جلوه گری ۱۲۶ المان ویژه در مسیر نوبهار مشهد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) افتتاح پروژه بازگشایی معبر و امتداد بولوار دکترحسابی به همراه پنج پروژه عمرانی منطقه ۱۰ مشهد گلایه شهروندان شهرک قدس مشهد از کمبود امکانات و وعده‌های عمل نشده | چراغچی ۲۷ مشکل گشا می‌خواهد! روشنایی تقاطع‌های مهم مشهد با انرژی خورشیدی بودجه ۱۴۰۴ گامی نو در مسیر توسعه متوازن مشهد باران هم حریف آلودگی هوای کلانشهر مشهد نشد | ثبت یک روز ناسالم دیگر (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) بازگشایی بولوار رضویه؛ رونق صنایع محور غرب مشهد ویدئو| آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع) در مشهد برپایی ۱۲۶۶ میز افطاری ساده در مشهد با پویش بفرمایید افطار رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مشکلات معیشتی و اقتصادی، عاملی برای توسعه حاشیه شهرهاست رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر مشهد: لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری در جلسات کمیسیون تلفیق، بررسی نهایی می‌شود سلیمی: زن در ترکمنستان نگهبان میراث ملی است + فیلم افزایش بیش از ۳۰۰ چشمه سرویس بهداشتی در مشهد، برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران نوروز ۱۴۰۴ توزیع بیش از ۱۵۰۰ تن اقلام ضروری توسط جهاد کشاورزی در مشهد درباره روحانی «نبی‌بخش» که به عشق امام رضا (ع) از هند به مشهد آمد | ساکن ابدی تکیه کرمانی‌ها نگاه ویژه شورای شهر مشهد به ساخت زمین‌های ورزشی در حاشیه شهر راه‌اندازی بانک چشم در سازمان فردوس‌های شهرداری مشهد از زباله‌گردی تا کمبود ایستگاه‌های پسماند مشهد | پاسخ‌گویی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در مرکز ۱۳۷ شهرداری مشهد ثبت هوای سالم در کلانشهر مشهد در پی بارش باران (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) اجرای کامل طرح اگو مشهد در ۳ سال آینده استقبال از بهار مشهد با بیش از ۶۰۰ المان تلفیقی
سرخط خبرها

قلندرشریف: تا دهه فجر ۱۴۰۳، شیب افتتاح پروژه‌ها افزایش خواهد یافت + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۸۷۸۶
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۱
قلندرشریف: تا دهه فجر ۱۴۰۳، شیب افتتاح پروژه‌ها افزایش خواهد یافت + فیلم
شهردار مشهد گفت: تا دهه فجر امسال، شیب افتتاح پروژه‌ها افزایش خواهد یافت. پروژه‌های بسیار خوب و ارزشمندی در شهر داریم که در رأس آن‌ها، کلان‌پروژه ملی فاز یک خط سوم قطارشهری است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندرشریف امروز، ۱۵ دی‌ماه، در آیین بهره‌برداری از پروژه‌های ساماندهی حوزه زرکش و هفت پروژه محله‌محور اظهار کرد: از مردم و شورای اجتماعی محلات به دلیل حضور در مراسم امروز تقدیر و از اعضای شورای شهر، مدیران شهری و همچنین فرماندهان ارتش که امروز در مراسم حضور دارند، تشکر می‌کنم.

وی بیان کرد: در سالگرد شهادت سردار دل‌ها، حاج قاسم سلیمانی، قرار داریم که یاد و خاطره ایشان را گرامی می‌داریم. حاج قاسم سلیمانی مکتبی را از خود به جا گذاشت که تأثیر بسیاری در پایداری انقلاب داشت و حاج‌قاسم‌های بسیاری از مدیران این مکتب بزرگ تحویل جامعه خواهد شد.

قلندرشریف با بیان اینکه امروز به همت مدیران شهری و همراهی اعضای شورای شهر، تعدادی پروژه در شهر مشهد افتتاح می‌شود، عنوان کرد: یکی از موضوعات اساسی مشهد، نابسامانی کال زرکش و یکی از بدترین محدوده‌های ایجادشده در شهر، همین محدوده بود.

شهردار مشهد افزود: منازل مسکونی بسیاری در این حوزه ساخته شده که خطر‌آفرین است. یکی از مصوبات سفر دولت سیزدهم ساماندهی کال زرکش بود که بخشی از آن را شهرداری برعهده گرفت و به سرانجام رسید. امیدوارم با همت همه دستگاه‌ها، معضلی به نام کال زرکش در مشهد نداشته باشیم.

وی ادامه داد: این پروژه محدوده مناسبی را ایجاد خواهد کرد تا دیگر شاهد مشکلات قبلی نباشیم. در روستای زرکش نیز مشکلاتی وجود داشت که با اجرای این پروژه‌ها دسترسی مردم به خدمات و مسیر‌های مناسب شهری از جمله خدمات ویژه مدیریت شهری فراهم می‌شود. بازکردن مسیر یکی از کار‌های ارزشمندی بوده که حتی در دین نیز بر آن تأکید شده است.

قلندرشریف خاطرنشان کرد: رضایت و لبخند مردم بهترین پاداش برای ماست و به ما انگیزه خدمت خواهد داد. امیدوارم مدیران شهری با این دیدگاه به زائران و مجاوران امام‌رضا علیه‌السلام خدمت کنند. ما نیز حداکثر توان خود را برای خدمت به مردم به کار خواهیم گرفت.

وی با اشاره به اینکه در حوزه جمع‌آوری آب‌های سطحی و دیگر حوزه‌ها نیز امروز پروژه افتتاح خواهد شد، تصریح کرد: تا دهه فجر، شیب افتتاح پروژه‌ها افزایش خواهد یافت. پروژه‌های بسیار خوب و ارزشمندی در شهر داریم که در رأس آن‌ها کلان‌پروژه ملی فاز یک خط سوم قطارشهری است.

قلندرشریف اضافه کرد: ایستگاه پایانی خط دو قطار شهری نیز تا پایان سال به بهره‌برداری نهایی خواهد رسید. این پروژه اهمیت بسیاری دارد، تاحدی که رئیس‌جمهور شهید، آیت‌الله رئیسی، بر افتتاح سریع آن تأکید بسیار زیادی داشتند.

شهردار مشهد گفت: خرید اتوبوس به منابع بسیار زیادی نیاز داشته و هر اتوبوس از ۱۰ تا ١٨ میلیارد تومان هزینه دارد. هر کیلومتر قطارشهری نیز بیش از ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. درباره یارانه بلیت اتوبوس باید گفت، از مردم برای هر سفر ١٢ هزار تومانی، تنها ١۵٠٠ تومان دریافت می‌کنیم.

وی در خصوص جایگاه ملی مشهد عنوان کرد: براساس فرموده‌های مقام معظم رهبری، خدمت به مردم مشهد، خدمت به تمام ایران است؛ بنابراین همه مسئولان باید همت ویژه‌ای برای پیگیری بودجه ملی مشهد داشته باشند.

قلندرشریف افزود: بسیاری از پروژه‌های دیگر از جمله پارک کرامت در محدوده شهید رجایی آماده بوده و کلان‌پروژه‌های بسیاری از جمله پارک بهار بیش از ٢٠ سال معطل مانده است. پارک کرامت را در کمتر از دو سال به مرحله بهره‌برداری رسانده‌ایم که نشان از همت همه مدیران شهری و همراهی و تعامل اعضای شورای شهر با شهرداری دارد.

شهردار مشهد ضمن تقدیر از مدیران شهر جهت پیگیری افتتاح پروژه‌ها بیان کرد: از همه مدیران شهری به ویژه معاونت حمل و نقل، خدمات شهری و منطقه ۱۰ شهری مشهد به دلیل پیگیری پروژه‌های امروز تقدیر می‌کنم و امیدوارم با همت همه مدیران شهری، شاهد افتتاح پروژه‌های مختلف در سطح شهر باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->