«افتو» از «کارناوال» جدا می‌شود | سریالی جدید در راه است فتوکال اکران فیلم «ناتوردشت» با حضور عوامل واکنش داغ حدادعادل به جنجال «کروچنده» | آیا رسانه‌ها مقصرند؟ کتابخانه ۱۰۰ ساله مشهد در آستانه تخریب است «لبوبوی شهر جادو» به زودی روی صحنه می‌رود | فرهنگسازی نخریدن اقلام غیرضروری تأمین تداوم فرهنگی با «فرهنگ‌کارت» مروری بر کتاب «آشوب: نقاط عطف برای کشورهای بحران زده» | کلیدهای طلایی برای عبور از بحران فاطمه گودرزی: به هیچ وجه ایران را رها نمی‌کنم خانه سینما از حضور در کمیته انتخاب فیلم برای معرفی به اسکار کناره‌گیری کرد گفت‌وگو با متانت محبی درباره کتاب جدیدش، «فرعی مینا» | نمی‌توان مرز روشنی میان تجربه و تخیل کشید بازگشت سریال «بوقچی» به آنتن تلویزیون نسخه ویژه نابینایان سریال «شکارگاه» منتشر می‌شود سخنگوی قوه قضائیه: اگر توبه تتلو پذیرفته شود عفوش از رهبری درخواست می‌شود سریال «پرده داران کعبه» روانه آنتن می شود + زمان پخش توضیحات شهردار تهران در خصوص جابه‌جایی مکان برگزاری کنسرت خیابانی همایون شجریان «برو پی کارت» روی آنتن شبکه امید و آموزش + زمان پخش اکبر زنجان‌پور از بیمارستان مرخص شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستورالعمل ارزیابی دانش‌آموزان متقاضی جهش تحصیلی اعلام شد

  • کد خبر: ۳۰۸۰۱
  • ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۹
دستورالعمل ارزیابی دانش‌آموزان متقاضی جهش تحصیلی اعلام شد
بر اساس این دستورالعمل، ارزیابی دانش‌آموزان متقاضی جهش تحصیلی از سی و یک خرداد سال ۱۳۹۹، پس از صدور کارنامه نهایی شروع و تا ۲۲ مرداد به اتمام خواهد رسید و تاریخ فوق غیرقابل تمدید است.

به گزارش شهرآرانیوز، دانش‌آموزان ابتدایی متقاضی جهش تحصیلی باید با مراجعه به مدیر مدرسه، مراحل ثبت‌نام و نوبت‌گیری جهت سنجش را انجام دهند.

مدیران مدارس ابتدایی باید از طریق سامانه سناد، نسبت به ثبت اطلاعات فردی و خانوادگی  دانش‌آموز متقاضی و تکمیل کاربرگ‌های مربوطه در سامانه سناد پیش‌ثبت‌نام کنند. سپس از طریق سامانه سنجش نسبت به نوبت‌گیری و ارجاع به پایگاه تخصصی اقدام کنند.

مدارک لازم جهت ارزیابی اصل شناسنامه دانش‌آموز و پرینت معرفی نامه عکس‌دار و ممهور به مهر مدرسه است و ارزیابی هوشی متقاضیان جهش تحصیلی توسط  ادارات آموزش و پرورش استثنایی استان‌ها انجام خواهد شد.

 بر اساس این دستورالعمل، ارزیابی دانش‌آموزان متقاضی جهش از پایه اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم، چهارم به ششم و جهش برای بار دوم، در استان‌ها انجام خواهد شد؛ با این شرط که جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم، مشروط به اخذ رأی کمیسیون استان و ثبت شماره و تاریخ آن در سامانه سناد است.

همچنین پرونده متقاضیان جهش چند پایه و خارج از آیین‌نامه، باید از طریق معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش و شورای عالی آموزش و پرورش بررسی و اعلام نظر شود تا فرایند نوبت‌گیری و ارزیابی این گروه از طریق سامانه سنجش سازمان آموزش و پرورش استثنایی انجام پذیرد.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->