وزیر خارجه سودان با عراقچی دیدار کرد معاون وزیر خارجه با نخست وزیر اقلیم کردستان دیدار کرد (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) بارزانی: داشتن روابط قوی با ایران برای تقویت ثبات منطقه ضروری است تعلیق پرواز‌ها میان تهران و بیروت تمدید شد (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) تل‌آویو با اداره غزه توسط تشکیلات خودگردان فلسطین مخالفت کرد فدوی: وعده صادق ۳ در زمان مناسب اجرا خواهد شد عارف از نخست وزیر تاجیکستان استقبال کرد زمان پیش‌فروش بلیت قطار‌های نوروزی ۱۴۰۴ اعلام شد آیت‌الله علم‌الهدی: مدیریت کشور باید متناسب با رهنمودهای رهبری باشد تسلط دوباره روسیه بر منطقه مسکونیِ تحت کنترل اوکراین (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) رژیم صهیونیستی مدعی شد: ترور یکی از فرماندهان حماس در لبنان (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) هشدار پکن به کاخ سفید درباره مسئله تایوان اولین سفر هیئت طالبان به ژاپن یک رهبر فلسطینی: هیئت اسرائیلی امروز وارد قاهره می‌شود (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) سفر هیئت سیاسی روسیه به عربستان برای گفت‌وگو با نمایندگان آمریکا دیدار سخنگو و رئیس هیئت مذاکره‌کننده دولت نجات ملی یمن با عراقچی در عمان (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) فرمانده کل ارتش: دشمن‌شناسی، موضوع‌شناسی، ماهیت‌شناسی و هدف‌شناسی نخبگان در جنگ شناختی ضروری است همسر بشار اسد مهر سکوت را شکست نماینده مجلس: در این برهه زمانی استیضاح وزیر اقتصاد تصمیم درستی نیست | آیا فقط وزیر مقصر است؟ معاون اول رئیس جمهور خواستار تعمیق روابط اقتصادی و تجاری با جمهوری ترکمنستان شد رئیس مجلس جهت شرکت در پانزدهمین اجلاس اتحادیه بین‌المجالس آسیایی به باکو می‌رود پژمان‌فر: دولت موظف به جبران خسارات قطعی برق و گاز واحد‌های تولیدی است | تعیین تکلیف خسارت ۳۰۰ همتی قطعی برق صنایع رزمایش دریایی روسیه در دریای ژاپن (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اژه‌ای: هرچه سریع‌تر قاتل دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شود لبنان: تلاش می‌کنیم که صهیونیست‌ها را به پایبندی به توافق وادار کنیم رئیس جمهور: رسیدن به قله‌های توسعه و پیشرفت با علم و عالمان به دست می‌آید دیدار عراقچی با وزیر خارجه عمان (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) استرداد بالغ بر ۷۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز به کشورشان از طریق مرز دوغارون از ابتدای سال تاکنون (۲۹ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۱۶ کشته و زخمی در حمله اوکراین به روسیه (۳۰ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۶۴۰۲
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۳
۱۶ کشته و زخمی در حمله اوکراین به روسیه (۳۰ آذر ۱۴۰۳)
مقام‌های روسیه اعلام کردند که حمله موشکی اوکراین به شهر «ریسلک» در منطقه کورسک ۶ کشته و ۱۰ زخمی بر جای گذاشته است و این حمله را در نشست شورای امنیت سازمان ملل مطرح خواهند کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از تاس، الکساندر خینشتین فرماندار کورسک جمعه در پیامی در تلگرام نوشت: اتفاقی که امروز رخ داد یک تراژدی بزرگ برای همه ماست.

وی تاکید کرد کسانی که مسوول این حمله هستند باید «مجازات» شوند.

خینشتین گفت که اوکراین در این حمله موشک‌های هایمارس را که آمریکا در اختیار کی‌یف قرار داده است، شلیک کرد.

به گفته وی، در این حمله به چندین ساختمان از جمله یک مدرسه، یک مرکز بازپروری و ساختمان‌های مسکونی در ریسلک خساراتی وارد شد.

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز اظهار کرد که مسکو این حمله موشکی را در نشست شورای امنیت سازمان ملل در روز جمعه مطرح خواهد کرد.

تنش‌ها و درگیری‌های نظامی میان روسیه و اوکراین از روز سه‌شنبه دوباره اوج گرفته است؛ یعنی زمانی که ایگور کریلوف از ژنرال‌های ارشد روس در یک بمبگذاری در مسکو کشته شد. سرویس اطلاعاتی SBU مسئولیت این ترور را بر عهده گرفت.

از سوی دیگر، اوکراین روز چهارشنبه با استفاده از ۶ موشک آمریکایی اتکمز و چهار موشک انگلیسی سایه طوفان به جنوب منطقه روستوف در روسیه حمله کرد.

وزارت دفاع روسیه بامداد جمعه اعلام کرد که در پاسخ به این حمله، مرکز فرماندهی سرویس امنیت اوکراین، شرکت سازنده موشک‌های «نپتون» و «ویلخا» و مواضع سامانه‌های دفاع هوایی «پاتریوت» هدف حمله قرار گرفتند.

سرگئی لبدف هماهنگ‌کننده جنبش زیرزمینی موسوم به «نیکولایف» که از حامیان روسیه است، به خبرگزاری ریانووستی گفت: براساس گزارش‌های اولیه، کارمندان عالی‌رتبه نیرو‌های مسلح و سرویس‌های ویژه اوکراین در حمله به مقر سرویس امنیت اوکراین در کی‌یف کشته شدند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->