با خرید و فروش تاکسیدرمی حیوانات برخورد قانونی می‌شود فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری بارگذاری شد + لینک سایت فروش ۱۰۰ میلیارد تومانی آثار در نمایشگاه ملی صنایع دستی در سال ۱۴۰۳ امضای یک تفاهم‌نامه محیط زیستی برای برگزاری همایش صنعت سبز (۷ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: در پنجمین سال خشکسالی هستیم عابران پیاده نیمی از جان باختگان ترافیکی مشهد توصیه‌های طب سنتی برای پیاده‌روی اربعین صدور هشدار هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا «پاستیل» از پوکی استخوان جلوگیری می کند؟ سرقت دکتر قلابی از مسافران شهرستانی در خوابگاه‌های تهران کاهش چشمگیر آمار داوطلبان کنکور نگران‌کننده است فوت کودک ۶ ساله بر اثر برق‌گرفتگی در کالشور خراسان رضوی ما مردمانی ریشه در خاکیم از حلق بحران‌ها بیرون می‌آییم دانش‌آموزان اعزامی به المپیاد‌های جهانی با چه چالش‌هایی از جنگ ۱۲ روزه مواجه بودند؟ دریافت جایزه قهرمان جوان تالاب‌های جهان توسط یک ایرانی هشدار رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر: مجازات‌های سخت در انتظار زائران حمل کننده مواد مخدر به عراق است درباره اسماعیل آذری‌نژاد، فعال فرهنگی اهل کهگیلویه‌وبویراحمد | قصه معلم قصه‌گو ۵۱۰ میلیون مترمکعب ذخایر سد‌ها در یک‌هفته اخیر، مصرف شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) ۴۸ نماینده مجلس خواستار پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان شدند (۷ مرداد ۱۴۰۴) برگزاری اولین المپیاد جهانی فناوری نانو در ایران بحران کم‌آبی به اوج رسید | ذخایر ۱۵ سد مهم کشور نصف شد! حفاظت از جنگل‌های زاگرس در دستورکار سازمان ملل قرار گرفت رئیس سازمان محیط زیست: توسعه صنعت باید همراه با ملاحظات اکوسیستمی باشد تعداد شرکت‌کنندگان آزمون‌های المپیاد به ۸۷ هزار نفر رسید صندوق بازنشستگی کشوری: مشکل فنی موجب تأخیر در صدور فیش حقوق بازنشستگان شد | دسترسی تا ساعاتی دیگر (۷ مرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای باند پلیس‌های قلابی در تهران سانحه رانندگی در مشهد منجر به فوت ۳ عابر پیاده شد (۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راه‌اندازی خط ویژه مشاوره تلفنی حفظ حیات جنین

  • کد خبر: ۳۰۹۸۲۳
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
راه‌اندازی خط ویژه مشاوره تلفنی حفظ حیات جنین
رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت از راه‌اندازی خط ویژه مشاوره تلفنی حفظ حیات جنین و آغازبه‌کار آن طی روز‌های آینده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر صابر جباری اظهار کرد: یکی از مأموریت‌های وزارت بهداشت، موضوع حفظ حیات جنین و پیشگیری از سقط عمدی است و تاکنون وزارت بهداشت اقدامات متعددی در این زمینه انجام داده است.

وی افزود: یکی از برنامه‌ها این است که در تعامل با ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و استفاده از ظرفیت بنیاد برکت، خط ویژه مشاوره تلفنی راه‌اندازی شود که در این زمینه، سامانه ۴۰۳۰ پای کار آمد و خط ویژه‌ای برای مشاوره تلفنی سقط جنین اختصاص داده شد.

جباری با بیان اینکه اختصاص خط ویژه مشاوره تلفنی حفظ حیات جنین با همکاری وزارت بهداشت و بنیاد برکت شکل گرفته است، تصریح کرد: در این همایش، حدود ۳۰۰ نفر از افرادی که قرار است مشاوره تلفنی انصراف از سقط عمدی را ارائه دهند، طی دو روز آموزش می‌بینند؛ سپس در بستر خط تلفنی ۴۰۳۰، این مشاوره‌ها را در زمینه‌های علمی، پزشکی و اخلاقی به مادرانی که در تصمیم خود مردد یا نسبت به وضعیت خود مضطرب هستند، ارائه می‌دهند و به آنان کمک می‌کنند که بتوانند بهترین تصمیم را بگیرند و جنین خود را حفظ کنند و از سقط منصرف شوند.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت با بیان اینکه خط ویژه مشاوره تلفنی در حال حاضر آماده شده است و به‌زودی آغاز به فعالیت خواهد کرد، خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت در این رویداد آموزشی، تمامی محتوا‌ها را براساس منابع معتبر پزشکی آماده می‌کند و مشاوره‌ای که به مردم ارائه می‌شود، مبتنی بر شواهد و مستندات علمی، اخلاقی و فقهی خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->