آیت الله علم الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان
سرخط خبرها

عراقچی: سوریه باز هم بر گروه‌های تروریستی غلبه خواهد کرد

  • کد خبر: ۳۰۳۲۳۸
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۳
عراقچی: سوریه باز هم بر گروه‌های تروریستی غلبه خواهد کرد
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تحرکات اخیر گروه‌های تروریستی در سوریه گفت: اطمینان داریم سوریه همان‌طور که در گذشته بر تروریسم پیروز شد، این بار نیز موفق می‌شود و بر گروه‌های تروریستی غلبه کند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در راس هیاتی دیپلماتیک به دمشق سفر کرده است، شامگاه امروز یکشنبه با بشار اسد رئیس جمهور عربی سوریه دیدار کرد.

در این دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با ابلاغ سلام‌های گرم مقام معظم رهبری و رییس جمهور، بر تداوم موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت همه جانبه از دولت، ملت و ارتش سوریه برای مبارزه با تروریسم و حراست از امنیت و ثبات منطقه‌ای تاکید کرد.

عراقچی تحرکات اخیر گروهک‌های تروریستی را بخشی از توطئه چینی دشمنان ثبات و امنیت منطقه و نشانگر همسویی اهداف شوم تروریست‌ها با آمریکا و رژیم صهیونیستی در تداوم جنگ‌افروزی و ناامنی در منطقه و جبران ناکامی صهیونیست‌ها در مقابل جبهه مقاومت دانست و تاکید کرد اطمینان داریم سوریه همان طور که در گذشته بر تروریسم پیروز شد، این بار نیز موفق خواهد شد و بر گروه‌های تروریستی غلبه خواهد کرد.

وی با تاکید بر ادامه حمایت همه جانبه جمهوری اسلامی ایران از دولت و مردم سوریه و مقاومت برای مقابله با تجاوزات و تعرضات رژیم صهیونیستی و گروه‌های تروریستی، این رویکرد راهبردی را در راستای حفاظت از ثبات و امنیت پایدار در منطقه و حمایت از امنیت همه کشور‌های منطقه توصیف کرد.

رئیس جمهور سوریه نیز در این دیدار ضمن قدردانی از حمایت‌های دولت و ملت ایران و ابلاغ سلام‌های خود به رهبر معظم انقلاب و رییس جمهور اسلامی ایران، از مواضع مسئولانه و مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران در حمایت از ثبات و امنیت کشور‌های منطقه بویژه سوریه در مقابل پدیده شوم تروریسم تمجید کرد و بر اهمیت تلاش مسئولانه و همه جانبه همه کشور‌های منطقه برای ریشه‌کنی تروریسم که تنها دشمنان کشور‌های اسلامی و در راس آن رژیم صهیونیستی از آن سود می‌برند، تاکید کرد.

بشار اسد همچنین سفر وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در شرایط حساس کنونی به سوریه را بسیار معنادار و حاوی پیام حمایت و ایستادگی جمهوری اسلامی ایران در کنار کشور‌های محور مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی توصیف نمود و شایسته قدردانی دانست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->