ویدئو | دیپ سیک چطور ظهور کرد و صنعت هوش مصنوعی را به هم ریخت؟ ویدئو | نظر مخاطبان درباره انیمیشن «پسر دلفینی ۲» راهکارهای مرکز شتاب ایده برای مدیریت انرژی | هم نوآوری، هم محرومیت زدایی ممنوعیت استفاده از هوش مصنوعی دیپ‌سیک در استرالیا امضای تفاهم‌نامه توسعه ترانزیت داده بین ایران و عمان شکست هوش مصنوعی دیپ‌سیک در آزمایش‌های ایمنی! رشد نگران‌کننده تعداد موش‌ها در شهر‌های بزرگ به دلیل افزایش گرمای زمین شتاب شوق برانگیز علمی کوشش شرکت های پارک علم و فناوری خراسان رضوی در مسیر خودکفایی | رونق تولید با توان دانش بنیان‌ها پرفروش‌ترین گوشی‌های ۲۰۲۴ | آیفون ۱۵ در صدر گروه بیتلز با کمک هوش مصنوعی برنده جایزه گرمی شد آیفون ۱۶ ترخیص شد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) برتری‌های هوش مصنوعی Deepseek به ChatGPT | پشتیبانی از لهجه‌ها و اصطلاحات محلی فارسی! دستاوردهای شرکت فراحس پویا در زمینه هوشمندسازی ساختمان‌ها | هوشمندسازی، راهکار ناترازی انرژی گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معرفی تمام فیلم‌های حاضر در جشنواره فجر ۱۴۰۳ + بازیگران و خلاصه داستان هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟
سرخط خبرها

ویدئو | توانایی ربات اپتیموس تسلا در گرفتن توپ‌های تنیس در هوا

  • کد خبر: ۳۰۳۰۰۰
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۹
ویدئو | توانایی ربات اپتیموس تسلا در گرفتن توپ‌های تنیس در هوا
تسلا ویدیوی جدیدی از اپتیموس (Optimus) منتشر کرده است. در این ویدیو این ربات انسان‌نما با یک دست جدید توپ‌های تنیس را می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در این ویدیو که می‌توانید آن را در ادامه مشاهده کنید، ربات انسان‌نما تسلا ۲ توپ تنیس را که با سرعت زیادی به‌سمتش پرتاب می‌شوند، با دست چپ جدیدش می‌گیرد. درنهایت نیز با تکان‌دادن سر، رضایتش از این آزمایش را نشان می‌دهد.

به‌دنبال انتشار این ویدیو و ابراز شگفتی کاربران از عملکرد اپتیموس، مهندس ارشد تسلا در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که اگرچه دست جدید اپتیموس بسیار به قابلیت‌های دست انسان نزدیک شده و سرعت و آزادی عمل بالاتری دارد، اما ربات آنها در این ویدیو از راه دور توسط یک اپراتور انسانی کنترل شده است. این اتفاق مشابه شرایط ربات‌های تسلا در رویداد اخیر We Robot است که توسط انسان‌ها کنترل می‌شدند.

تسلا قصد دارد اواخر سال آینده میلادی از نمونه‌های اولیه Optimus در کارخانه‌های خود استفاده کند و اولین نمونه‌های تولیدشده از این ربات را تا سال ۲۰۲۶ در دسترس شرکت‌های دیگر قرار خواهد داد.

غول خودروسازی اپتیموس را رباتی همه‌کاره، دارای ۲ پدال و انسان‌نما توصیف می‌کند که می‌تواند کار‌های خطرناک، تکراری یا خسته‌کننده را برای کاربران انجام دهد.

تسلا با ترکیب هوش مصنوعی پیشرفته و مهندسی نوآورانه که باعث می‌شود اپتیموس در انجام وظایف محیط‌های صنعتی و خانگی مفید باشد، گام مهمی در عرصه ساخت ربات‌های انسان‌نما برداشته است. این ربات که شبیه انسان طراحی شده و برای ساخت آن از مواد سبک و د‌رعین‌حال بادوام استفاده شده است، حدود ۱۷۲ سانتی‌متر قد و ۵۷ کیلوگرم وزن دارد.

همچنین برای تقویت هوش مصنوعی این ربات از فناوری کامل خودران تسلا (FSD) کمک گرفته شده تا اپتیموس آگاهی محیطی داشته باشد و بتواند از بین موانع عبور کند. دوربین‌هایی که روی چهره آن به کار گرفته شده، نیز در تشخیص اشیا و نقشه‌برداری فضایی به ربات کمک می‌کند.

اپتیموس تنها ربات انسان‌نمایی نیست که توجه همه را جلب کرده است و شرکت‌های دیگری نیز ربات‌های خود را معرفی کرده‌اند. ماه گذشته، شرکت خودروسازی چینی Xpeng از ربات انسان‌نمایی با نام Iron رونمایی کرد که بیش از ۶۰ مفصل دارد و درجه آزادی حرکت آن زیاد است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->