کاهش ۷ درصدی زادوولد‌ها در  خراسان رضوی | جوانی جمعیت رو به زوال خطر پوکی استخوان در کمین این افراد است هشدار متخصصان درباره مصرف زیاد دارچین مراقب توت خوری در خیابان باشید ویتامینی مهم برای سوخت و ساز بدن افزایش تعرفه زایمان بدون درد لاغری سریع، مرگ آرام! تصویب ۹ رشته هنری جدید برای هنرستانی‌ها بحران آب در ۴۴ سد کشور | وضعیت اسف‌بار سفره آب‌های زیرزمینی به دلیل برداشت‌های بی‌رویه تولد سالانه ۳ تا ۴ هزار نوزاد کم شنوا در کشور طرح محیط‌یار در مدارس اجرا می‌شود | باید دانش‌آموزان را با مفاهیم محیط زیست آشنا کنیم انتظار بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای صدور احکام حقوقی بر مبنای متناسب‌سازی ۷۰ درصدی | بازنشستگان: واریز حقوق را به تعویق نیندازید قتل دایی بر سر ارث و میراث | فرزندان مقتول خواستار قصاص پسر عمه‌شان شدند شربت مرگبار و سرقت ۱۰ میلیاردی در مشهد؛ افشای شگرد شیطانی سارقان خارجی در پوشش نظافتچی منزل! مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری است؟ گرایش گسترده جوانان به بازی‌های رایانه‌ای | درآمد ماهانه گیمر‌های حرفه‌ای از ۱۵ تا ۴۰۰ میلیون! شیطان کودک‌آزار در یک‌قدمی چوبه دار طرح وزیر میراث فرهنگی برای لغو روادید میان ایران و ۳۲ کشور عضو «دی‌هشت» بودجه قطره‌چکانی، دردی از جاده‌های پرخطر فریمان خراسان رضوی دوا نمی‌کند ۵ هزار معلم در مسیر تحول یادگیری | مدرسه‌سازی تنها آغاز راه است وزیر آموزش و پرورش: اجازه نمی‌دهیم دانشگاه فرهنگیان ضعیف شود تأیید کتک خوردن معلم زرندی از پدر دانش‌آموز | پیگیری‌های قانونی و قضایی در حال انجام است شناسایی ۱۷ مورد بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن ۵۷ کودک در غزه به دلیل سوءتغذیه رسیدن به اهداف سند تحول در نظام آموزشی نیازمند کمک فرهنگیان است افزایش چشمگیر بودجه دانشگاه فرهنگیان در دولت چهاردهم | نخبه‌ترین دانشجویان به این دانشگاه می‌آیند آموزش‌های شخصی‌سازی‌شده هوش مصنوعی، خلأ توجه فردی معلم را جبران می‌کند مشخصات کامیون‌داران مشهدی که در سانحه بندرعباس جان خود را از دست دادند + جزئیات و فیلم کتب درسی دانش‌آموزان استثنایی بدون تأخیر توزیع می‌شود ماما، مدافع خط مقدم سلامت مادر و نوزاد  راز‌های پنهان تاثیر خوراکی‌های ترش بر سلامتی
سرخط خبرها

صف، به نوبت درمان هم رسید | یک‌بام‌ودوهوای سازمان تأمین‌اجتماعی

  • کد خبر: ۳۰۴۰۸۱
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
صف، به نوبت درمان هم رسید | یک‌بام‌ودوهوای سازمان تأمین‌اجتماعی
مشکلات مردم با سازمان تأمین‌اجتماعی هردم از یک‌جا بروز پیدا می‌کند؛ یک روز که نه، هر روز شنوای اعتراضات بازنشستگان هستیم و روزدرمیان مطالبات بیمه‌شدگان را می‌شنویم.

به گزارش شهرآرانیوز، مشکلات مردم با سازمان تأمین‌اجتماعی هردم از یک‌جا بروز پیدا می‌کند؛ یک روز که نه، هر روز شنوای اعتراضات بازنشستگان هستیم و روزدرمیان مطالبات بیمه‌شدگان را می‌شنویم. در چند روز گذشته، شهروندان با ارسال پیام به شهرآرانیوز، از صف‌های طولانی درمان در بیمارستان‌ها گلایه کردند. به‌گفته آنان، برای امور درمانی مانند ماموگرافی، انکولوژی و... باید در صف بمانند تا نوبت آنان برسد. این چند روز، چند هفته یا چند ماه در روند درمان بیمار تأثیرگذار خواهد بود که بیمار با همین دیدگاه به بیمارستان‌های خصوصی مراجعه می‌کند و باید هزینه‌هایی هنگفت را پرداخت کند. درخصوص وضعیت بیمه درمان تأمین‌اجتماعی با اصغر رضایی، رئیس هیئت‌مدیره کانون کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی خراسان رضوی، به گفت‌و‌گو پرداختیم که در ادامه می‌خوانید.

رضایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، اظهار کرد: یکی از دلایل تأخیر در پرداخت بیمه درمانی، این بود که سازمان تأمین‌اجتماعی به سبب کمبود منابع مالی، در پرداخت حق‌بیمه‌ها به شرکت بیمه‌گر، ۳ ماه تعویق داشته و شرکت «آتیه‌سازان حافظ» نیز نتوانسته است نسبت به تعهدات خود عمل کند و طرفین قراردادها، یک‌طرفه قرارداد خود را لغو کردند، اما اخیراً با انعقاد قرارداد جدید، به‌دنبال به‌روزسانی پرداخت حق‌بیمه‌ها هستند و بناست شرکت آتیه‌سازان به تعهدات خود عمل کند.

وی افزود: تا به امروز، تقریباً حدود سه ماه است که سازمان تأمین‌اجتماعی بدهکار است که مبلغ بدهکاری‌اش در کل کشور، بسیار بالاست و شرکت طرف قرارداد بیمه تکمیلی نیز نمی‌توانسته به تعهدات خود عمل کند و مراکز درمانی یک‌طرفه قرارداد را لغو می‌کردند. امید است درپی انعقاد قرارداد جدید و انتصاب مدیرعامل جدید، این سازمان بتواند به تعهدات خود عمل کند.

رئیس هیئت‌مدیره کانون کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی خراسان رضوی ادامه داد: بنابر قرارداد منعقدشده، سازمان تأمین‌اجتماعی مکلف است ظرف مدت یک ماه، حق‌بیمه‌ها را پرداخت کرده و شرکت بیمه‌گر نیز به تعهدات خود عمل کند؛ اما به دلیل تأخیر در پرداخت‌ها مشکلات این‌چنینی ایجاد شده است.

رضایی با بیان اینکه تمام بیمارستان‌های دولتی و خصوصی خراسان رضوی با تأمین‌اجتماعی قرارداد منعقد کردند، عنوان کرد: مراکز ملکی تأمین‌اجتماعی پاسخگوی نیاز‌های ما نیست؛ چراکه استان ما یک قطب درمانی است و زائران بسیاری داریم که از درمان مستقیم بهره می‌برند. به همین دلیل نوبت‌های درمانی طولانی می‌شود.

 لیست مراکز درمانی طرف قرارداد

نوبت‌های طولانی به سازمان تأمین‌اجتماعی ارتباطی ندارد

مدیر درمان اداره کل تأمین‌اجتماعی خراسان رضوی نیز در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص صف‌های طولانی نوبت بیماران در مراکز درمانی طرف‌قرارداد تأمین‌اجتماعی، اذعان کرد: ما فقط قرارداد منعقد می‌کنیم و نظارت بر مراکز درمانی، در حوزه اختیارات ما نیست و با هر مرکزی که درخواست‌دهنده باشد، قرارداد منعقد می‌کنیم و هیچ محدودیتی برای عقد قرارداد نیست. بیماران باید برای صف طولانی نوبت درمان به متولی بیمارستان مراجعه کنند.

علی رضازاده افزود: ۴ هزار و ۶۰۰ مرکز درمانی طرف‌قرارداد سازمان تأمین‌اجتماعی هستند و هر مرکزی که متقاضی باشد، بلافاصله قرارداد منعقد می‌کنیم. تاکنون (آذر ماه ۱۴۰۳) و حداقل در یک سال اخیر، مرکز درمانی نداشته‌ایم که به دلیل تأخیر در پرداختی، قرارداد خود را لغو کند و پرداختی روال خود را طی می‌کند و با دو،سه ماه تأخیر، پرداختی‌ها انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->