خروج ۹۴۱ هزار نفر از اتباع افغانستانی از مرز دوغارون | ۸۰ درصد مسئله‌های امنیتی با راهبرد‌های اجتماعی قابل حل است وزیر خارجه چین: جنگ راه‌حل نیست؛ تحریم‌ها بحران را عمیق‌تر می‌کنند وزارت امور خارجه بیانیه گروه ۷ را ضدایرانی و تلاشی برای انحراف افکار عمومی از جنایت قرن دانست نخست‌وزیر عراق: زمان تشکیل ائتلاف اسلامی فرا رسیده است نیروی هوایی رومانی از رهگیری یک پهپاد روسی خبر داد توصیه عراقچی به ۳ کشور اروپایی درباره اسنپ‌بک آژیر خطر بار دیگر در سرزمین‌های اشغالی فعال شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) ۶۰۰۰ شهروند فلسطینی در بمباران‌های امروز غزه آواره شدند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) واکنش فضائلی به ادعای تحمیل برخی تصمیم‌ها به رهبر انقلاب حمله هوایی اسرئیل به پادگانی در حومه طرطوس سوریه (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) هشدار شدیداللحن نخست وزیر پاکستان به دولت افغانستان الی کوهن: رهبران حماس را بار دیگر هدف قرار می دهیم اعتراف نخست وزیران سابق رژیم صهیونیستی: عملیات در دوحه ناموفق و نابجا بود ۵۰ آزمایشگاه وایزمن اسرائیل در حمله ایران تخریب شد حرکت نخستین کشتی «ناوگان پایداری» از تونس به غزه + فیلم روایت عراقچی از نشست مشترک با کمیسیون امنیت ملی فالح فیاض و سردار رادان در بغداد دیدار کردند مصر به دنبال ایجاد یک نیروی مشترک عربی مشابه ناتو گشت هوایی لهستان در مرز با اوکراین پس از نفوذ پهپادهای روسی کودکی که زیر بمباران غزه، حافظ قرآن کریم شد + فیلم المیادین: لاریجانی به عربستان سفر می‌کند محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی مقابل تجاوز اسرائیل ایستاد هشدار ناتو: موشک‌های روسی کمتر از ۱۰ دقیقه به لندن یا مادرید می‌رسند پالایشگاه نفت روسیه پس از حمله پهپادی دچار حریق شد+ فیلم (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) هشدار حزب الله نسبت به تکرار وقایع سوریه در لبنان مصر خواستار خاورمیانه عاری از سلاح‌های کشتار جمعی شد زلنسکی: نبرد با ارتش روسیه دشوار است
سرخط خبرها

پزشکیان: ایجاد پول واحد میان کشورهای اسلامی اقدامی ضروری است

  • کد خبر: ۳۰۶۳۳۲
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۷
پزشکیان: ایجاد پول واحد میان کشورهای اسلامی اقدامی ضروری است
رئیس جمهور که به منظور شرکت در یازدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو سازمان همکاری D ۸ به مصر سفر کرده است، پنجشنبه شب ۲۹ آذر ۱۴۰۳ با شهباز شریف نخست وزیر پاکستان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان در دیدار نخست وزیر پاکستان، وحدت و انسجام در جهان اسلام و تقویت روابط اقتصادی بین کشور‌های اسلامی با ایجاد پول واحد و استفاده از ظرفیت بازار‌های مشترک را در برهه حساس و خطیر کنونی جهان امری ضروری خواند و بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای تحقق این اهداف مهم در تعامل با همه کشور‌های اسلامی به ویژه پاکستان تأکید کرد.

رئیس جمهور در این دیدار روابط جمهوری اسلامی ایران و پاکستان را دوستانه و برادرانه توصیف و بر ضرورت تقویت و توسعه تعاملات میان دو کشور از جمله در زمینه همکاری‌های مرزی و تحکیم مرز‌های دو کشور به عنوان مرز‌های صلح و دوستی، مبارزه مشترک با تروریسم و توسعه همکاری‌ها در زمینه انرژی تأکید کرد.

پزشکیان همچنین در این دیدار وحدت و انسجام در جهان اسلام و تقویت روابط اقتصادی میان کشور‌های اسلامی با ایجاد پول واحد و استفاده از ظرفیت بازار‌های مشترک را در برهه حساس و خطیر کنونی جهان، امری ضروری خواند و بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای تحقق این اهداف مهم در تعامل با همه کشور‌های اسلامی به ویژه پاکستان تأکید کرد.

نخست وزیر پاکستان نیز در این دیدار با تأکید بر پیوند‌های عمیق و مشترک ایران و پاکستان، مواضع دکتر پزشکیان در یازدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو D ۸ را برای جهان اسلام بسیار حایز اهمیت و حیاتی عنوان و از ایده رئیس جمهور کشورمان در زمینه ایجاد پول واحد و استفاده از ظرفیت بازار‌های مشترک کشور‌های اسلامی استقبال و حمایت کرد.

شهباز شریف همچنین ضمن محکومیت اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه غزه، لبنان، سوریه و همچنین تجاوز به حریم جمهوری اسلامی ایران، بر تقویت همکاری و هم‌افزایی امت اسلامی برای مقابله با تهدیدات مشترک تأکید کرد.

رئیس جمهوری اسلامی ایران و نخست وزیر پاکستان در این دیدار قرارداد گازی معطل مانده میان دو کشور را نیز مورد بررسی قرار دادند و در این زمینه توافق شد وزرای دو کشور موانع اصلی عدم اجرای این قرارداد را مشخص و ترتیبات رفع این موانع را فراهم کنند تا وزاری انرژی دو کشور در اسرع وقت نسبت به اجرای آن اقدام کنند.

همچنین در دیدار مقامات عالی ایران و پاکستان مسئله بروز برخی مشکلات برای تردد کامیون‌های ایران در مرز پاکستان مطرح و نخست وزیر پاکستان نسبت به رفع این مشکل قول مساعد داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->