احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند خسارت تگرگ به ۲۵۵ هکتار از باغ‌های فریمان در خراسان رضوی (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) معاون رئیس جمهور: مسئله آلودگی هوا باید در اولویت دولت باشد انصاری: نیازمند پیگیری چالش‌های معاینه فنی خودرو‌ها برای کنترل آلودگی هوا هستیم ایران مقصدی مناسب برای گردشگران اندونزیایی است | بررسی موضوع خواهرخواندگی میان دو کشور
سرخط خبرها

تصمیم اشتباهی که حق مادری را می‌گیرد

  • کد خبر: ۳۰۸۵۵۹
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۲
تصمیم اشتباهی که حق مادری را می‌گیرد
رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه شهید بهشتی گفت: بخشی ازبیماران مراجعه کننده به مطب، به دلیل سقط عمدی گذشته دیگر صاحب فرزند نمی‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، مژگان تن‌ساز با بیان اینکه جنین مانند یک میوه نارس است که با درخت ارتباط محکمی دارد گفت: وقتی میوه نارس را به زور از درخت جدا می‌کنیم میوه به سختی از درخت جدا می‌شود و ممکن است به درخت اسیب زده شود، سقط جنین هم همینطور است و عوارض جدی بر بدن و روح مادر وارد می‌کند.

عوارض سقط جنین

تن‌ساز اذعان کرد: از مهمترین عوارض بعد از سقط جنین شوک ناشی از کاهش حجم خون، عفونت‌های جدی، آسیب به رحم، سوراخ شدن رحم، پارگی دهانه رحم و ناباروری دائمی را می‌توان اشاره کرد. همچنین کسانی که از قرص یا داروی گیاهی استفاده می‌کنند و بعد کورتاژ انجام می‌دهند که کورتاژ به رحم آسیب جدی وارد کرده و قدرت باروری برای همیشه از بین خواهد رفت و باعث ایجاد سقط‌های مکرر در بارداری‌های بعدی خواهد شد.

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: درصدی از بیماران ناباروری که به مطب ما مراجعه می‌کنند به دلیل سقط عمدی در گذشته خود، امروزه دچار ناباروری شده و دیگر بچه‌دار نخواهند شد.

ارتباط بین نقص جنین و سقط آن

تن‌ساز مطرح کرد: از نظر قانونی و فقهی برخی از سقط‌ها مجاز است. یعنی یک‌سری نواقص در جنین ایجاد شده است که منجر به سقط او در شکم مادر خواهد شد.

وی افزود: البته گاهی تشخیص‌های اشتباه باعث از بین رفتن یک جنین سالم در شکم مادر خواهد شد، اما برای سقط هم از نظر قانونی و هم از نظر فقهی افراد بدانند که باید سه پزشک تأیید کنند. گاهی به دلیل برخی نارسایی‌ها قلب جنین در شکم مادر تشکیل نشده و تپش ندارد و ممکن است پزشکان مجوز سقط صادر کنند.

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه شهید بهشتی اظهار داشت: توصیه می‌شود که از قبل انجام هر کار حتماً با پزشک طب جنین و مادر مشورت شود. در واقع عوارض خیلی شدید سقط برای افرادی است که جنین سالم را به طور عمدی از بین می‌برند و حق حیات را از او می‌گیرند.

هزینه ناباروری

تن‌ساز گفت: سقط جنین هزینه زیادی ندارد، اما حداقل دو الی سه برابر هزینه تولد یک فرزند را باید خانواده برای جبران عوارض بعد از سقط جنین و درمان ناباروری بپردازد.

وی بیان کرد: در درمان ناباروری هزینه‌ها خیلی زیادتر از آن چیزی است که در تصور مردم قرار دارد. همچنین گاهی با یک تصمیم اشتباه تا آخر عمر دیگر فرصت بارداری به‌وجود نخواهد آمد.

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه شهید بهشتی خاطر نشان کرد: به طور کلی گرفتن حق حیات از یک جنینی که ممکن بود نه تنها در زندگی آن خانواده بلکه در جامعه نیز تأثیرگذار بوده و یک انسان موفق می‌توانست باشد، به نظر من هیچ هزینه‌ای نمی‌تواند قطع نفس یک جنین را جبران کند.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->