لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟
سرخط خبرها

بانک‌های پایتخت فردا (چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳) نیمه تعطیل است

  • کد خبر: ۳۰۴۸۹۲
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۸
بانک‌های پایتخت فردا (چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳) نیمه تعطیل است
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران اعلام کرد: براساس پیشنهاد استاندار این استان و با توجه به تعطیلی ادارات و مدارس به دلیل آلودگی هوا، فعالیت بانک‌ها در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه نیز با حدود ۵۰ درصد یا به صورت شیفتی و با تصمیم مدیران عامل بانک‌های استان امکانپذیر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، میرمحمد غراوی شامگاه سه‌شنبه در گفت و گویی اظهار کرد: با توجه به تداوم آلودگی هوا و تعطیلی بانک‌های استان غیر از فیروزکوه و دماوند در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه، بنابراین با نظر مدیران عامل بانک‌های استان تهران، ‏شعب کشیک، فعال و آماده خدمت‌رسانی می‌شود.

وی ادامه داد: امروز با توجه به تشدید آلودگی هوای تهران، کمیته اضطرار آلودگی همه ادارات و نهاد‌های غیردولتی را تعطیل کرد، اما بانک‌ها و بورس مستثنی شدند که در نهایت کارکنان بانک‌ها معترض بودند، زیرا در معرض آسیب هستند که به همین منظور با مشورت با استاندار تهران امکان حضور ۵۰ درصد کارکنان یا شیفتی شدن بانک‌ها نیز در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه فراهم شده است.

غراوی اضافه کرد: در همین راستا اکنون با مدیران عامل بانک‌ها در استان تهران جلسه‌ای در حال برگزاری است که پیشنهاد شد با توجه به اینکه متولی اصلی بانک‌ها وزارت امور اقتصاد و دارایی و بانک مرکزی است، این نهاد‌ها تصمیم‌گیری کنند، اما در نهایت پیشنهاد استاندار تهران این است که به صورت شیفتی ۳۰ تا ۳۵ درصد این بانک‌ها خدمات به شهروندان ارائه دهند.

وی یادآور شد: با توجه به تصمیم کمیته اضطرار آلودگی هوا، شعب بانک‌ها در این روز‌ها باز است، اما خود مدیران بانک‌ها تشخیص می‌دهند که کدام شعب می‌تواند باز یا تعطیل باشد، حتی برای حضور کارکنان بانک‌ها باید مدیران اطلاع‌رسانی کنند که با چه ظرفیتی باید فعالیت داشته باشند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->