ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۴۰۰ نفر در کشور طی ۷۲ ساعت گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) چالدران، سردترین شهر کشور با دمای منفی ۲۱ درجه سانتی‌گراد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای شمال کشور (۴ اسفند ۱۴۰۳) قتل پیرمرد ۹۱ ساله در برابر دوربین مداربسته تأثیر شیردهی بر کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد بارش برف و باران در برخی نقاط کشور از امروز (۴ اسفند ۱۴۰۳) این محصولات آرایش لب غیرمجاز هستند (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش: سند ابتدایی ورود هوش مصنوعی به مدارس آماده شده است

  • کد خبر: ۳۱۰۸۲۸
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۷
وزیر آموزش و پرورش: سند ابتدایی ورود هوش مصنوعی به مدارس آماده شده است
وزیر آموزش و پرورش گفت: در آموزش و پرورش، از همان روز اول مسئولیت، کارگروهی برای هوش مصنوعی تشکیل دادیم و سند ابتدایی در این زمینه آماده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی بعد از جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در دو بخش در حوزه دانش‌آموزان و معلمان در حوزه هوش مصنوعی اقدام شده که شامل آشنایی با ادبیات هوش مصنوعی و تولیدات آموزشی مبتنی بر هوش مصنوعی است. از روز اول به این موضوع همانند همه دستگاه‌ها وارد شدیم. قطعا یکی از بخش‌هایی که حتما باید به موضوع هوش مصنوعی ورود پیدا کند، آموزش و پرورش است.

وی در خصوص اینکه رئیس‌جمهور گفته‌اند تا سال آینده مشکل مدارس به ویژه در سیستان و بلوچستان حل می‌شود، عنوان کرد: نظام مسائل آموزش و پرورش شناسایی شده و یکی از رویکرد‌ها و اولویت‌های دولت، توسعه عدالت آموزشی است که آن را در دو مسیر دنبال می‌کنیم. یک مسیر آن، مسیر محرومیت‌زدایی از فضا‌های آموزشی است که در این بخش، نظام مسائل هر استان شناسایی و اولویت‌بندی شده و مشکلات بر اساس این اولویت‌ها برطرف می‌شود.

کاظمی افزود: مسیر بعدی توسعه آموزشی با رویکرد کیفیت‌بخشی به سطح علمی و آموزشی مدارس دولتی کشور بوده که در این زمینه طرحی در حال آماده شدن است، این طرح را به صورت پایلوت در تعدادی از مناطق اجرا می‌کنیم و احتمالا به سرعت به تمام مدارس دولتی کشور تسری می‌دهیم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: این طرح چهار رکن دارد که شامل توانمندسازی معلمان، تحول در روش‌های تدریس، چینش خود کلاس و استفاده از ظرفیت‌های چینشی کلاس و تغییراتی که در فضای کلاس ایجاد می‌شود و تجهیز کلاس به تجهیزات و فناوری‌های مورد نیاز معلمان است. این چهار رکن را در حوزه تحول در کیفیت دنبال می‌کنیم.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا محتوا‌های آموزشی نیاز به تغییرات دارد، تصریح کرد: تحول در برنامه درسی یکی از مهمترین پروژه‌هایی است که دنبال می‌کنیم. چارچوب کلی تحول در برنامه درسی را هم طراحی کردیم که با جدیت تمام در حال پیگیری است. بخش مهمی از تحول در برنامه درسی، محتوای کتاب و بخش دیگر آن ساعات آموزشی، مکان و برنامه‌های مختلف بوده، در این زمینه برنامه منسجم و یکپارچه‌ای در حال طراحی است.

کاظمی در پاسخ به این سئوال که بازنشستگان جدید آموزش و پرورش شکایت دارند که بعضا حدود سه ماه است حقوق خود را دریافت نکرده‌اند، گفت: اگر بازنشستگان حقوق نگرفتند به سازمان بازنشستگی برمی‌گردد، ما حکم بازنشستگی یک فرد را در قالب ابلاغ بازنشستگی رسمی اعلام می‌کنیم، پس از آن به سازمان بازنشستگی می‌رود و حکم بازنشستگی آنجا زده می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: تاکنون کسی به من چنین موردی منعکس نکرده، اگر موردی دارید که به آموزش و پرورش برمی‌گردد من رسیدگی می‌کنم و حتما مشکل را رفع می‌کنیم، اما اگر به سازمان بازنشستگی برمی‌گردد باید از خودشان بپرسید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->