آماده‌سازی محور‌های ورودی به مشهد در مناطق ۷ و ۱۰ برای میزبانی از زائران و مسافران نوروز ۱۴۰۴ هوای ۹ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) جلوه گری ۱۲۶ المان ویژه در مسیر نوبهار مشهد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) افتتاح پروژه بازگشایی معبر و امتداد بولوار دکترحسابی به همراه پنج پروژه عمرانی منطقه ۱۰ مشهد گلایه شهروندان شهرک قدس مشهد از کمبود امکانات و وعده‌های عمل نشده | چراغچی ۲۷ مشکل گشا می‌خواهد! روشنایی تقاطع‌های مهم مشهد با انرژی خورشیدی بودجه ۱۴۰۴ گامی نو در مسیر توسعه متوازن مشهد باران هم حریف آلودگی هوای کلانشهر مشهد نشد | ثبت یک روز ناسالم دیگر (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) بازگشایی بولوار رضویه؛ رونق صنایع محور غرب مشهد ویدئو| آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع) در مشهد برپایی ۱۲۶۶ میز افطاری ساده در مشهد با پویش بفرمایید افطار رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مشکلات معیشتی و اقتصادی، عاملی برای توسعه حاشیه شهرهاست رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر مشهد: لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری در جلسات کمیسیون تلفیق، بررسی نهایی می‌شود سلیمی: زن در ترکمنستان نگهبان میراث ملی است + فیلم افزایش بیش از ۳۰۰ چشمه سرویس بهداشتی در مشهد، برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران نوروز ۱۴۰۴ توزیع بیش از ۱۵۰۰ تن اقلام ضروری توسط جهاد کشاورزی در مشهد درباره روحانی «نبی‌بخش» که به عشق امام رضا (ع) از هند به مشهد آمد | ساکن ابدی تکیه کرمانی‌ها نگاه ویژه شورای شهر مشهد به ساخت زمین‌های ورزشی در حاشیه شهر راه‌اندازی بانک چشم در سازمان فردوس‌های شهرداری مشهد از زباله‌گردی تا کمبود ایستگاه‌های پسماند مشهد | پاسخ‌گویی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در مرکز ۱۳۷ شهرداری مشهد ثبت هوای سالم در کلانشهر مشهد در پی بارش باران (۱۹ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور

  • کد خبر: ۳۰۶۵۸۹
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۲
برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور
اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌ها با محوریت تبیین اهداف و وظایف کارگروه زیارت و همچنین بررسی ظرفیت‌ها، چالش‌ها و فرصت‌های حوزه زیارت در شهر‌های زیارتی کشور برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جلیل بامشکی اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مباحث مطرح شده در اولین نشست کارگروه زیارت عالی استان، نقش مدیریت شهری در توسعه امر زیارت و ارائه خدمات میزبانی در شهر‌های زیارتی بود.

وی افزود: در این راستا، به خدمات حوزه میزبانی نیز پرداخته شد و بر لزوم تقویت نقش ویژه شهرداری‌ها در این عرصه تأکید گردید؛ همچنین در این جلسه بر ضرورت گنجاندن جایگاه زیارت در مدل حکمرانی مدیریت شهری و تصویب قوانین و مقررات مرتبط با آن در سطح قانون‌گذاری تأکید شد.

معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد و رئیس کارگروه زیارت، خاطرنشان کرد: این کارگروه به منظور پیگیری اجرایی و مطالبه‌گری قوانین و مصوبات مرتبط با گردشگری مذهبی و زیارت تشکیل شده است و هدف اصلی این کارگروه، اصلاح و بازنگری در قوانین و مقررات مختلف حوزه زیارت و تقویت مشارکت در تدوین سیاست‌های جدید است.

در ادامه این جلسه، مسائل مدیریت شهری در حوزه زیارت رصد و بررسی شد و تدابیر لازم برای برون‌رفت از این مسائل از طریق اصلاح و تدوین قوانین جدید اتخاذ گردید. همچنین، بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های قانونی شورای عالی استان‌ها برای اصلاح و بازنگری در این زمینه تأکید شد.

بامشکی همچنین به اهمیت آموزش و توانمندسازی بدنه مدیریت شهری در شهر‌های زیارتی اشاره کرد و بر ضرورت توجه ویژه به مدیریت خدمات میزبانی و موضوعات مرتبط با حوزه زیارت تأکید نمود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->