اقتدای حسینی برای شهدای ایران | استقبال باشکوه از ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی در حرم مطهر رضوی محل و زمان تدفین پیکر سرداران و دانشمندان شهید اعلام شد آیین اذن عزای محرم در حرم مطهر رضوی برگزار شد+ فیلم (۵ تیر ۱۴۰۴) دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد جزئیات برگزاری آیین شیرخوارگان حسینی در حرم امام‌رضا(ع) (۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز بازگشت هوایی زائران حج به کشور | نخستین پرواز در فرودگاه مشهد به زمین نشست (۵ تیرماه ۱۴۰۴) ۲ هزار و ۲۰۰ بقعه متبرکه در سراسر کشور میزبان برگزاری نمایش‌های آیینی در محرم ۱۴۰۴ بیش از ۶۰ هیئت در مشهد میزبان مراسم شیرخوارگان حسینی در محرم ۱۴۰۴ پیکر شهید «امیرحسین مزینی» در فریمان تشییع می‌شود بزرگ‌ترین اجتماع شیرخوارگان حسینی، در حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود پایگاه‌های بسیج مشهد و خراسان رضوی از علاقه‌مندان ثبت‌نام می‌کنند ۳ شهید از یک خانه؛ صبر بانوی مشهدی دربرابر جنایت صهیونیست‌ها + فیلم برافراشته‌شدن پرچم‌های سیاه عزای امام‌حسین(ع) بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم امام‌رضا(ع) نماز و اعمال دهه اول ماه محرم محرم ۱۴۰۴ جلوه‌ای از مقاومت فرهنگی ملت ایران دربرابر حمله متجاوزانه اسرائیل به ایران است حسینیه‌ای به وسعت مشهد | برنامه هیئت‌های مذهبی مشهد در محرم ۱۴۰۴ سومین گردهمایی ملی کودکان عاشورایی برگزار می‌شود میدان شهدا مشهد میزبان برنامه «روضه خانگی به وسعت یک میدان» در دهه اول محرم ۱۴۰۴ محرم حماسی در مشهد | آوای بصیرت و مقاومت، محور نوحه‌های امسال خواهد بود پیکر شهید «سردار حاج‌محمد کاظمی» همراه با پیکر ۹ شهید دیگر برای تشییع به مشهد می‌آیند
سرخط خبرها

اجرای طرح «آقا حساب کردند» در بیمارستان اکبر مشهد

  • کد خبر: ۳۰۴۵۷۱
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳
اجرای طرح «آقا حساب کردند» در بیمارستان اکبر مشهد
خادمان آستان مقدس حرم حضرت رضا (ع) با حضور در بیمارستان اکبر، ضمن توزیع هدایای متبرک، هزینه‌های درمانی تعدادی از بیماران را پرداخت کردند.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، خدام حرم مطهر رضوی با حضور در بیمارستان اکبر مشهد، با هدف حمایت از خانواده‌هایی که توانایی پرداخت هزینه‌های درمان را ندارند، ضمن توزیع متبرکات و هدایای ویژه به کودکان، هزینه‌های درمان بیماران نیازمند را در قالب طرح «آقا حساب کردند»، پرداخت می‌کنند.

هادی غلامی، مدیر امور مجاورین بنیاد کرامت رضوی، در حاشیه اجرای این طرح اظهار کرد: به دستور تولیت آستان قدس رضوی، مبلغ ۲ میلیارد ریال برای پرداخت هزینه‌های درمان بیماران نیازمند، تخصیص یافته است.

وی افزود: از آنجاکه بیماران این بیمارستان کودکان هستند، تلاش کردیم با ایجاد فضایی شاد همراه با عروسک‌گردانی، امید را به دل این کودکان هدیه کنیم و با توزیع هدایا، ارتباط بهتری با کودکان برقرار کنیم.

وی افزود: طرح «آقا حساب کردند» از آغاز شیوع کرونا، در قالب‌های مختلفی مانند تسویه بدهی فروشگاه‌ها، قبوض آب، برق و گاز و پرداخت بدهی بیماران بستری در بیمارستان‌ها در حال اجراست و برخی نذورات مردمی را صرف خرید دارو و پرداخت هزینه‌های درمانی بیماران نیازمند می‌کنیم.

غلامی تأکید کرد: پرداخت هزینه‌های درمانی بیماران نیازمند تا زمان ترخیص آن‌ها از بیمارستان ادامه خواهد داشت و تلاش می‌کنیم با همکاری خدام حرم مطهر رضوی و مشارکت مردم، شادی و آرامش را به خانواده‌های بیماران هدیه دهیم.

امروز، حضور خدام حرم مطهر رضوی و پرچم متبرک، نه‌تنها دل مادران را آرام کرد، بلکه لبخند‌هایی شیرین و فراموش‌نشدنی بر چهره کودکان بیمار نشاند. این لبخند‌ها نشان از تأثیر عمیق عشق و احسان داشت که به همت بنیاد کرامت رضوی در بیمارستان اکبر، جاری شد.

طرح «آقا حساب کردند» همچنان ادامه دارد و نویدبخش این است که هیچ دردی بی‌درمان نمی‌ماند و هر قلبی در سایه مهر امام، آرامش می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->