افزایش پروازهای فرودگاه رامسر به مشهد مقدس تا ۶ پرواز در هفته هشدار وزارت بهداشت درباره اعتیاد به سیگار به ویژه در بین زنان و دختران افزایش احتمال بروز ام اس با کمبود ویتامین دی تأمین ۱۰۰ درصدی مکمل‌های تغذیه‌ای و بدنسازی توسط تولیدکنندگان داخلی اعترافات تکان‌دهنده خانم دکتر قلابی: از بیماران بیهوش فیلم و عکس مستهجن می‌گرفتم اعترافات تلخ پسر معتاد در دادگاه: به خاطر پول و مواد مادرم را کشتم ویدئو| دستگیری یک شبکه کامل سرقت تلفن همراه در مشهد بازنشستگی سخت و زیان‌آور از معضلات سازمان تامین اجتماعی است رونق بوم‌گردی در خراسان رضوی | از مهاجرت معکوس تا اشتغال‌زایی جزئیات نامه وزیر کار خطاب به دستگاه‌های اجرایی درباره بازنشستگان چه بود؟ سرطان معده، شایع‌ترین سرطان گوارشی در ایران کپسول فمی لاکت و رگفلور غیرمجاز است (۶ خرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان بهزیستی کشور: نرخ طلاق بین سالمندان افزایش یافته است وزیر آموزش و پرورش لورفتن سؤالات امتحانات نهایی را تکذیب کرد شکست غول خشک سالی اقدامی همگانی می‌طلبد درباره مسیری که  قرار است مشهد طی کند تا شهر دوستدار سالمند شود | مهربانی شهر با سپیدمویان دستگیری عامل کلاهبرداری ۶۰۰ میلیاردی با ترفند پیش فروش واحد‌های مسکونی در تهران تلاش ناکام هزار کیلومتری یک قاچاقچی مواد مخدر نظافت میلیاردی خانه به دست سارقان! افزایش ۱۵ درصدی عزیمت زائران در ایام اربعین سقوط مرگبار تریلی حمل شیر از روی پُل کمربند سبز مشهد (۶ خرداد ۱۴۰۴) تایباد، خط مقدم مبارزه با ورود موادمخدر به کشور آغاز پرداخت دیه مصدومان حادثه بندر شهید رجایی از فردا (۷ خرداد ۱۴۰۴) سخت‌ترین سال آبی مشهد ممنوعیت ورود کودکان به حج ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم آلودگی تا پایان هفته کارزار بازنشستگان تأمین اجتماعی خطاب به وزیر کار: مزایای رفاهی اعمال شود اساسنامه مدرسه مجازی به تصویب رسید پرداخت معوقات هشت‌ماهه بازنشستگان کشوری قسطی شد
سرخط خبرها

فرصت طلایی فرزندآوری را از دست ندهید

  • کد خبر: ۳۰۹۰۶۴
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۶
فرصت طلایی فرزندآوری را از دست ندهید
عضو انجمن متخصصان زنان و زایمان با تاکید بر اهمیت توجه زنان به اینکه نباید فرصت طلایی فرزندآوری را از دست بدهند، گفت: با توجه به اینکه کشور به سمت کاهش جمعیت جوان و افزایش سالمندی پیش می‌رود، زنان نباید فرصت فرزندآوری را از دست بدهند و استفاده از مکمل‌های ضروری می‌تواند در تقویت باروری و پیشگیری از بیماری‌ها موثر باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرناز مشیری افزود: توجه به توصیه‌های پزشکان در خصوص داشتن شیوه زندگی و تغذیه سالم، ورزش و تحرک کافی، استفاده از مکمل‌ها و ویتامین‌های مناسب، انجام واکسیناسیون، می‌تواند مهمترین اقدامات پیشگیرانه در برابر بروز برخی امراض به خصوص برای زنان باردار موثر باشد.

این جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی، تصریح کرد: مصرف ویتامین "دی" بطور منظم و تحت نظر پزشک با قابلیت‌های مفیدی که دارد نیز می‌تواند نقش پیشگیرانه خوبی در مسیر سلامت انسان برقرار کند.

مشیری ادامه داد: استفاده از امگا ۳، محصولات دارویی پروبیوتیک، مکمل‌های دارویی و غذایی البته با نظر پزشک و طبق دستور مصرف اختصاصی برای هرفرد نیز می‌تواند موجب افزایش سطح سیستم ایمنی بدن و پیگیری از انواع امراض و اختلالات شود.

وی گفت: هزینه‌های درمان برای مردم بالاست ولی با کمی دقت بسیاری از بیماری‌ها قابل مدیریت و پیشگیری خواهند بود.

پیشگیری همیشه بهتر از درمان است

این پزشک با یادآوری شعار "پیشگیری همیشه بهتر از درمان است" گفت: مثلا در مورد عارضه زگیل تناسلی، توجه ویژه به اقدامات پیشگیرانه از جمله تماس نداشتن با سطوح آلوده احتمالی، دستگاه‌های لیزر رفع مو‌های زائد، کاشت ناخن ضروری بوده و تاکید بر اهمیت واکسیناسیون علیه ویروس "اچ. پی. وی" در همین راستا قرار دارد که با درایت مسوولان و اهمیت موضوع پیشگیری در نسل جوان کشورمان، واکسیناسیون علیه ویروس پاپیلومای انسانی عامل سرطان دستگاه تناسلی در آینده نزدیک ملی و کشوری خواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه بیماری (زگیل تناسلی) راه‌های انتقال جنسی و غیرجنسی دارد و ویروس از طریق تماس با سطوح آلوده یا حتی پوست به پوست منقل می‌شود، گفت: واکسن نوترکیب برای پیشگیری از ابتلا به انواع خطرناک ویروس تا کنون عارضه‌ای نداشته و انواع تولید داخل و خارجی واکسن "اچ. پی. وی" در کشور وجود دارد که برای مردان تا ۴۵سالگی و برای زنان تا سن ۵۴ سالگی می‌توانیم این واکسن را توصیه کنیم.

با غربالگری و معاینات دوره‌ای به موقع سرطان را شناسایی و درمان کنیم

مشیری با بیان اینکه سرطان منشاء ژنتیکی دارد و چنانچه سرطان تیروئید، سرطان سینه، سرطان روده، پانکراس و دستگاه تناسلی در یک فرد از اعضا خانواده وجود داشته باشد باید سایر نزدیکان مراقب خود باشند و بررسی شوند، افزود: پیشگیری از ابتلاء انواع سرطان‌ها به تغذیه و عوامل مختلف محیطی ارتباط دارد ولی با غربالگری ساده و حتی معاینات دوره‌ای و انفرادی می‌توان به موقع آنرا شناسایی و اقدام درمانی ارائه کرد.

وی در پایان با اشاره به اهمیت سرمایه گذاری در مسیر پیشگیری، گفت: توجه به همه نکات پیشگیرانه مفهومی ارزشمند برای موضوع "اقتصاد سلامت" دارد و جامعه پزشکی و علمی کشور با دانش خود کمک بزرگی در این زمینه ارائه خواهند کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->