تصادف اتوبوس دانش‌آموزان در ارومیه با ۱۰ مصدوم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع است درباره آتشکده‌ای در دل کوه‌های سخت‌گذر خراسان | رازِ خانه دیو دست‌های آلوده هوا! آسمان همیشه آبی نیست کاهش ۳۲ درصدی کیف قاپی در خراسان رضوی در شش ماه نخست ۱۴۰۴ «زنگ ورزش» شاه‌کلید ارتقای تمرکز دانش‌آموزان در مدرسه | ورزش‌کردن چه تأثیری بر تقویت حافظه افراد دارد؟ با پیامد‌های استفاده بیش‌ازحد از موبایل و بازی‌های آنلاین برای کودکان آشنا شوید هشدار درباره آنفلوانزای جدید | ویروس جدید به ایران رسید؟ گلایه مردم مشهد از تغییر مکان و هزینه کلاس‌های پیش از ازدواج | پایان مشاوره‌های رایگان! سرانه مصرف لبنیات در کشور نصف استاندارد است | توزیع شیر مدارس تا ۲ هفته آینده توصیه‌های متخصص طب ایرانی برای داشتن بدن سالم در فصل سرد کمبود کلسیم و ویتامین D زمینه‌ساز پوکی استخوان است اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش نسبی دما از فردا فوت ۲ عابر پیاده در تصادف جاده‌ای خراسان رضوی | توقیف نزدیک به ۵۰۰ وسیله نقلیه متخلف در روز گذشته (شنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۴) بازداشت ۳۹ متخلف زیست‌محیطی و ضبط انواع سلاح‌ در مازندران اعتراض بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر در واریز معوقات حقوق: بعد از ۷ ماه بازهم معوقات پرداخت نشد! واکنش وزیر آموزش و پرورش به مرگ دانش‌آموز زنجانی در مدرسه ۴ روستای مشهد به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی متصل شدند نتایج ذخیره‌های دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | جزئیات ثبت‌نام + لینک مشاهده نتایج واکنش سازمان تعلیم و تربیت به خبر ممنوعیت ورود غربالگران به کودکستان‌ها | سن غربالگری در مدارس، ۲ سال کاهش یافته است اعلام آمادگی هلال احمر برای آموزش کمک‌های اولیه در مدارس طول عمر مبتلایان به زوال عقل چه مدت است؟ چند راهکار ساده برای غلبه بر افسردگی بعد از زایمان هزینه ماهانه تأمین اجتماعی چقدر است؟ | طلب ۱۵۰ همتی تامین اجتماعی از کارفرما‌ها چگونه روان‌شناس نما‌های مجازی را تشخیص دهیم؟ شاخص بروز سل در خراسان رضوی بالاتر از میانگین کشوری است با پیک عفونت‌های تنفسی مواجه نیستیم
سرخط خبرها

قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس

  • کد خبر: ۳۰۶۸۱۶
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۶
قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس
​​​​​​مرد میانسالی که یک زن هنرمند و پولدار را با ضربه‌های پی در پی چاقو داخل خودرو و مقابل کلانتری به قتل رسانده بود، ادعای عجیبی را مطرح و ماجرای این جنایت را پیچیده‌تر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، عقربه‌های ساعت دقایق اولیه بامداد روز گذشته را نشان می‌دادند که راننده خشمگین پراید نقره‌ای رنگ پدال ترمز را مقابل در ورودی کلانتری سجاد مشهد به کف اتاق خودرو کوبید و در یک لحظه تیغه کارد را بیرون کشید.

او با چهره‌ای غضب‌آلود و با بی‌رحمی ترسناکی ضربات کارد را بر سر و گردن و شانه زنی فرود می‌آورد که در صندلی جلو نشسته بود. مرد راننده آنقدر بی‌محابا و پی در پی پیکر زن مذکور را هدف تیغه خون‌آلود کارد قرار می‌داد که حتی فرصت فریاد را از قربانی خود گرفت.

قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد

او سپس چند ضربه هم به ساعد دست خودش زد و در حالی که سعی داشت از پشت فرمان پیاده شود در محاصره نیرو‌های کلانتری سجاد مشهد قرار گرفت. عوامل انتظامی با مشاهده این صحنه وحشتناک بلافاصله با امدادگران اورژانس تماس گرفتند. اما زمانی که امدادگران به محل رسیدند دیگر سرنشین خودرو علائم حیاتی نداشت. ضربات عمیق کارد گردن او را تا نواحی گیجگاه به گونه‌ای شکافته بود که گویی آثار چند ضربه کارد به یکدیگر متصل شده بودند.

در همین حال نیرو‌های اورژانس راننده ۵۲ ساله پراید را به بیمارستان فارابی رساندند و او پس از انجام اقدامات درمانی در بیمارستان بستری شد. از سوی دیگر، عوامل انتظامی، با حفظ صحنه جنایت، مراتب را به قاضی ویژه قتل عمد مشهد اطلاع دادند و بدین ترتیب با حضور قاضی دکتر صادق صفری در محل وقوع این قتل هولناک، تحقیقات موشکافانه قضایی در حالی آغاز شد که گروهی تخصصی از کارآگاهان پلیس آگاهی نیز به سرپرستی سروان آرمین منفرد (افسر پرونده) در کنار مقام قضایی قرار گرفتند.

طولی نکشید که با شناسایی هویت مقتول مشخص شد که او زنی هنرمند و متمول است که در اطراف بولوار سجاد (بخش مرفه‌نشین مشهد) سکونت دارد. دقایقی بعد همسر این زن ۴۷ ساله با دستور قاضی شعبه ۲۵۵ دادسرای عمومی و انقلاب به مقر انتظامی دعوت شد و سوالات تخصصی مقام قضایی به گونه‌ای در قاب بازجویی قرار گرفت که او هنوز از قتل همسرش اطلاعی نداشت. 

و با بیان اینکه ۲ فرزند جوان دارد، راننده پراید را کارگر و راننده همسرش معرفی کرد و گفت: همسرم در زمینه پتینه‌کاری (نوعی از هنر‌های تجسمی) فعالیت داشت و راننده پراید نقره‌ای نیز که «ابوالفضل-و» نام دارد، برای او کار می‌کرد.

پس از انجام تحقیقات شبانه میدانی در محل وقوع قتل و اثربرداری از صحنه جرم، جسد زن مذکور در حالی به پزشکی قانونی انتقال یافت که قاضی صفری به همراه کارآگاهان عازم بیمارستان فارابی شد و به تحقیق از متهم به قتل مجروح پرداخت.

او که با دست پانسمان‌شده روی تخت بیمارستان نشسته بود، در ادعایی عجیب خود را خود را همه‌کاره زن مذکور (مقتول) معرفی کرد و گفت: او از همسرش طلاق گرفته بود و من قصد داشتم با او ازدواج کنم، ولی هیچ‌گونه سند و مدرکی را در این باره نتوانست به قاضی ویژه قتل عمد ارائه کند.

تحقیقات قاضی دکتر صفری که با بررسی پیامک‌های ارسالی بین متهم و زن ثروتمند به صبح روز گذشته گره خورده بود، حکایت از آن داشت که زن ثروتمند ساعتی قبل از جنایت در مجلس عزاداری یکی از بستگانش حضور داشت که با پیامک تهدیدگونه راننده پراید از آنجا بیرون آمده و سوار پراید شده بود.

بررسی‌های قضایی این معمای جنایی در حالی وارد مرحله جدیدی شد که با ادعا‌های عجیب و حیرت‌انگیز راننده مجروح، روند قضایی در این پرونده شکل پیچیده‌تری به خود گرفته است. از سوی دیگر، با دستور قاضی ویژه قتل عمد، متهم در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت تا بعد از بهبود نسبی بازجویی‌های تخصصی از وی زیر نظر سرهنگ ولی نجفی (رئیس دایره قتل عمدآگاهی) ادامه یابد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->