کنکوری‌ها بخوانند! | تاثیر مثبت معدل در کنکور چطور محاسبه می‌شود؟ تاریخچه‌ای از کشت چای در ایران | چند‌و‌چون چای راهنمایی برای انتخاب، مصرف و نگهداری نان | یک لقمه سلامتی ماجرای درگیری در خیابان بهشتی تهران چه بود؟ (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) طرحی برای پایان دادن به چرخه معیوب ترک اعتیاد متجاهرها در مشهد | امید به شفابخشی نسخه «مدیریت مورد» معاون اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی: باید به موضوع فرونشست زمین در محدوده اماکن تاریخی استان توجه ویژه شود مشهد، قطب آزمایشگاهی منطقه شمال‌شرق کشور مدیر موزه بزرگ خراسان: سازه‌های مقاوم بنا‌های تاریخی ۲۵۰۰ ساله از افتخارات ایرانیان است یک تمرین ساده برای تسکین زانودرد منابع مالی، چالش‌برانگیزترین موضوع در حوزه بازسازی و حفاظت از بنا‌های تاریخی است برای حفظ بنا‌های تاریخی باید به ضعف‌های ذاتی این سازه‌ها توجه ویژه داشته باشیم فرودگاه مشهد آماده بدرقه بیش از ۱۲ هزار زائر خانه خدا پایه یازدهمی‌ها امسال هم ۶ درس را امتحان نهایی می‌دهند وزیر آموزش‌ و پرورش: اساسی‌ترین مشکل و بزرگ‌ترین بحران‌های امروز کشور ریشه در مسائل فرهنگی دارد آیا سی‌تی‌اسکن خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد؟ پروژه برقی‌سازی خط‌آهن تهران-مشهد، از پروژه‌های اولویت‌دار کشور است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۳۱ فروردین ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود نقش زن خارجی در باند گروگان‌گیران آدمکش در مشهد چه بود؟ ۵۴ درصد از مردم خراسان رضوی، گرفتار کم‌تحرکی هستند | کم‌وزنی، مهم‌ترین دلیل مرگ‌ومیر نوزادان در استان + فیلم شنا با  مرگ | غرق شدن ۵ نفر از ابتدای ۱۴۰۴ در خراسان رضوی فرمانده کل انتظامی: ضرورت تعریف طرح نوین همکاری پلیس و آموزش و پرورش رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: زمینه‌های افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه تجهیزات پزشکی محقق شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ بیمار را نجات داد (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) طب ایرانی چگونه شانس بارداری را افزایش می‌دهد؟ زمان واریز مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری اعلام شد | بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همچنان چشم انتظارند! چگونه میکروب‌های روده بر سلامت ما تأثیر می‌گذارند؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق در برخی نقاط کشور (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) تأثیر ترکیبات موجود در گیاه خارمریم بر بهبود عملکرد کبد فروش دارو‌های یخچالی در فضای مجازی ممنوع است ثبت ۴۷۱ هزار و ۴۴۰ فقره سند ازدواج در سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

معلمان بازنشسته در انتظار تأمین بودجه پاداش پایان‌خدمت

  • کد خبر: ۳۰۴۲۹۷
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۱
معلمان بازنشسته در انتظار تأمین بودجه پاداش پایان‌خدمت
معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: همچنان در تلاشیم ۶۰درصد باقی‌مانده پاداش‌ فرهنگیان بازنشسته پرداخت شود. تا این لحظه هیچ پولی دریافت نکرده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، بنابر آمارها، در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۵ هزار معلم بازنشسته شده‌اند، اما باوجود گذشت یک سال از بازنشستگی این معلمان، هنوز ۶۰ درصد از پاداش پایان‌خدمت آن‌ها پرداخت نشده است.

فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ که تاکنون ۶۰ درصد باقی‌مانده از پاداش پایان‌خدمت خود را دریافت نکرده‌اند، دو بار مقابل سازمان برنامه و بودجه تجمع کرده‌اند.

این گروه از معلمان تأکید دارند که تأخیر در پرداخت این پاداش‌ها علاوه بر کاهش ارزش پول، باعث بروز مشکلات اقتصادی و معیشتی برای آن‌ها شده است.

بودجه‌ای برای پرداخت پاداش پایان‌خدمت نداریم

مژگان خانلو، سخنگوی ستاد بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌تازگی درباره تأخیر در واریز پاداش پایان‌خدمت بازنشستگان گفت: برای پرداخت پاداش پایان‌خدمت بازنشستگان، ۷۸ هزار میلیارد تومان پول نیاز داریم، اما در زمان حاضر این مبلغ در دسترس نیست. در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ تنها ۲۲ هزار میلیارد تومان برای پاداش پایان‌خدمت پیش‌بینی شده که عدد نامناسبی است.پیش از این، علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، درباره تأخیر در واریز پاداش پایان‌خدمت معلمان گفته بود: تأخیر در پرداخت باقی‌مانده پاداش‌ها به‌دلیل محدودیت منابع است که این مشکل برای بسیاری از دستگاه‌های دیگر نیز وجود دارد.

قاسم احمدی لاشکی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش، درباره پاداش پایان‌خدمت فرهنگیان اظهار داشت: بیش از ۱۵ ماه از بازنشستگی برخی فرهنگیان گذشته است و توانستیم حدود ۴۰ درصد پاداش آنها را پرداخت کنیم.

وی افزود: وزیر آموزش و پرورش شبانه‌روز برای این موضوع تلاش کرده است. معلمی که ۳۰ تا ۳۵ سال کار کرده، زحمت کشیده و تمام وجودش را برای رشد دانش‌آموزان گذاشته است، شایسته است که پاداش پایان‌خدمتش به‌موقع پرداخت شود، اما تاکنون به‌دلیل نیاز به منابع مالی، این امر محقق نشده است.

۲۲ هزارمیلیارد اعتبار برای واریز پاداش ۳۹ هزارمیلیاردی!

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: یکی از مشکلات این است که هنگام بودجه‌ریزی، اعداد به‌طور واقعی محاسبه نمی‌شوند، سال گذشته، حدود ۲۲ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده بود، در حالی که مبلغ مورد نیاز ۳۹ هزار میلیارد تومان است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا اعتبار مربوط به پاداش پایان‌خدمت فرهنگیان برای مطالبات رتبه‌بندی سال ۱۴۰۰ هزینه شده است، گفت: این اطلاعات نادرست است. ما اجازه تغییر ردیف‌ها را نداریم، هر مبلغی که اختصاص داده شد، همزمان توزیع شد. ۴۰ درصد پاداش پایان‌خدمت که پرداخت شد، در قالب اوراق بود که با تلاش وزیر آموزش و پرورش تبدیل به پول شد.

احمدی لاشکی در پایان گفت: ما همچنان در تلاشیم ۶۰ درصد باقی‌مانده پاداش‌ها پرداخت شود، تا این لحظه هیچ پولی دریافت نکرده‌ایم، اما معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع و وزیر آموزش و پرورش در حال پیگیری موضوع هستند و امیدواریم اخبار خوبی در این زمینه دریافت کنیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->