پخش گسترده گاز کلر در حوالی «بارسلون» اسپانیا | هشدار آتش‌نشانی به ساکنان وزیر راه: در کنار مسکن به فکر مدرسه‌سازی هم هستیم سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: تا چهار سال آینده، هیچ معلمی بدون مسکن نیست نحوه فعال‌کردن اینترنت رایگان زائران حج ۱۴۰۴ دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش (۱۴۰۴) منتشر خواهد شد زمان پرداخت حقوق، متناسب‌سازی ۱۴۰۴ و صدور احکام بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۶ استان، از امروز (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ثبت ۹۴ درصد تحقق برنامه واکسیناسیون دام در خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۳ چگونه می‌توان خستگی ناشی از «ام‌اس» را مدیریت کرد؟ آیا آب‌نبات و دارو‌های گیاهی برای رفع کولیک نوزادان مفید است؟ هشدار وزارت بهداشت درباره اسباب‌بازی‌های آرایشی کودکان چرا برخی پزشکان زیرمیزی می‌گیرند؟ علائم پنهان آلزایمر در جوانی کشف شد ضرورت راه‌اندازی پایگاه اورژانس هوایی در مرز دوغارون خراسان‌رضوی حقوق اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی پرداخت می‌شود؟ اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس فوت ۸ زائر اندونزیایی در ۱۰ روز ابتدایی اعزام زائران حج ۱۴۰۴ دستگیری ضارب پرسنل اورژانس ۱۱۵ نیشابور (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری قاتل فراری به دست پلیس کرمانشاه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن به خاطر طلای بدلی متهم جنایت در پاتوق معتادان، قتل را گردن نگرفت | مقتول افغانستانی خود را ایرانی جا زده بود! ۸ کشته بر اثر تصادف سمند و پراید در ایلام (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نزاع دسته‌جمعی در چناران خراسان‌رضوی باعث قتل ۲ نفر شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پاسداران هویتِ مستندِ ایرانیم! پرندگان هم هویت مشهد هستند | پرنده‌نگری و هویت جانوری اقلیم خراسان در گفت‌و‌گو با سعید میرسعیدی بررسی پیام رهبر معظم انقلاب به همایش بازتأسیس حوزه علمیه قم | از بلاغ مبین تا مهندسی نرم‌افزار اداره جامعه اسلامی کاربرد و فواید بی شمار گل محمدی و گلاب | یک گل و صد خاصیت افزایش ۵۱ درصدی مسمومیت با قارچ‌های سمی در کشور
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش: سند ابتدایی ورود هوش مصنوعی به مدارس آماده شده است

  • کد خبر: ۳۱۰۸۲۸
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۷
وزیر آموزش و پرورش: سند ابتدایی ورود هوش مصنوعی به مدارس آماده شده است
وزیر آموزش و پرورش گفت: در آموزش و پرورش، از همان روز اول مسئولیت، کارگروهی برای هوش مصنوعی تشکیل دادیم و سند ابتدایی در این زمینه آماده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی بعد از جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در دو بخش در حوزه دانش‌آموزان و معلمان در حوزه هوش مصنوعی اقدام شده که شامل آشنایی با ادبیات هوش مصنوعی و تولیدات آموزشی مبتنی بر هوش مصنوعی است. از روز اول به این موضوع همانند همه دستگاه‌ها وارد شدیم. قطعا یکی از بخش‌هایی که حتما باید به موضوع هوش مصنوعی ورود پیدا کند، آموزش و پرورش است.

وی در خصوص اینکه رئیس‌جمهور گفته‌اند تا سال آینده مشکل مدارس به ویژه در سیستان و بلوچستان حل می‌شود، عنوان کرد: نظام مسائل آموزش و پرورش شناسایی شده و یکی از رویکرد‌ها و اولویت‌های دولت، توسعه عدالت آموزشی است که آن را در دو مسیر دنبال می‌کنیم. یک مسیر آن، مسیر محرومیت‌زدایی از فضا‌های آموزشی است که در این بخش، نظام مسائل هر استان شناسایی و اولویت‌بندی شده و مشکلات بر اساس این اولویت‌ها برطرف می‌شود.

کاظمی افزود: مسیر بعدی توسعه آموزشی با رویکرد کیفیت‌بخشی به سطح علمی و آموزشی مدارس دولتی کشور بوده که در این زمینه طرحی در حال آماده شدن است، این طرح را به صورت پایلوت در تعدادی از مناطق اجرا می‌کنیم و احتمالا به سرعت به تمام مدارس دولتی کشور تسری می‌دهیم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: این طرح چهار رکن دارد که شامل توانمندسازی معلمان، تحول در روش‌های تدریس، چینش خود کلاس و استفاده از ظرفیت‌های چینشی کلاس و تغییراتی که در فضای کلاس ایجاد می‌شود و تجهیز کلاس به تجهیزات و فناوری‌های مورد نیاز معلمان است. این چهار رکن را در حوزه تحول در کیفیت دنبال می‌کنیم.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا محتوا‌های آموزشی نیاز به تغییرات دارد، تصریح کرد: تحول در برنامه درسی یکی از مهمترین پروژه‌هایی است که دنبال می‌کنیم. چارچوب کلی تحول در برنامه درسی را هم طراحی کردیم که با جدیت تمام در حال پیگیری است. بخش مهمی از تحول در برنامه درسی، محتوای کتاب و بخش دیگر آن ساعات آموزشی، مکان و برنامه‌های مختلف بوده، در این زمینه برنامه منسجم و یکپارچه‌ای در حال طراحی است.

کاظمی در پاسخ به این سئوال که بازنشستگان جدید آموزش و پرورش شکایت دارند که بعضا حدود سه ماه است حقوق خود را دریافت نکرده‌اند، گفت: اگر بازنشستگان حقوق نگرفتند به سازمان بازنشستگی برمی‌گردد، ما حکم بازنشستگی یک فرد را در قالب ابلاغ بازنشستگی رسمی اعلام می‌کنیم، پس از آن به سازمان بازنشستگی می‌رود و حکم بازنشستگی آنجا زده می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: تاکنون کسی به من چنین موردی منعکس نکرده، اگر موردی دارید که به آموزش و پرورش برمی‌گردد من رسیدگی می‌کنم و حتما مشکل را رفع می‌کنیم، اما اگر به سازمان بازنشستگی برمی‌گردد باید از خودشان بپرسید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->