شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا ۳ هزار و ۱۵۷ موکب در اربعین ۱۴۰۴ خدمات ارائه کردند زیارت، مهمان‌شدن در خانه امام رضا(ع) | حق امام معصوم را با زیارت ادا کنیم آغاز همایش تجلیل از خادمان اربعین با پیام رئیس‌جمهور (۱۶ مهر ۱۴۰۴) الگوگیری از سیره امام‌رضا(ع) در تربیت کودک | پیوندی از عقلانیت، عاطفه و نظم دهلی نو محفل شاعرانه در پاسداشت حضرت زهرا(س) شد تأکید معاون وزیر فرهنگ در حمایت از تولید محتوای قرآنی در مناطق روستایی و عشایری
سرخط خبرها

تشرف ۷۰ شیعه استرالیایی به حرم مطهر رضوی در جشنواره بزرگ قرآنی «فی رحاب القرآن»

  • کد خبر: ۳۰۸۳۰۸
  • ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۲
تشرف ۷۰ شیعه استرالیایی به حرم مطهر رضوی در جشنواره بزرگ قرآنی «فی رحاب القرآن»
مراسم ویژه جشنواره بزرگ قرآنی «فی رحاب القرآن» با حضور ۷۰ نفر از شیعیان کشور استرالیا در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، جشنواره بزرگ قرآنی «فی رحاب القرآن» با هدف تشرف زائران غیرایرانی به حرم مطهر رضوی و قرائت قرآن و آشنایی با مفاهیم دینی، به همت مدیریت زائرین غیرایرانی آستان قدس رضوی امروز با حضور ۷۰ نفر از زائران شیعه استرالیایی در رواق دارالرحمه برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سلیمانی به عنوان سخنران این مراسم، به تفسیر آیه شریفه ۴ سوره فتح پرداخت که در آن خداوند می‌فرماید: «هُوَ الَّذِی أَنْزَلَ السَّکِینَةَ فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ لِیَزْدادُوا إِیمَاناً مَعَ إِیمَانِهِمْ» پرداخت و تأکید کرد: آرامش روحی انسان تنها در سایه الطاف الهی تحقق می‌یابد و هیچ فرد یا پدیده‌ای نمی‌تواند این آرامش را به انسان هدیه کند.

سلیمانی همچنین به نکته‌ای مهم در این آیه اشاره کرد و گفت: عبارت «لِیزْدادُوا إِیمَاناً مَعَ إِیمَانِهِمْ» نشان‌دهنده این است که ایمان درجاتی دارد و قابل کاهش و افزایش است. به عنوان زائر امام رضا علیه‌السلام، یکی از خواسته‌های ما باید افزایش سطح ایمانمان باشد.

وی افزود: افزایش ایمان نه تنها به آرامش روحی کمک می‌کند، بلکه زمینه‌ساز دریافت و کسب هدایت الهی است تا در عرصه‌های مختلف زندگی بتوان بهترین انتخاب را انجام داد. به همین دلیل، باید از حضرت امام رضا علیه‌السلام خواست تا با افزایش سطح ایمان و دریافت هدایت مستمر الهی، به تلاش در راستای دستیابی به یک سبک زندگی دینی و قرآنی مطلوب اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام بپردازیم.

این سخنران به حاضران یادآوری کرد که ایمان و آرامش روحی، گمشده‌های هر انسان مؤمنی هستند و باید با تمام وجود در پی آنها تلاش کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->