پلمب کافه مشروبات الکلی در تهران تعطیلی مدارس خوزستان به دلیل آلودگی شدید هوا در روز یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) صدور رأی بخش سوم پرونده «کینگ مانی»| تعیین تکلیف ۷۴۸ شاکی ثبت ۱۴۹ زلزله در کشور طی هفته گذشته (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | وقوع ۱۲ زمین‌لرزه در خراسان رضوی ترکیدگی لاستیک فوکر ۱۰۰ آسمان در فرودگاه مشهد| مسافران سالم پیاده شدند مسمومیت ۲۳ زن و ۳ مرد در یکی از هتل‌های مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم سهل‌انگاری رانندگان جاده‌ای در خراسان رضوی جان یک موتورسوار را گرفت | ۲۶ تصادف طی شبانه‌روز گذشته در جاده‌های استان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴) | از شدت سرمای هوا کاسته می‌شود شینا انصاری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین فجایع زیست‌محیطی جهان باشد گلایه از تأخیر در پرداخت کارانه‌های کارکنان درمانی بیمارستان‌های مشهد زمان ‌ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تعیین شد + جزئیات گسترش فعالیت پشه آئدس با بارش‌های پاییزی | هشدار گسترش تب دنگی در برخی مناطق کشور ورود کودکان به مدارس از ۵سالگی اجباری خواهد شد؟ زندان، پایان نقشه سرقت متهمان اخراجی از محل کار سابق
سرخط خبرها

تصمیم اشتباهی که حق مادری را می‌گیرد

  • کد خبر: ۳۰۸۵۵۹
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۲
تصمیم اشتباهی که حق مادری را می‌گیرد
رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه شهید بهشتی گفت: بخشی ازبیماران مراجعه کننده به مطب، به دلیل سقط عمدی گذشته دیگر صاحب فرزند نمی‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، مژگان تن‌ساز با بیان اینکه جنین مانند یک میوه نارس است که با درخت ارتباط محکمی دارد گفت: وقتی میوه نارس را به زور از درخت جدا می‌کنیم میوه به سختی از درخت جدا می‌شود و ممکن است به درخت اسیب زده شود، سقط جنین هم همینطور است و عوارض جدی بر بدن و روح مادر وارد می‌کند.

عوارض سقط جنین

تن‌ساز اذعان کرد: از مهمترین عوارض بعد از سقط جنین شوک ناشی از کاهش حجم خون، عفونت‌های جدی، آسیب به رحم، سوراخ شدن رحم، پارگی دهانه رحم و ناباروری دائمی را می‌توان اشاره کرد. همچنین کسانی که از قرص یا داروی گیاهی استفاده می‌کنند و بعد کورتاژ انجام می‌دهند که کورتاژ به رحم آسیب جدی وارد کرده و قدرت باروری برای همیشه از بین خواهد رفت و باعث ایجاد سقط‌های مکرر در بارداری‌های بعدی خواهد شد.

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: درصدی از بیماران ناباروری که به مطب ما مراجعه می‌کنند به دلیل سقط عمدی در گذشته خود، امروزه دچار ناباروری شده و دیگر بچه‌دار نخواهند شد.

ارتباط بین نقص جنین و سقط آن

تن‌ساز مطرح کرد: از نظر قانونی و فقهی برخی از سقط‌ها مجاز است. یعنی یک‌سری نواقص در جنین ایجاد شده است که منجر به سقط او در شکم مادر خواهد شد.

وی افزود: البته گاهی تشخیص‌های اشتباه باعث از بین رفتن یک جنین سالم در شکم مادر خواهد شد، اما برای سقط هم از نظر قانونی و هم از نظر فقهی افراد بدانند که باید سه پزشک تأیید کنند. گاهی به دلیل برخی نارسایی‌ها قلب جنین در شکم مادر تشکیل نشده و تپش ندارد و ممکن است پزشکان مجوز سقط صادر کنند.

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه شهید بهشتی اظهار داشت: توصیه می‌شود که از قبل انجام هر کار حتماً با پزشک طب جنین و مادر مشورت شود. در واقع عوارض خیلی شدید سقط برای افرادی است که جنین سالم را به طور عمدی از بین می‌برند و حق حیات را از او می‌گیرند.

هزینه ناباروری

تن‌ساز گفت: سقط جنین هزینه زیادی ندارد، اما حداقل دو الی سه برابر هزینه تولد یک فرزند را باید خانواده برای جبران عوارض بعد از سقط جنین و درمان ناباروری بپردازد.

وی بیان کرد: در درمان ناباروری هزینه‌ها خیلی زیادتر از آن چیزی است که در تصور مردم قرار دارد. همچنین گاهی با یک تصمیم اشتباه تا آخر عمر دیگر فرصت بارداری به‌وجود نخواهد آمد.

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه شهید بهشتی خاطر نشان کرد: به طور کلی گرفتن حق حیات از یک جنینی که ممکن بود نه تنها در زندگی آن خانواده بلکه در جامعه نیز تأثیرگذار بوده و یک انسان موفق می‌توانست باشد، به نظر من هیچ هزینه‌ای نمی‌تواند قطع نفس یک جنین را جبران کند.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->