آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم نامه رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی به مدیرعامل این سازمان: در پرداختی‌های اعلامی تجدیدنظر کنید | دستور سالاری برای پرداخت سریع‌تر عیدی ۱۴۰۳ و حقوق بازنشستگان خبر خوش برای کنکوری‌ها | وضعیت تأثیر قطعی سوابق تحصیلی مشخص شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس صندوق رفاه دانشجویان: تاکنون مبلغی بیش از ۱۹۲۰ میلیارد تومان بابت وام‌های دانشجویی پرداخت شده است آمادگی ستاد مدیریت بحران کلات خراسان رضوی درپی صدور هشدار زرد هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان هواشناسی کشور: بارش‌های اسفندماه، جبران کامل کمبود‌ها نیست برگزاری سیزدهمین گردهمایی سالانه متصدیان مجتمع‌های میان‌راهی آستان قدس رضوی برای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی (۵ اسفند ۱۴۰۳) علائم یکی از سرطان‌های مرگبار کودکان اسیدپاشی هولناک به دختر دانشجو | محکوم خسته از حبس تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی در کودکان
سرخط خبرها

چه کسانی بیشتر در معرض سرطان مثانه قرار دارند؟

  • کد خبر: ۳۰۳۰۹۱
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۱
چه کسانی بیشتر در معرض سرطان مثانه قرار دارند؟
رئیس پانزدهمین کنگره اندویورولوژی و یورولاپاراسکوپی ایران گفت: کسانی که با انواع دود سیگار، بخارات تینر، رنگ، جوشکاری و...، در ارتباط هستند، بیشتر در معرض ابتلاء به سرطان مثانه قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید حبیب اله موسوی بهار افزود: مشکل کلیه و مجاری ادراری در زنان و مردان مساوی است، اما در میان انواع بیماری‌های ارولوژی، درصد شیوع در دو جنس متفاوت است.

این فوق تخصص اندویورولوژی گفت: بعضی بیماری‌ها در زنان و برخی در مردان شایع‌تر است. به طور مثال سنگ کلیه در مردان دو برابر شایع‌تر است، اما عفونت مجاری اداری در زنان بیشتر اتفاق می‌افتد. بی اختیاری ادار در زنان مشکلات بیشتری ایجاد می‌کند و برخی ناهنجاری‌های مادرزادی کلیه نیز در جنس مونث بیشتر دیده می‌شود. در جمع شاید میزان مراجعه زنان و مردان به متخصصان اورولوژی مساوی باشد، اما نوع درگیری زمان و مردان با هم مساوی نیست.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین مشکلات بحث سنگ کلیه است که بخشی از آن ارثی و خانوادگی است و بخشی هم به نوع و میزان خوردن آب و به تغذیه و میزان نمک یا مکمل‌های مصرفی ما بستگی دارد

موسوی بهار خاطر نشان کرد: اضافه وزن ایتمی است که هیچ بیماری از آن مصون نمی‌ماند حتی در سنگ کلیه نیز چاقی نقش دارد، اما بیشتر در افرادی بیشتر این عامل تأثیر گذار است که پیشینه خانوادگی و ژنتیکی دارند و وزن این گروه از افراد از یک میزان که فراتر می‌رود کلیه‌هایشان سنگ سازتر می‌شود.

وی، دود سیگار را عاملی برای ابتلاء به سرطان مثانه دانسته و ادامه داد: در سرطان مثانه که در بین مردان نیز زیاد شایع است دود سیگار و تراشکاری و جوشکاری، رنگ کاری صنعتی و یا نقاشی در و پنجره یا کار با بنزین و تینر می‌تواند نقش مهمی ایفا کند.

رئیس کنگره ادامه داد: بیش از ۲۰۰ متخصص در این بخش تحصیلکرده و تخصص دارند و هر سال کنگره بین المللی این رشته در یکی از کشور‌های جهان برگزار می‌شود.

موسوی بهار به پانزدهمین دوره کنگره اندویورولوژی و یورولاپاراسکوپی ایران اشاره کرده و گفت: در واقع اندویورولوژی شاخه تخصصی از اورولوژی است که به مشکلات کلیه و دستگاه تناسلی می‌پردازد اندویورولوژی به جراجی‌های غیر تهاجمی می‌پردازد. یورولاپاراسکوپی نیز به معنای لاپاراسکوپی در بخش اورولوژی است.

وی، هدف کنگره پانزدهم را افزایش دانش روز متخصصان در حوزه عمل‌های کمتر تهاجمی در حوزه کلیه و دستگاه ادراری و تناسلی خواند و معتقد است شایع‌ترین مشکلات کلیه و مجاری اداری که شامل سنگ مجاری اداری و ناهنجاری‌های مادرزادی و بدخیمی‌ها و سرطان‌ها و تصادفات و تروما‌های مختلف است با اندوسکوپی قابل علاج بوده و نیاز به عمل باز نیست در ایران از سال‌های ۷۵ به بعد اینگونه عمل‌های جراحی آغاز شروع شده و فوق تخصص‌های زیادی در این حوزه تربیت شده‌اند و تقریباً در تمام استان‌ها بخش قابل توجهی از این عمل‌ها با این روش انجام می‌شود.

رئیس پانزدهمین کنگره اندویورولوژی و یورولاپاراسکوپی ایران اضافه کرد: در این کنگره‌ها به دنبال بررسی آخرین پیشرفت‌های این بخش در دنیا هستیم چرا که با روش‌های جدید علم ارتباطات، هوش مصنوعی و روش‌های متداول علم پزشکی وارد مرحله جدیدی شده که باید خود را با آن به روز کنیم.

وی با تاکید بر اینکه این کنگره از ۱۴ الی ۱۶ آذر ۱۴۰۳ در هتل قلب بیمارستان شهید رجایی برگزار می‌شود، تاکید کرد: میهمانان خارجی از کشور‌های عراق، افغانستان تاجیکستان، ازبکستان و کشور‌های عربی و همچنین از کشور‌های آمریکا کانادا، آلمان اتریش هندوستان در این کنگره حضور دارند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->