در تصادفات جرحی خودرو توقیف نمی‌شود مدیریت نادرست مقصر ردیف اول خشکسالی و کم‌آبی‌های کشور ثبت سومین سال کم‌بارش ایران طی ۳۰ سال اخیر ابعاد جدید از پرونده کلثوم اکبری جزئیات جدید از مرگ ۲ نوزاد در بیمارستانی در انزلی دستگیری عنصر وابسته به گروهک تروریستی انصارالفرقان در کرمان (۵ مهر ۱۴۰۴) کرونا، شایع‌ترین ویروس تنفسی کشور در شهریور ۱۴۰۴  زلزله نسبتا شدید والی گمیش‌تپه گلستان را لرزاند (۵ مهر ۱۴۰۴) افزایش خفیف زمین‌لرزه‌ها در کشور | فارس، کرمان و خراسان رضوی در صدر مناطق لرزه‌خیز افتتاح بیش از ۲ هزار پروژه محرومیت‌زدایی به ارزش ۵۵۶ میلیارد ریال در مشهد افزایش تمرکز و کاهش استرس دانش آموزان با چند ترکیب جادویی | گیاهان دارویی را جایگزین قرص‌های شیمیایی کنید سرخی آژیر بر سفره سبز هفت‌سین کشف ۲۵۲ خودرو در طرح سراسری کشف خودروهای مسروقه صدور هشدار سطح زرد هواشناسی کشور در پی پیش‌بینی فعالیت سامانه بارشی (۵ مهر ۱۴۰۴) آیا پیاده‌روی برای جبران عوارض سبک زندگی کم‌تحرک کافی است؟ تأکید وزیر بهداشت بر اهمیت آمادگی دارو و لجستیک متناسب با تروما و بحران معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ برخی از بازنشستگان تأمین اجتماعی هنوز پرداخت نشده است علت صدا دادن مفاصل هنگام حرکت چیست؟ | چه زمانی نگران شویم؟ سلاخی هویت در مسلخ تورم بهره‌برداری از فاز جدید پروژه‌های محرومیت‌زدایی سپاه در مشهد | ۱۵ هزار سبد لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشهد توزیع شد + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۵ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا روز سه‌شنبه درباره بیماری هاری و راه‌های پیشگیری از مرگ انسانی ناشی از آن | یک گاز تا مرگ تمرکز وزارت آموزش و پرورش بر احیای المپیادهای ورزشی مدارس در سال تحصیلی جدید درباره روان‌درمانی با هوش مصنوعی و آسیب‌هایش | نسخه‌پیچی معیوب با هوش مصنوعی چرا در پاییز باید آبرسانی کنیم؟ | راهکار‌های هیدراته‌ماندن در فصل سوم سال سبزوار، کم‌بارش‌ترین شهرستان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌های زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دسترس عموم قرار گرفت (۵ مهر ۱۴۰۴) اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف ۳۰ فقره سرقت کابل‌های برق در شرق مشهد (۱۲ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۳۴۳۲
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۱
کشف ۳۰ فقره سرقت کابل‌های برق در شرق مشهد (۱۲ آذر ۱۴۰۳)
جانشین فرمانده انتظامی مشهد از دستگیری متهم به ۳۰ فقره سرقت کابل برق در محدوده شهرک پنجتن خبر داد.  

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ محمد چراغ در خصوص کشف سرقت کابل‌های برق گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت کابل‌های برق در محدوده شهرک پنجتن، پی گیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران دایره تجسس کلانتری پنجتن با بررسی سرقت ها، گشت‌های هدفمندی را با همکاری دیگر واحد‌های انتظامی این کلانتری در مناطق آسیب پذیر آغاز کردند.

این مقام انتظامی بیان داشت: تحقیقات در این رابطه ادامه داشت تا این که صبح روز گذشته یکی از واحد‌های انتظامی کلانتری پنجتن در اجرای طرح امنیت محله محور هنگام گشت زنی در محدوده خیابان التیمور به مردی جوان که کیسه‌ای را با خود حمل می‌کرد مظنون و در بازرسی از آن ۲۰ متر کابل برق به همراه ابزارآلات مسروقه کشف کردند.

جانشین فرمانده انتظامی کلان شهر مشهد خاطرنشان کرد: متهم ۳۷ ساله که اعتیاد به موادمخدر دارد پس از انتقال به مقر انتظامی در بازجوئی‌های به عمل آمده به ۳۰ فقره سرقت کابل‌های برق در محدوده شهرک پنجتن، گلشهر، طبرسی و طلاب اعتراف کرد.

سرهنگ چراغ با اشاره به معرفی متهم به مراجع قضائی از شهروندان خواست؛ ضمن توجه به توصیه‌های انتظامی در صورت برخورد با هرگونه مورد مشکوک موضوع را بلافاصله با شماره تماس ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->