پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی
سرخط خبرها

۲ برادر افغان بعد از قتل سرکارگر خود متواری شدند (یکم دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۶۶۱۵
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۳
۲ برادر افغان بعد از قتل سرکارگر خود متواری شدند (یکم دی ۱۴۰۳)
دو برادر که متهم به قتل مردی افغان هستند، پس از فرار از صحنه جرم تحت تعقیب قرار گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز، این دو برادر افغان که در یک کارگاه صنعتی ساخت اتصالات لوله کار می‌کردند، پس از قتل سرکارگر خود متواری شده‌اند و تحقیقات برای دستگیری آنها آغاز شده است.

ارتکاب قتل از سوی این دو برادر سحرگاه امروز با توجه به نتایج به دست آمده در تحقیقات جنایی قطعی شد. پیش از تحت تعقیب قرار گرفتن دو برادر حدود ساعت چهار بامداد امروز (یکم دی‌ماه) مرگ مشکوک مرد جوانی در محله خاک‌سفید به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش شد و پس از آن ماموران کلانتری ۱۴۴ جوادیه در محل حضور یافتند.

به دنبال آن، بازپرس حسین گودرزی که مسئولیت کشیک قتل پایتخت را بر عهده داشت در جریان موضوع قرار گرفت و دستور حضور تیمی از کارآگاهان اداره دهم، متخصصان تشخیص هویت پلیس آگاهی تهران بزرگ و کارشناسان پزشکی قانونی را صادر کرد تا راهی محل حادثه شوند و تحقیقات را آغاز کنند.

به این ترتیب، بازپرس نیز در کارگاه صنعتی حضور یافت و با جسد مرد جوان و ۲۴ ساله‌ای روبه‌رو شد که از اتباع کشور افغانستان بود و با ضربه چاقو به گردنش به قتل رسیده بود. تحقیقات اولیه‌ای که پیش از رسیدن تیم جنایی انجام شده بود نشان می‌داد مقتول سرکارگر شیفت شب کارگاه بوده و احتمالاً توسط دو برادر که در آنجا مشغول به کار بودند، به قتل رسیده است.

تحقیقات ابتدایی تیم جنایی هم حکایت از آن داشت حوالی ساعت یک بامداد، مقتول به دلیل مسائل انضباطی به دو برادر افغانستانی که در آنجا مشغول به کار بودند، تذکر داده و همین موضوع باعث ایجاد درگیری میان آنها شده، اما با وساطت سایر کارگران، نزاع بین آنها خاتمه یافته ولی چند ساعت بعد دو برادر برای انتقام‌جویی سراغ سرکارگر در اتاق استراحتش رفته و با ضربات چاقو او را به قتل رسانده‌اند. همچنین گفته‌های دیگر کارگران نشان می‌داد هر دو آنها پس از ارتکاب جنایت و پیش از رسیدن اولین گروه از ماموران پلیس، محل حادثه و صحنه جرم را ترک کرده‌اند.

ادامه تحقیقات حکایت از آن داشت که اختلاف دو برادر با مقتول سابقه‌دار بوده و آنها پیش از شب قتل هم با قربانی خود درگیر شده بودند. افرادی که وقوع این قتل را اطلاع داده بودند، گفتند: سرکارگر چند سال بود که در این کارگاه کار می‌کرد و افراد زیادی زیر دست او بودند که این دو برادر هم دو نفر از آنها بودند. سرکارگر به خاطر بی‌‎نظمی در کار بار‌ها به آنها تذکر داد، اما شب حادثه باز با هم به مشکل خوردند و سر کارگر آنها را تهدید کرد که به صاحب کار می‌گوید تا آنها را اخراج کند. به همین خاطر، دوبار درگیر شدند و انگار بعد از آن بود که دو برادر نصف‌شب به اتاقک سرکارگر رفتند و برادر بزرگ‌تر با چاقو یک ضربه به گلوی سرکارگر زد و وقتی او زمین افتاد، هر دو با هم فرار کردند.

پس از پایان تحقیقات میدانی در صحنه جرم، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ماموریت یافتند اقدامات لازم برای دستگیری این دو برادر را انجام دهند. همچنین با دستور بازپرس گودرزی جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ جهت دستگیری متهمان ادامه دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->