زاکانی: ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در تعهد شهرداری نیست | مشکلی برای تأمین آب شرب در تهران نداریم بیشتر از ۵۰ درصد سطح خراسان رضوی درگیر خشکسالی بسیار شدید است تصادف بسیار شدید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس مراقب سکته گرمایی باشید بیمه مسافرتی چیست؟ انواع، پوشش ها، نحوه خرید و دریافت خسارت پنج مرکز تولید بستنی غیر بهداشتی در نیشابور تعطیل شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پانسمان‌های تخصصی بیماران پروانه‌ای تحویل شد نکات تغذیه‌ای برای کاهش آثار مخرب ریزگرد‌ها شکستن صفحه سنگ فرز موجب مرگ کارگر مشهدی شد برنامه‌های مجازی و حضوری آموزش‌وپرورش برای اوقات فراغت دانش‌آموزان سقف بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۴ چقدر است؟ آخرین مهلت ویرایش محل آزمون ورودی مدارس سمپاد، امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) میانگین سن ازدواج در کشور اعلام شد یک نماینده مجلس: آلودگی هوا به موضوعی عادی تبدیل شده است! بازگشت آثار تاریخی ایران از چین اعلام شرایط خروج از کشور مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین ۱۴۰۴ ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌های خراسان رضوی با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام، روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آیا کاهش اشتهای کودکان در تابستان طبیعی است؟ توزیع کارت جدید بانکی برای بازنشستگان فراجا (۱۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جان باختن راننده ترکمنستانی در زرند کرمان + جزئیات

  • کد خبر: ۳۰۸۹۳۳
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۹
جان باختن راننده ترکمنستانی در زرند کرمان + جزئیات
در پی وقوع حادثه واژگونی یک دستگاه خودروی کشنده ولوو به رانندگی تبعه ترکمنستان و فوت آن در گردنه عیسی‌آباد زرند، دستگاه قضایی این شهرستان به بررسی ابعاد موضوع پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس دادگستری شهرستان زرند روز شنبه گفت: این حادثه به دلیل تجاوز به چپ، عدم توجه به فرمان پلیس، رانندگی با سرعت غیرمجاز و عدم رعایت اصول ایمنی در جاده لغزنده رخ داده و منجر به واژگونی خودرو و فوت راننده شده است.

ابوالفضل فرحبخش با ابراز تأسف از وقوع این حادثه، اظهار کرد: بنا به گزارش پلیس راه زرند؛ شب گذشته کامیون مذکور برای ثبت ساعت در پلیس راه حاضر می‌شود و با توجه به لغزنده بودن محور تذکرات لازم در خصوص رعایت قوانین و مقررات و عدم ورود به محور و گردنه عیسی آباد از سوی ماموران پلیس به راننده ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: اما متاسفانه راننده به تذکرات اهمیتی نداده و در ساعات نیمه شب و اوج لغزندگی اقدام به رانندگی با سرعت غیرمجاز در محور مذکور نموده که منجر به وقوع این حادثه شد.

فرحبخش بابیان اینکه رانندگان پرخطر زیر ذربین دستگاه قضایی خواهند بود، افزود: دستگاه قضایی به موضوع ورود کرده است و تحقیقات لازم برای بررسی ابعاد مختلف آن در دستور کار قرار دارد.

رییس دادگستری زرند ضمن تأکید بر اهمیت رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، اظهار داشت: رسیدگی به چنین حوادثی در اولویت کاری سیستم قضایی قرار دارد و با هرگونه بی‌مبالاتی و تخلف آشکار در جاده‌ها که منجر به تهدید جان شهروندان شود، قاطعانه برخورد خواهد شد.

وی با هشدار جدی نسبت به خطرات ناشی از عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، به رانندگان توصیه کرد: همواره اصول ایمنی را در اولویت قرار دهند.

وی افزود: رعایت سرعت مجاز، اطاعت از دستور پلیس، هوشیاری در شرایط جوی نامناسب و بررسی وضعیت فنی خودرو از مهمترین عوامل در جلوگیری از بروز حوادث رانندگی است.

فرحبخش تأکید کرد: جان انسان‌ها گرانبهاتر از چند لحظه سرعت بالاتر یا بی‌احتیاطی در رانندگی است و هرگونه کوتاهی در این مسائل می‌تواند پیامد‌های جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد.

وی از همه رانندگان خواست تا حفظ جان خود و دیگران را جزو وظایف اصلی خود بدانند و همواره با پایبندی به قوانین، از بروز چنین حوادث ناگواری جلوگیری کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->