ابعاد جدید رسوایی درز اطلاعات محرمانه از دفتر نتانیاهو اعلام موضع سازمان ملل در قبال طرح ترامپ: با جابجایی اجباری فلسطینیان مخالف هستیم پیام بانوی ایرانی که از برنامه حسینیه معلی به رژیم صهیونیستی رسید + تصویر استعفای رئیس جمهور رومانی برای جلوگیری از بحران جان باختن ۵۱ نفر در تصادف یک دستگاه اتوبوس در گواتمالا (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) تعویق آزادی اسرای رژیم صهیونیستی تا اطلاع ثانوی (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) پزشکیان: وعده‌هایی را که دادم، فراموش نکرده‌ام ویدئو | دیدار خانواده آفریقایی که عاشق انقلاب اسلامی هستند با رهبر معظم انقلاب نتانیاهو در میانه تنش در کنست علیه ایران گزافه‌گویی کرد ترامپ: بازگشت فلسطینیان به غزه ممنوع خواهد بود! اردوغان: پیشنهاد تبعید کردن فلسطینیان را نمی‌توان جدی گرفت پزشکیان: از گسترش همکاری کشور‌های حاشیه دریای خزر برای تأمین منافع متقابل حمایت می‌کنیم سخنگوی پلیس: راهپیمایی ۲۲ بهمن در نظم امنیت و کامل برگزار شد قدردانی استاندار خراسان رضوی از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اخلاق، جانمایه انقلاب حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظافت: هرچه ضربه می‌خوریم، از جهالت‌ها و نفاق است رئیس شورای عالی استان‌ها: مسئولان هم باید وحدت ملی و وفاق ملی را شکل دهند + ویدئو قالیباف در راهپیمایی ۲۲ بهمن ارومیه: مدیون شهدا و امام راحل هستیم آیت‌الله علم‌الهدی: حرف‌های رئیس‌جمهور آمریکا بلوف و توخالی است + ویدئو تولیت آستان قدس رضوی: اولین اثر انقلاب اسلامی بازگشت به اصالت انسانی و ارزش‌های اخلاقی و دینی است پزشکیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن تهران: حضور مردم گواه آن است که ما تا آخر روی باور‌ها و اعتقادات خود ایستاده‌ایم وزیر امور خارجه: اعتمادی در مذاکره با آمریکا نداریم عارف در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳: نفعی در معامله با آمریکا نداریم فرماندهان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و پاکستان دیدار کردند (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: حضور مردم نشان از همدلی و اتحاد مردم با انقلاب دارد + ویدئو آیت الله علم‌الهدی: بدون حکمرانی دینی، دولت اسلامی محقق نمی‌شود ترامپ دستور اجرایی تغییر نام خلیج مکزیک به خلیج آمریکا را صادر کرد پرواز وسایل پرنده فوق سبک و پهپاد در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ ممنوع است
سرخط خبرها

پزشکیان: فقر و تبعیض عوامل اصلی ایجاد نارضایتی و وقوع جرم در جامعه است

  • کد خبر: ۳۰۹۰۸۹
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۵
پزشکیان: فقر و تبعیض عوامل اصلی ایجاد نارضایتی و وقوع جرم در جامعه است
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه فقر و تبعیض عوامل اصلی ایجاد نارضایتی و وقوع جرم در جامعه است، خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم براساس آموزه‌های الهی عدالت را درست اجرا کنیم، آمار جرم نیز کاهش خواهد یافت. همچنین برخورد با مجرمان باید متناسب با جرم و حدود الهی مرتبط با آن جرائم باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز یکشنبه در جریان حضور در مراسم چهل و هفتمین دوره دانش‌آموختگی دانشگاه علوم انتظامی امام حسن مجتبی (ع)، در نشستی با فرماندهان، معاونان و مدیران عالی فراجا، با اشاره به اینکه براساس آیات و روایات، حکومت‌ها، پیامبران و منجیان آمده‌اند تا قسط و عدالت را پیاده کنند، اظهار داشت: پرسنل نیرو‌های مسلح و کارکنان نیروی انتظامی در این مسیر جزو موثرترین نیرو‌ها و بخش‌ها هستند، از این‌رو باید قدردان تلاش‌های شما عزیزان باشیم.

رئیس جمهور از پرسنل نیروی انتظامی خواست تا با تمام افراد جامعه، چه درستکار و چه خلافکار، براساس عدالت برخورد کنند و اظهار داشت: مبادا شناعت یک عده باعث شود که پا را فراتر از حق بگذاریم، چرا که در آموزه‌های دینی جایگاه انسان‌ها بالا است و آنچه را که خدا حکم می‌کند باید در حق تمام انسان‌ها اجرا شود.

پزشکیان با تأکید بر اینکه فقر و تبعیض عامل اصلی ایجاد نارضایتی و جرم در جامعه است، خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم براساس آموزه‌های الهی عدالت را درست اجرا کنیم، آمار جرم نیز کاهش خواهد یافت. همچنین برخورد با مجرمان باید متناسب با جرم و حدود الهی مرتبط با آن جرائم باشد.

پزشکیان: فقر و تبعیض عامل اصلی ایجاد نارضایتی و جرم در جامعه است

رئیس جمهور فعالیت نیروی انتظامی را شایسته قدردانی دانست و تصریح کرد: دولت همه تلاش خود را برای ارتقای وضعیت معیشتی و تأمین مسکن نیرو‌های مسلح به کار گرفته و این حداقل کاری است که می‌توانیم برای قدردانی از زحمات حافظان امنیت جامعه انجام دهیم. در این زمینه با وزیر کشور نیز هماهنگی‌هایی لازم انجام شده است.

پزشکیان افزود: با مساعدت و همراهی همه بخش‌های حاکمیت، مشکلات را حل خواهیم کرد. اکنون ناترازی‌ها در حد بحران است، اما می‌توانیم با وفاق و وحدت آنها را حل کنیم.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به شرایط منطقه و اقدامات رژیم صهیونیستی و آمریکا، گفت: آنان مسلمانان را به جان یکدیگر انداخته‌اند و به این روش قلدری می‌کنند؛ بنابراین همگی باید به ریسمان خدا چنگ بزنیم و از دعوا با یکدیگر به دور باشیم.

پزشکیان در پایان اظهار داشت که توان علمی و مهارتی نیرو‌های مسلح و به ویژه نیروی انتظامی باید افزایش یابد چرا که دشمنان از طریق برتری تکنولوژیک مسلمانان را زمین‌گیر کرده‌اند.

در بخشی از این نشست سردار احمدرضا رادان فرمانده فراجا اظهار داشت: در سند تحول راهبردی فراجا ۴۰ مأموریت و وظیفه کلی، ۱۷ نقش و ۲۶ کارکرد اساسی در فضای حقیقی و مجازی با رویکرد عامل و غیرعامل مشخص شده است و بر همین اساس در بیش از ۱۲ هزار مقر استقرار یافته‌ایم. به روز نگاه داشتن این مقر‌ها دشوار است و نیاز به منابع و بودجه یا تجهیزات دارد.

سردار رادان در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح اولویت‌های کاری فراجا پرداخت و درباره ضرورت بهینه‌سازی و تسهیل‌گری در ارائه خدمات انتظامی به مردم، گزارشی از اقدامات شاخص در ارتقای نظم و امنیت طی ۹ ماه گذشته ارائه کرد و یادآور شد در این مدت ۶۳ نفر از کارکنان نیروی انتظامی در مسیر تأمین امنیت به شهادت رسیده‌اند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->