یک ویلای اجاره‌ای در نزدیکی مشهد | مرد ۲۵ ساله دستگیر شد زورگیری‌ با چاقو از کودکان در مشهد | مقام انتظامی: خانواده‌ها مراقب باشند فتاح: با تأیید آموزش و پرورش، مدارس کانکسی را جمع می‌کنیم بخشنامه جدید تعیین تکلیف وسایل نقلیه توقیفی ابلاغ می‌شود دسر بخورید و لاغر شوید! ناصر قفلی، نیکوکار مدرسه‌ساز مشهدی، درگذشت (۳ خرداد ۱۴۰۴) ۲۷ هزار مترمربع برای کودکان نخبه و بی‌سرپرست | بهره‌برداری از فاز نخست بزرگ‌ترین پروژه استعدادیابی کودکان بد‌سرپرست کشور در مشهد وقتی خنده به قیمت تخریب هویت زن تمام می‌شود | تحلیلی بر بازنمایی زنانه در «جوکر» اسامی معرفی‌شدگان به مرحله مصاحبه آزمون دکتری اعلام شد (۳ خرداد ۱۴۰۴) زلزله ۳.۷ ریشتری شهرستان نهبندان را لرزاند (۳ خرداد ۱۴۰۴) چند توصیه برای نجات از گرمازدگی درباره زردی نوزادان و راه‌های درمان آن | تولد با یک چالش زردرنگ معاون قوه‌قضائیه: تحریف نام خلیج‌فارس اقدامی خصمانه و تحقیرآمیز است امتحانات هماهنگ کشوری نهمی‌ها از فردا (۴ خرداد ۱۴۰۴) آغاز خواهد شد آغاز اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات ساکن در پایتخت از امروز (۳ خرداد ۱۴۰۴) یادی از مرحوم «احمد اقتداری»، پدر مطالعات خلیج فارس | میراث‌دار آب و خاک بازخوانی حکایت تلخ فروش دختران خراسانی در دوره قاجار، به بهانه انتشار سندی تازه‌یاب | چرا ما را به دشمن می‌فروشید؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳ خرداد ۱۴۰۴) | رگبار پراکنده باران در برخی نقاط استان زمین‌لرزه‌ای ۴ ریشتری خوزستان را لرزاند (۳ خرداد ۱۴۰۴) آتش سوزی در خیابان قرنی تهران + فیلم و جزئیات (۳ خرداد ۱۴۰۴) هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر انتقال بیماری تب‌ خونریزی‌دهنده رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی: ایران در اجلاس ایفلا ۲۰۲۵ و اجلاس کتابخانه‌های جاده ابریشم شرکت می‌کند هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی با ترفند «وام فوری» مصدومیت ۶ دانش‌آموز در پی تصادف سرویس مدرسه در کرج (۳ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات ساخت مدارس مشارکتی در طرح نهضت ملی مسکن پروژه‌های نیمه تمام مدرسه‌سازی باید تا اول مهر ۱۴۰۴ تمام شوند درخواست کمک یک دزد از پلیس مشهد! ثبت‌نام کلاس اولی‌ها آغاز شد (۳ خرداد ۱۴۰۴) انحراف اتوبوس حامل دانش‌آموزان در محور قزوین | وقوع حادثه برای ۲۰ نفر (۳ خرداد ۱۴۰۴) بیمار مرگ مغزی نیشابوری نجات‌بخش جان ۴ نفر شد (۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستگیری ۹۶۲ سارق و ۴۳ مالخر در کشور طی اجرای مرحله سوم طرح مبارزه با سرقت‌های خرد

  • کد خبر: ۳۰۲۹۴۳
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۸
دستگیری ۹۶۲ سارق و ۴۳ مالخر در کشور طی اجرای مرحله سوم طرح مبارزه با سرقت‌های خرد
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا گفت: مرحله سوم طرح سراسری مبارزه با سرقت‌های خرد اجرا شد و طی آن، ۹۶۲ سارق و ۴۳ مالخر دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ محمدرضا اکبری روز شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳) با تأکید بر مبارزه با سرقت، اظهار کرد: مرحله سوم اجرای طرح سراسری مبارزه با سرقت‌های خرد آبان امسال به مدت سه روز با هدف کاهش و کنترل سرقت برابر برنامه زمانبندی شده با محوریت پلیس آگاهی به مرحله اجرا درآمد.

وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی در مدت اجرای این طرح با انجام اقدامات فنی و عملیاتی، ۹۶۲ سارق و ۴۳ مالخر را شناسایی، دستگیر و پس از هماهنگی برای تشکیل پرونده به منظور سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

سرهنگ اکبری با اشاره به استمرار طرح ضربتی مقابله با سرقت در کشور تصریح کرد: در این بازه زمانی با اقدامات موثر کارآگاهان بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ فقره سرقت کشف شد.

وی با بیان اینکه سرقت‌های خرد به یکی از دغدغه‌های مردم تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: پلیس آگاهی با همه توان با سارقان و مجرمان حرفه‌ای مقابله و مقتدرانه با کسانی که احساس امنیت و آرامش مردم را به خطر می‌اندازند؛ برخورد خواهد کرد.

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا از مردم خواست برای پیشگیری از وقوع سرقت ضمن توجه به هشدار‌ها و توصیه‌های انتظامی در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را برای پیگیری از طریق فوریت‌های پلیسی اطلاع دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->