شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اسکان ۱۴۹ نفر بی‌سرپناه و کارتن خواب در مددسرای شهرداری منطقه ثامن مشهد در روز‌های برفی

  • کد خبر: ۳۰۶۲۲۸
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۵
اسکان ۱۴۹ نفر بی‌سرپناه و کارتن خواب در مددسرای شهرداری منطقه ثامن مشهد در روز‌های برفی
مشاور عالی شهردار مشهد مقدس و شهردار منطقه ثامن گفت: از ۱۴۹ نفر بی‌سرپناه و کارتن‌خواب، در مددسرای شهرداری منطقه ثامن واقع در سالن ورزشی وحدت، هم‌زمان با شب‌های بسیار سرد مشهد، پذیرایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین عبدالله‌زاده با اعلام این خبر، اظهار کرد: با توجه به بارش شدید برف و ورود هوای بسیار سرد به مشهد مقدس و وقوع یخبندان و بر اساس اقدام مساعد سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ثامن، سالن ورزشی وحدت در بولوار وحدت منطقه ثامن، به‌عنوان مرکز موقت پذیرش افراد بی‌سرپناه و کارتن‌خواب تجهیز شد.

وی افزود: در همین راستا و از اوایل هفته و هم‌زمان با بارش شدید برف، طی ۴ شب گذشته در مجموع ۱۴۹ نفر در این مجموعه اسکان داده شدند. پذیرایی در دو وعده شام و صبحانه، استقرار تیم درمانی و انجام اقدامات بهداشتی، امکان استراحت در فضای گرم از جمله خدماتی است که در این مرکز به این افراد ارائه می‌شود.

شهردار منطقه ثامن مشهد گفت: از شهروندان عزیز تقاضامندیم که همچون گذشته در صورت مشاهده افراد بی‌سرپناه و کارتن‌خواب و نیازمند کمک، با تماس از طریق شماره ۱۳۷، خادمان خود در شهرداری را مطلع فرمایند تا نسبت به انتقال این افراد به مراکز پیش‌بینی‌شده در سطح شهر اقدام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->