استرداد روزانه چهار هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست کردن آمریکا است روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه عراقچی با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد عراقچی: فصلی نوین در روابط تاریخی ایران و لبنان گشوده شده است سخنگوی وزارت امور خارجه: امام خمینی (ره) معمار استقلال ایران و منادی عزت ایرانیان بود رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): تنزل شدید جایگاه آمریکا در دنیا متاثر از حضور امام است | صنعت هسته‌ای ملت ایران ربطی به آمریکا ندارد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله نتانیاهو ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید !
سرخط خبرها

سفارت ایران درباره ملاقات سفیر کشورمان با دبیرکل وزارت خارجه ایتالیا توضیح داد

  • کد خبر: ۳۰۸۶۶۷
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۵
سفارت ایران درباره ملاقات سفیر کشورمان با دبیرکل وزارت خارجه ایتالیا توضیح داد
سفارت جمهوری اسلامی ایران در «رم» طی یادداشتی جزئیات جریان دیدار سفیر کشورمان با دبیرکل وزارت امور خارجه ایتالیا را شرح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این یادداشت آمده است: صبح امروز مورخ ۱۳ دی‌ماه ۱۴۰۳ (دوم ژانویه ۲۰۲۵) جناب آقای محمدرضا صبوری، سفیر جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا به دعوت آقای ریکاردو گوارالیا، دبیرکل وزارت امور خارجه ایتالیا، در محل آن وزارت با ایشان دیدار کرد. این پیام می‌افزاید: در این دیدار دوستانه درخصوص آخرین وضعیت شهروند ایرانی، آقای محمد عابدینی که با اتهامات واهی در زندان میلان در بازداشت بسر می‌برد و نیز خانم چچیلیا سالا، شهروند ایتالیایی که به اتهام نقض قوانین جمهوری اسلامی ایران در بازداشت می‌باشد، بحث و تبادل نظر گردید.

بر اساس این یادداشت، سفیر کشورمان در این ملاقات اعلام کرد، نهاد‌های ذیربط از ابتدای بازداشت خانم سالا، براساس راًفت اسلامی و ملاحظات انسان دوستانه و با درنظر گرفتن میلاد حضرت مسیح (ع) و سال نو میلادی ضمن فراهم آوردن دسترسی کنسولی برای سفارت ایتالیا در تهران، تمامی امکانات مورد نیاز ایشان، از جمله تماس‌های مکرر تلفنی فراهم کرده و متقابلاً نیز از دولت ایتالیا انتظار دارد، ضمن تسریع در آزادی شهروند ایرانی، امکانات رفاهی مورد نیاز ایشان را نیز فراهم آورد.

طبق اعلام اداره کل رسانه‌های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، چچلیا سالا، شهروند ایتالیایی، در تاریخ ۲۳ آذر ۱۴۰۳ با ویزای خبرنگاری به ایران سفر کرده و در تاریخ ۲۹ آذر به اتهام نقض قوانین جمهوری اسلامی ایران بازداشت شده است.

در این بیانیه آمده است: «سیاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همواره بر استقبال از سفر و فعالیت قانونمند خبرنگاران بین‌المللی، افزایش حضور رسانه‌های خارجی در کشور و حفظ حقوق قانونی آنها استوار بوده و در دولت چهاردهم نیز این رویکرد با جدیت دنبال می‌شود.»

این اطلاعیه همچنین اضافه کرده است: «پرونده خانم سالا در مرحله تحقیقات قرار دارد و بازداشت او با رعایت مقررات انجام شده است. سفارت ایتالیا در تهران نیز در جریان موضوع قرار گرفته و در این مدت امکان دسترسی کنسولی و تماس تلفنی او با خانواده‌اش فراهم بوده است.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->