توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عذرخواهی پوتین از جمهوری آذربایجان به خاطر سقوط هواپیما

  • کد خبر: ۳۰۷۶۷۲
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۰
عذرخواهی پوتین از جمهوری آذربایجان به خاطر سقوط هواپیما
پوتین در گفت‌و‌گو با علی‌اف به خاطر حادثه هوایی رخ داده در حریم هوایی روسیه عذرخواهی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اسپوتنیک ضمن اعلام این خبر گفت که سرویس‌های ویژه و تخصصی روسیه، آذربایجان و قزاقستان در محل سقوط هواپیما در نزدیکی آکتائو - کرملین همکاری نزدیک دارند.

سقوط یک فروند هواپیمای مسافربری خطوط هوایی آذربایجان بامداد چهارشنبه ۲۵ دسامبر با ۶۷ سرنشین، ۳۸ کشته برجای گذاشت و ۲۹ نفر نیز نجات یافتند.

پرواز J ۲-۸۲۴۳ که در این روز باکو، پایتخت آذربایجان را به سمت شهر گروزنی در روسیه ترک کرده بود، به دلایلی نامعلوم مجبور به تغییر مسیر و در حدود ۳ کیلومتری شهر «آق‌تاو» قزاقستان مجبور به فرود اضطراری شد.

این فرود، با آتش گرفتن هواپیما و نابود شدن نیمی از بدنه آن همراه بود و تلفات قابل توجهی بر جای گذاشت.

هر دو خلبان این هواپیما در این حادثه کشته شدند.

الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان این حادثه را یک «تراژدی بزرگ» توصیف و اعلام کرد که نخست وزیر کمیسیونی را برای بررسی این حادثه رهبری خواهد کرد.

روز پنجشنبه یک منبع آگاه در باکو به یورونیوز مدعی شد که «اصابت یک موشک زمین به هوای روسیه» باعث سقوط هواپیما شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->