تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

سرنوشت نامعلوم بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۳۰۳۳۳۹
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۰
سرنوشت نامعلوم بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان حاشیه شهر مشهد
در حالی که زمان افتتاح اورژانس بیمارستان حاشیه شهر مشهد، نیمه آذرماه اعلام شده بود، همچنان زمان بهره‌برداری از آن مشخص نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پروژه بیمارستان حاشیه شهر مشهد، اکنون هشتمین سال خود را در بلاتکلیفی می‌گذراند، پروژه‌ای که سال ۹۵ کلنگ آن به زمین خورد و قرار بود حدود پنج سال بعد به نتیجه برسد، اما هنوز هم خبری از بهره‌برداری آن نیست. حجم بالای این پروژه در سال ۱۴۰۰، کار را به جایی رساند که قرار شد به‌مرور قطعه‌های پازل این بیمارستان در کنار هم قرار بگیرد. اولین قطعه، تکمیل بخش اورژانس آن بود که تاکنون هیچ‌کدام از وعده‌های مکرر و تاریخ‌های مختلفی که برایش اعلام شده، سرانجامی نداشته است.

تناقض آماری درباره پیشرفت فیزیکی پروژه

اوایل مهر ماه، اواخر آبان و اواسط آذر ماه جاری، آخرین موعد‌هایی است که برای افتتاح بخش اورژانس داده شد، اما حال معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد در اواسط آذر در پاسخی مکتوب به شهرآرا اعلام کرد که «اورژانس بیمارستان حاشیه شهر ۶۰درصد پیشرفت فیزیکی داشته و عملیات عمرانی آن تا آخر آذر ماه به پایان می‌رسد.» 

البته که پایان این عملیات به‌معنای افتتاح اورژانس نیست، زیرا نیاز به تجهیزات دارد بنابراین زمان بهره‌برداری از این بخش هنوز معلوم نیست. اعلام پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی این بخش، در حالی است که تیرماه امسال پیشرفت فیزیکی بخش اورژانس ۴۰ درصد اعلام شد و مهر ماه امسال یعنی چهار ماه بعد از آن تاریخ، علیرضا مسلم بیان کرد که پیشرفت فیزیکی این بخش به ۷۰ تا ۷۵ درصد رسیده است. 

حال حتی اگر فرض بگیریم اکنون عدد پیشرفت فیزیکی این بخش از بیمارستان نه‌تنها ۶۰ درصد، بلکه حدود ۷۵ درصد است و طبق گفته مسلم تا پایان آذر عملیات عمرانی آن به پایان برسد؛ آیا پیشبرد فیزیکی ۲۵ درصدی کار در بیست روز باقی‌مانده از نهمین ماه از سال امکان‌پذیر است؟ آن هم در وضعیت کنونی کمبود بودجه! زیرا مسلم پیش از این نیز درباره دلیل تغییر‌های متعدد در زمان افتتاح آن به شهرآرا گفته بود که این پروژه هیچ منبع اعتباری ندارد و از محل دانشگاه تأمین اعتبار می‌شود، بنابراین تحت تأثیر درآمد‌های این نهاد است.

برای تکمیل محوطه اورژانس نیازمند اعتبار هستیم

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد با اشاره به اینکه محوطه اورژانس نیز در حال انجام است، اما کمبود اعتبار داریم، اظهار کرد: دلیل تحقق‌نیافتن وعده افتتاح اورژانس در شهریورماه، نبود اعتبار بوده است.

مسلم با بیان اینکه در پی دستور وزیر بهداشت برای تأمین اعتبارات، این‌کار در حال انجام است، افزود: برای تسریع روند اورژانس از وزیر و نمایندگان مجلس در حال پیگیری هستیم. ضمن اینکه باید اعتبارات از چندین محل شامل اعتبارات عمومی، مولدسازی، نفت و استانی تأمین شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->