دو معامله بزرگ جرد کوشنر، داماد ترامپ | از خصوصی‌سازی EA تا طرح صلح خاورمیانه نمایندگان با اختصاص زمین به باشگاه‌ها با اقساط ۱۰ ساله موافقت کردند وزیر خارجه فرانسه خطاب به حماس: باید طرح پایان جنگ غزه را بپذیرید دیدار وزیر آموزش و پرورش با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس بهادری جهرمی: وزارت جنگ آمریکا را نهاد تروریستی اعلام کنید ناتوانی سنای آمریکا در تصویب بودجه، دولت را تعطیل کرد مجلس امروز طرح اصلاح موادی از قانون مهریه را بررسی می‌کند (۹ مهرماه ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و مکرون درباره آخرین تحولات فلسطین تعداد تلفات رژیم صهیونیستی طی ۲ سال گذشته اعلام شد شهادت ۱۵۰ کودک در غزه بر اثر قحطی و گرسنگی گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، غزه و اوکراین رسانه عبری: موافقت حماس با طرح ترامپ شکستی بزرگ برای اسرائیل است اسرائیل مدعی بازداشت ۲ جاسوس وابسته به ایران شد (۸ مهر ۱۴۰۴) برافراشته شدن پرچم اسرائیل در جنوب سوریه + فیلم اعتراضات مردم ایتالیا در حمایت از غزه ادامه دارد سردار نائینی: جنگ ۸ ساله و ۱۲ روزه، نبردهای نیابتی آمریکا با ایران بود امام جمعه بغداد در مشهد: بر عهدی که با شهید سید حسن نصرالله بسته‌ایم، پایبندیم + فیلم حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن (۸ مهر ۱۴۰۴) خشمگینی رهبران عرب از تغییر طرح ترامپ برای صلح در غزه طرح ترامپ پیشنهاد یک توافق نیست، بلکه یک تهدید است واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره غزه مقاومت فلسطین: طرح ترامپ حمایت کامل از پروژه صهیونیست‌هاست قطر: طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم جزئیات عملیات ترکیبی موفق قسام علیه نظامیان صهیونیست تأکید پزشکیان بر ضرورت ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها قالیباف: دولت و مجلس مکلف به توجه به قانون برنامه هفتم هستند معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است
سرخط خبرها

پزشکیان: رفع تبعیض و بی‌عدالتی در دستور کار‌ دولت است

  • کد خبر: ۳۰۸۱۴۲
  • ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۷
پزشکیان: رفع تبعیض و بی‌عدالتی در دستور کار‌ دولت است
مسعود پزشکیان رئیس جمهور حمایت ویژه از اقشار آسیب‌پذیر، رفع محرومیت از محیط، تجهیزات و شیوه‌های آموزشی و رفع تبعیض و بی‌عدالتی در دریافت خدمات بهداشتی درمانی را از دستور کار‌های در حال اجرای دولت برشمرد و گفت: باید در کنار حمایت از اقشار کم برخوردار جامعه، موضوع توانمندسازی آنها نیز به عنوان یک مساله اساسی مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، پزشکیان در نخستین جلسه شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی در دولت چهاردهم که عصر امروز برگزار شد، رسیدگی به معیشت مردم و حمایت از محرومین جامعه را وظیفه حکومت اسلامی دانست و افزود: بر اساس آیات قرآن کریم ایمان حاکمیت و جامعه، با حمایت و توجه به محرومین، یتیمان، فقرا و مستمندان محک خواهد خورد و از این رو ما وظیفه خود را حمایت از این قشر می‌دانیم، برای کاهش مشکلات آنها وقت خواهیم گذاشت و تلاش خواهیم کرد این جلسات صرفا به صورت تشریفاتی نباشد.

رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اینکه امروز مهمترین دغدغه دولت معیشت، سلامت و آموزش مردم است، تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد با برنامه‌ریزی‌های علمی و به صورت موضوعی روی مسائل اولویت‌دار مردم متمرکز شده و با جدیت نسبت به حل آنها اقدام کنیم.

پزشکیان حمایت ویژه از اقشار آسیب‌پذیر، رفع محرومیت از محیط، تجهیزات و شیوه‌های آموزشی و رفع تبعیض و بی‌عدالتی در دریافت خدمات بهداشتی درمانی را از دستور کار‌های در حال اجرای دولت برشمرد و افزود: باید در کنار حمایت از اقشار کم برخوردار جامعه، موضوع توانمندسازی آنها نیز به عنوان یک مساله اساسی مورد توجه قرار گیرد.

رئیس جمهور توجه ویژه به زنان سرپرست خانوار به ویژه در بخش مسکن را نیز مورد تاکید قرار داد و وزیر کار را مکلف کرد که با بررسی مدل‌ها و شیوه‌های موفق بین‌المللی برای حمایت از این قشر طرحی تدوین و برای تصویب به این شورا ارائه کند.

پزشکیان همچنین به وزیر کار دستور داد جلسات آتی شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی به صورت موضوعی برگزار شود تا ضمن جلوگیری از پراکنده‌کاری و کلی‌نگری، مسائل مربوط به این شورا به تفکیک و با جزئیات بررسی و برای حل آنها تصمیم‌گیری شود.

در این جلسه پیش از سخنان رئیس جمهور، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ارائه گزارشی از شرح وظایف شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی و همچنین شاخص‌های رفاه در جامعه بر اساس آمار‌های مرکز ملی آمار و بانک مرکزی در بخش‌های مختلف معیشت، سلامت، آموزش و مسکن پرداخت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->