برو کار می‌کن، نگو بازنشسته‌ام! پدر در پدر پهلوان‌زاده‌ایم گذر‌های هنری به وسعت شهر | گزارشی از بخش جدید جشنواره هنر‌های شهری بهار ۱۴۰۴ درنگی در کم‌وکیف برگردان‌های منثور منظومه فردوسی، به‌مناسبت انتشار «شاهنامه منثور»، اثر گیتی فلاح‌رستگار رقابت ۲۴ گروه در جشنواره ملی سرود رضوی مستند «جانان» اثر فیلم‌ساز مشهدی، روی آنتن شبکه دو + زمان پخش انتشار مجموعه داستان «شرّ درونش» قسمت ۱۲ مسابقه مافیا دن، در شبکه خانگی رکوردشکنی تقاضا برای بلیت مشهد، هم‌زمان با پخش قسمت پایانی «پایتخت» حضور دیزنی با «زوتوپیا۲»، «الیو» و «داستان اسباب‌بازی ۵» در جشنواره انسی رکوردشکنی نمایش آنلاین | «پایتخت ۷» در تلوبیون ۱.۸۵ میلیارد دقیقه تماشا شد خانه منسوب به «سعدی» در حال ویرانی مجری مراسم جوایز امی ۲۰۲۵ را بشناسید زمان پخش فصل دوم سریال بی‌باک: تولدی دوباره صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ مروری بر حواشی سریال پایتخت ۷ | از جایگزینی سارا و نیکا تا سانسور چهار قسمت و پایان ناگهانی داستان
سرخط خبرها

دستورالعمل ارزیابی دانش‌آموزان متقاضی جهش تحصیلی اعلام شد

  • کد خبر: ۳۰۸۰۱
  • ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۹
دستورالعمل ارزیابی دانش‌آموزان متقاضی جهش تحصیلی اعلام شد
بر اساس این دستورالعمل، ارزیابی دانش‌آموزان متقاضی جهش تحصیلی از سی و یک خرداد سال ۱۳۹۹، پس از صدور کارنامه نهایی شروع و تا ۲۲ مرداد به اتمام خواهد رسید و تاریخ فوق غیرقابل تمدید است.

به گزارش شهرآرانیوز، دانش‌آموزان ابتدایی متقاضی جهش تحصیلی باید با مراجعه به مدیر مدرسه، مراحل ثبت‌نام و نوبت‌گیری جهت سنجش را انجام دهند.

مدیران مدارس ابتدایی باید از طریق سامانه سناد، نسبت به ثبت اطلاعات فردی و خانوادگی  دانش‌آموز متقاضی و تکمیل کاربرگ‌های مربوطه در سامانه سناد پیش‌ثبت‌نام کنند. سپس از طریق سامانه سنجش نسبت به نوبت‌گیری و ارجاع به پایگاه تخصصی اقدام کنند.

مدارک لازم جهت ارزیابی اصل شناسنامه دانش‌آموز و پرینت معرفی نامه عکس‌دار و ممهور به مهر مدرسه است و ارزیابی هوشی متقاضیان جهش تحصیلی توسط  ادارات آموزش و پرورش استثنایی استان‌ها انجام خواهد شد.

 بر اساس این دستورالعمل، ارزیابی دانش‌آموزان متقاضی جهش از پایه اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم، چهارم به ششم و جهش برای بار دوم، در استان‌ها انجام خواهد شد؛ با این شرط که جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم، مشروط به اخذ رأی کمیسیون استان و ثبت شماره و تاریخ آن در سامانه سناد است.

همچنین پرونده متقاضیان جهش چند پایه و خارج از آیین‌نامه، باید از طریق معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش و شورای عالی آموزش و پرورش بررسی و اعلام نظر شود تا فرایند نوبت‌گیری و ارزیابی این گروه از طریق سامانه سنجش سازمان آموزش و پرورش استثنایی انجام پذیرد.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->