دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است قطر در مواجهه با تجاوز اسراییل تنها نیست هشدار اسلامی درباره حکمرانی «قانون جنگل» در آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیحات وزارت خارجه پس از انتشار بیانیه اجلاس اسلامی - عربی در واکنش به حمله اسرائیل به قطر بیانیه پایانی نشست دوحه صادر شد |محکومیت شدید تجاوز اسرائیل به قطر و حمایت از تلاش‌های صلح (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو حمله به قطر را به ترامپ اطلاع داده بود عراقچی: کشورهای اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند + فیلم هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد اسپانیا قرارداد‌های تسلیحاتی اسرائیل را لغو کرد اعتراف نتانیاهو به انزوای جهانی اسرائیل شبکه اینترنشنال هک شد + فیلم و عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) حزب‌الله: سلاح‌های مقاومت، خط قرمز است امارات مخالف اقدام مشترک کشورهای اسلامی علیه اسرائیل است بیانیه جدید شورای همکاری خلیج فارس: شورای امنیت اقدامات قاطعی برای توقف تجاوزات اسرائیل اتخاذ کند گروسی و وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه آمریکا به قطر سفر می‌کند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند + فیلم (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پاکستان: عضویت اسرائیل از سازمان ملل باید لغو شود ۳۲۵ مقام پیشین اروپایی: سازمان ملل، اسرائیل را تحریم کند ماکرون: ناتو عامل اصلی جنگ اوکراین است دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان در دوحه + فیلم وعکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سفیر ایران در سوریه: حملات تروریست‌ها در حلب با شکست اسرائیل در لبنان ارتباط دارد

  • کد خبر: ۳۰۳۰۷۵
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۷
سفیر ایران در سوریه: حملات تروریست‌ها در حلب با شکست اسرائیل در لبنان ارتباط دارد
سفیر ایران در سوریه درباره رخداد‌های اخیر این کشور گفت: ارتباط آشکاری بین حملات تروریست‌ها در سوریه و شکست رژیم صهیونیستی در لبنان وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، «حسین اکبری» سفیر کشورمان در سوریه اظهار داشت: تجهیزات پیشرفته تروریست‌ها حاکی از وجود ارتباط و پشتیبانی کشور‌های اروپایی و سایرین است.

براساس گزارش الجزیره، او گفت: هدف انتقام از سوریه به دلیل حمایت این کشور از محور مقاومت و حزب‌الله است.

به گفته سفیر ایران در سوریه، ایالات متحده به دنبال اعمال فشار امنیتی بر دولت دمشق در استان‌های جنوبی نیز است.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه برای گفت‌و‌گو با مقام‌های سوریه امروز -یکشنبه- به دمشق می‌رود. وی از آنجا به آنکارا سفر خواهد کرد و بعد از رایزنی با مقام‌های ترکیه عازم مقصد بعدی سفر خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->