انقلاب فرهنگی، طلیعه تعالی نظام آموزشی عصای پیر غذای ترحیم، رسمی که مصیبت شده است زلزله‌ای نسبتاً شدید اَردکان در استان فارس را لرزاند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) آموزش ۷ هزارو ۵۰۰ زوج مشهدی در طرح «باهم» عوارض خطرناک پیرسینگ و سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها ثبت مالکیت املاک و اراضی الزامی می‌شود | سامانه «ساغر»، روزنه امید برای حل یک چالش ۱۰۰ ساله «سامانه اشارک» برای خدمات بیمه‌ای ناشنوایان راه‌اندازی شد تمدید یک‌هفته‌ای استفاده از اعتبار طرح یسنا تأمین واکسن «پنتاوالان» در شرایط پایدار است یک قرن افتخارآفرینی علمی در مؤسسه سرم‌سازی رازی از کمبود مدرسه در منطقه تبادکان مشهد تا هنرستانی برای سمپادی ها شرط سنی مقرر در قوانین جاری بازنشستگی تغییر نکرده است  | منتفی شدن افزایش سن بازنشستگی در تأمین اجتماعی به ۶۲ سال پایان شگرد مرموز پیرمرد شامی در  مشهد | باند خانوادگی سرقت، متلاشی شد ماهیت اشیای نورانی ناشناس در آسمان شب خراسان رضوی چه بود؟ آغاز فرایند انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۴ از امروز، یکم اردیبهشت‌ماه پاداش پایان خدمت بازنشستگان ۱۴۰۳ در حال واریز است (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) بازسازی حادثه زورگیری از زن جوان در بزرگراه بعثت با حضور دستگاه قضایی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) | گرمای تابستان در دل بهار یک دیالوگ جنجالی، یک زبان جدید | ریمیکس محمدرضا گلزار و تاثیرات فرهنگی آن محاسبه شهریه مدارس کودک بر اساس دوره آموزشی از مهر تا خرداد تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ تولد سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم‌شنوا در کشور جزئیات جدید از بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) از هر ۱۰۰۰ تولد ۴ نوزاد با شکاف لب متولد می‌شوند یک کشته و ۸۴ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی پیش‌بینی بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۳ استان طی امروز و فردا (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) چگونه می‌توان موهایی سالم داشت؟ «پنتاوالان» همچنان کمیاب | چشم امید نوزادان ایرانی به دست داروسازان هندی
سرخط خبرها

روند افزایشی «چاقی» در کشور

  • کد خبر: ۳۰۵۵۵۱
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۹
روند افزایشی «چاقی» در کشور
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه پدیده چاقی در کشور رو به افزایش است، گفت: با توجه به اینکه میزان چاقی در کشور بر مبنای «داده‌های سامانه‌های سطح یک» و «میزان چاقی و اضافه‌وزن در بزرگسالان برمبنای یک جمعیت نمایانگر» به ترتیب حدود ۵۰ و ۶۵ درصد است، به دنبال تدوین «نقشه چاقی کشور» برای ۱۰ سال آینده هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر احمد اسماعیل‌زاده، با بیان اینکه چاقی از معضلات اساسی کشور محسوب می‌شود، اظهار کرد: بررسی وضعیت سیمای مرگ‌ومیر ایرانیان بیانگر این است که بیماری‌های غیرواگیر از علل اصلی مرگ‌ومیر در کشور به حساب می‌آیند. در مجموع ۴۱۰‌هزار تا ۴۲۰هزار نفر ایرانی در هر سال جان خود را از دست می‌دهند که سهم میزان مرگ‌های منتسب به چاقی از میزان مرگ‌ومیر‌های سالیانه حدود ۶۵هزار نفر است. 

وی درباره میزان مرگ‌های منتسب به چاقی توضیح داد: با توجه به میزان مرگ‌ومیر سالیانه ایرانیان و سهم مرگ‌های منتسب به چاقی از این مولفه می‌توان گفت حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد مرگ‌ومیر سالانه کشور به دلیل چاقی است. 

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه پدیده چاقی در کشور رو به افزایش است، خاطرنشان کرد: اگرچه سیاست‌هایی برای کنترل افزایش چاقی در کشور انجام می‌شود، اما پدیده چاقی همچنان رو به افزایش است. براساس داده‌های سامانه‌های سطح یک، میزان اضافه‌وزن و چاقی حدود ۵۰ درصد گزارش شده و همچنین آمار کشوری میزان چاقی و اضافه‌وزن در بزرگسالان که برمبنای یک «جمعیت نمایانگر» انجام شده، حدود ۶۵ درصد است. 

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ایران جزو معدود کشور‌هایی است که از حضور کارشناسان تغذیه در نظام مراقبت‌های اولیه سیستم بهداشتی و درمانی بهره می‌برد. اگرچه کارشناسان تغذیه در نظام مراقبت‌های اولیه سیستم بهداشتی و درمانی به ارائه خدمت می‌پردازند، اما توجه به خودمراقبتی بسیار اهمیت دارد. خودمراقبتی می‌بایست از سوی مردم انجام شود، توجه به مولفه‌های «تغذیه»، «وضعیت فعالیت بدنی» و «کنترل استرس» به کنترل آمار چاقی در کشور کمک می‌کند و جزو مولفه‌های وابسته به خودمراقبتی هستند. 

وی توضیح داد: با توجه به اینکه میزان چاقی در کشور بر مبنای «داده‌های سامانه‌های سطح یک» و «میزان چاقی و اضافه‌وزن در بزرگسالان بر مبنای یک جمعیت نمایانگر» به ترتیب حدود ۵۰ و ۶۵ درصد است، به دنبال تدوین «نقشه چاقی کشور» برای ۱۰ سال آینده هستیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->