تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟
سرخط خبرها

سمیعی و تلاش برای ماندن در استقلال

  • کد خبر: ۳۰۳۲۱۱
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۵
سمیعی و تلاش برای ماندن در استقلال
مدیرعامل استقلال پیش بینی تغییرات حاکم در باشگاه کرده بود.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، با آمدن شریعتمداری به جای علی عسگری در هلدینگ خلیج فارس باید شاهد تغییرات گسترده مدیریتی در این باشگاه باشیم. اما در این بین فرشید سمیعی اصلا دوست ندارد پست خود را در استقلال از دست بدهد.

 از همین رو او از تقرییا دو ماه پیش از تغییرات در هلدینگ خبردار شد و از این رو لابی هایش را با گزینه‌های احتمالی جانشینی علی عسگری آغاز کرد. این لابی‌ها حالا سمیعی را امیدوار کرده که بتواند به کارش در استقلال به عنوان مدیرعامل ادامه دهد. او خیلی لابی کرد تا به این جایگاه برسد و حالا دوست ندارد کنار گذاشته شود. هر چند حجت نظری که سابقه کار کردن در باشگاه استقلال را هم در کارنامه خود دارد سخت در حال رایزنی برای آمدن به استقلال است و جدی‌ترین گزینه برای جانشینی احتمالی سمیعی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->