۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌

  • کد خبر: ۳۰۶۶۸۴
  • ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌
رئیس هیات مدیره سندیکای تولیدکنندگان مکمل‌های رژیمی غذایی ایران با هشدار به عرضه مکمل‌های ورزشی قاچاق در کشور و هشدار به وزارت ورزش برای توجه به این موضوع، گفت: برای سال آینده بودجه ۱۴۰ میلیون دلاری برای تولید مکمل‌ها نیاز است که باید تخصیص یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس کبریایی زاده افزود: در گذشته بخش قابل توجهی از مکمل‌ها به ایران وارد می‌شد و این بازار سودا گرانه‌ای به وجود آورده بود، اما درحال حاضر با همت شرکت‌های تولیدی تمامی این محصولات داخلی بوده و این توانمندی و ظرفیت افزایش تهیه مکمل‌ها در کشور وجود دارد.

وی ادامه داد: مکمل‌های تولید داخل کیفیت بالایی داشته و قابل رقابت در مجامع بین المللی هستند، پتانسیل زیادی برای افزایش تولید در کشور داریم و فرصت سازی صادراتی را نیز فراهم می‌کند.

کبریایی زاده ادامه داد: امیدواریم دولت با اخذ تصمیمات به شکل گیری روابط بانکی که از عوامل مهم محدودکننده صادرات است، امکان همکاری با سایر کشور‌ها را فراهم کند.

وی ادامه داد: اگر به ظرفیت‌های ملی و فرصت‌هایی که در کشور وجود دارد، توجه شود نه تنها نیاز ارزی ما کاهش می‌یابد بلکه ارزآوری نیز دارد و امیدواریم دولت شرایطی را فراهم کند تا شرکت‌هایی که محصولات خوب را تولید می‌کنند در حوزه صادرات نیز فعالیت کنند.

داروخانه تنها محل عرضه مکمل‌ها

وی با اشاره به سلامت مکمل ها، افزود: داروخانه‌ها تنها عرضه مکمل‌ها در کشور هستند، اما در کشور شاهد آن هستیم بازار موازی قاچاق این محصولات شکل گرفته و بخشی از آنها به وسیله شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ می‌شوند و به دلیل کم کاری دستگاه‌های مسوول شاهد هستیم مکمل‌های قاچاق که اثبات سلامت آنها صورت نگرفته این بازار را تهدید می‌کند.

کبریایی زاده اظهارداشت: مکمل‌های ورزشی عمدتا قاچاق بوده و بسیاری از آنها در پاکستان و ابوظبی تهیه شده و با عنوان برندی معتبر عرضه می‌شوند. بی توجهی وزارت ورزش به این موضوع باعث شده تا سلامت ورزشکاران در خطر افتد.

وی تصریح کرد: وزارت ورزش باید به عنوان متولی سلامت ورزشکاران احساس مسوولیت در مورد مکمل‌های قاچاق داشته و توجه بیشتری به این موضوع کند تا همکاری خوبی برای مقابله با عرضه آن با سندیکا و وزارت بهداشت شکل گیرد.

به گفته وی، ۱۲ تولید کننده مکمل‌های ورزشی در کشور داریم و بازار قاچاق این محصولات آسیب رسان به سلامت جامعه است و به مسوولان هشدار می‌دهیم.

وی ادامه داد: حجم زیادی از مکمل‌های قاچاق که عرضه می‌شود توسط شبکه‌های سازمان یافته است که باید به این موضوع توجه اساسی شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->