نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید
سرخط خبرها

ارتش سوریه درباره تحولات حلب بیانیه صادر کرد

  • کد خبر: ۳۰۲۹۹۰
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۷
ارتش سوریه درباره تحولات حلب بیانیه صادر کرد
فرماندهی کل ارتش و نیرو‌های مسلح سوریه در بیانیه‌ای، به جزئیاتی از تحولات و حملات تروریست‌ها به شهر حلب اشاره کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرماندهی کل ارتش و نیرو‌های مسلح سوریه اعلام کرد: طی چند روز گذشته، سازمان‌های تروریستی مسلح وابسته به گروه موسوم به «جبهه النصره» با حمایت هزاران تروریست خارجی، سلاح‌های سنگین و تعداد زیادی پهپاد، حملات گسترده‌ای را از چند محور به حلب و ادلب انجام دادند. نیرو‌های مسلح ما برای جلوگیری از پیشروی آن در مسافتی بیش از ۱۰۰ کیلومتر با آنها نبرد‌های سختی انجام دادند که در جریان این نبرد‌ها ده‌ها نفر از نیرو‌های مسلح ما شهید و تعدادی دیگر مجروح شدند.

در این بیانیه آمده است: تعداد زیاد تروریست‌ها و جبهه‌های متعدد درگیری، نیرو‌های مسلح ما را بر آن داشت تا عملیات استقرار مجدد را با هدف تقویت خطوط دفاعی به منظور دفع حمله، حفظ جان غیرنظامیان و سربازان و آماده شدن برای ضدحمله، اجرا کنند.

فرماندهی کل ارتش و نیرو‌های مسلح سوریه در ادامه بیانیه خود آورده است: با ادامه تردد تروریست‌ها در مرز‌های شمالی و تشدید حمایت‌های نظامی و فنی از آنها، گروه‌های تروریستی طی ساعات گذشته توانستند وارد بخش‌های وسیعی از محله‌های شهر حلب شوند، اما به دلیل تداوم حملات متمرکز و قدرتمند توسط نیرو‌های مسلح ما، نتوانستند پایگاه‌های خود را تثبیت کنند.

در ادامه این بیانیه تاکید شد: این اقدام موقتی است و نیرو‌های مسلح سوریه با تمام امکانات برای تامین امنیت ملت سوریه در شهر حلب به عملیات و وظیفه ملی خود در راستای مقابله با سازمان‌های تروریستی و به دست گرفتن کنترل کامل شهر و حومه آن ادامه می‌دهند.

روز چهارشنبه هفته گذشته و درحالی‌که ساعاتی از اعلام خبر آتش‌بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی نمی‌گذشت، اخبار انجام عملیات گسترده‌ای توسط گروه تروریستی «تحریر الشام» در شمال غرب سوریه و استان حلب منتشر شد.

این گروهک تروریستی که پیش‌تر با نام جبهه النصره شناخته می‌شد در روز‌های اخیر پیشروی زمینی به سمت مراکز استقرار ارتش سوریه در غرب حلب را آغاز کرد. علاوه بر «تحریر الشام» نام چندین گروهک تروریستی دیگر که هم‌پیمان با این تروریست‌ها بوده نیز در میان حمله‌کنندگان به حلب دیده می‌شود. مضاف بر اینکه برخی اخبار حاکی است گروه موسوم به «ارتش ملی سوریه» متشکل از معارضان سوری تحت حمایت ترکیه نیز در کنار گروه تحریر الشام در نبرد‌ها مشارکت دارند.

در پاسخ به این حملات، ارتش سوریه با پشتیبانی نیروی هوایی روسیه، حملات هوایی گسترده‌ای به مواضع تروریست‌ها انجام داده و بسیاری از استحکامات آنان را مورد هدف قرار داده است. برخی گزارش‌ها حاکی از این است ارتش سوریه در حال آماده‌سازی برای مقابله با پیشروی تروریست‌ها و دفاع از خطوط مقدم خود در حلب است. این نبرد‌ها به‌ویژه در حومه غربی حلب و مناطق استراتژیک نزدیک به مرز‌های ترکیه شدت یافته و هنوز در جریان است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->