خداداد عزیزی: خودمان بازی را بلدیم بازگشت نکونام به لالیگا؟ + عکس بازگشت کایل واکر به انگلیس تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها | تکرار فینال چمپیونزلیگ ۲۰۲۴ قرارداد دوساله، شرط هاشمیان برای سرمربیگری پرسپولیس سرمربی جدید پرسپولیس مشخص شد| هاشمیان روی نیمکت سرخپوشان سید حسین حسینی از لیست ساپینتو خارج شد آشورماتوف ازبک مدافع جدید استقلال ۴ دستیار اسکوچیچ مربیان آینده پرسپولیس ستاره سپاهان خارج از لیست دیوگو ژوتا، بازیکن لیورپول درگذشت + علت فوت و فیلم محل حادثه وریا غفوری در آستانه بازگشت به استقلال| ساپینتو هم راضی است؟ تلاش درویش برای جلب رضایت علی دایی تردید اسکوچیچ درخصوص ستاره استقلال کارتال به بازگشت به پرسپولیس فکر می‌کند باقری شاکی از درویش ساپینتو به مدیران استقلال: علی کریمی را می‌خواهم رضا عنایتی سرمربی سایپا شد وحید هاشمیان؛ تیغ دولبه برای پرسپولیسِ تشنه قهرمانی چشمی و حسینی بعد از رضاییان تمدید می‌کنند
سرخط خبرها

سوتی عجیب مدیررسانه‌ای هوادار در نشست خبری

  • کد خبر: ۳۰۵۳۳۸
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹
سوتی عجیب مدیررسانه‌ای هوادار در نشست خبری
مدیررسانه‌ای باشگاه هوادار تهران بدون اطلاع از قوانین فوتبال اعتراضی در نشست خبری مطرح کرد که موجب حیرت و شگفتی حاضران شد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مدیر رسانه‌ای باشگاه هوادار بعد از تساوی این تیم مقابل مس رفسنجان ادعایی در نشست خبری مطرح کرد که شگفتی حاضران را به دنبال داشت.

میلاد فاندر که در کنار سید مهدی رحمتی به عنوان مدیر رسانه‌ای باشگاه هوادار در نشست‌های خبری حاضر می‌شود بعد از این بازی مدعی شد تیم مس رفسنجان ۶ تعویض انجام داده و این تیم باید ۳ بر صفر بازنده شود.


ریشه اعتراض مدیر رسانه‌ای تیم هوادار به خروج عیسی مرادی از ترکیب اصلی رفسنجانی‌ها به دلیل مصدومیت در جریان گرم کردن قبل از بازی بازمی‌گردد که مسعود شجاعی مجبور شد مهدی شریفی را جایگزین او کند.

طبق قوانین فیفا، AFC و آیین‌نامه برگزاری مسابقات سازمان لیگ، اما در این حالت یک بازیکن از لیست ذخیره‌های تیمی که بازیکنش مصدوم شده کم خواهد شد نه تعداد تعویض‌های این تیم. از طرفی باید بازیکن آسیب دیده نیز روی نیمکت بنشیند.

به این ترتیب درجریان بازی فوق تعداد بازیکن ذخیره مس رفسنجان از ۱۱ به ۱۰ بازیکن رسید، اما از تعداد تعویض‌های این تیم کم نخواهد شد.  

مدیر رسانه‌ای باشگاه هوادار، اما بدون آگاهی از قوانین اولیه و ابتدایی فوتبال در نشست خبری ادعا کرد بازی باید به نفع هوادار اعلام شود در حالی که خود سید مهدی رحمتی نیز از بیان این اظهارات توسط مدیر رسانه‌ای تیمش حیرت زده شده بود!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->