عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد
سرخط خبرها

پزشکیان: مصمم به رفع تبعیض‌ها در مناطق محروم هستیم

  • کد خبر: ۳۰۹۹۰۶
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۱
پزشکیان: مصمم به رفع تبعیض‌ها در مناطق محروم هستیم
رئیس جمهور در دیدار با اقشار مختلف سیستان و بلوچستان گفت: ما مصمم هستیم که تبعیض‌ها را در تمام مناطق محروم که تا کنون دیده نشده اند از بین ببریم.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان که ساعتی پیش به منظور برگزاری بخش دوم سفر استانی دولت وفاق ملی به سیستان و بلوچستان با استقبال مسئولان استانی وارد چابهار شد، در دیدار با اقشار مختلف مردم جنوب سیستان و بلوچستان با ابراز خرسندی از حضور در جمع مردم این خطه کشور اظهار کرد: دغدغه اصلی ما رفع تبعیض و بی‌عدالتی و مشکلاتی است که شما درگیر آن هستد و ما در حکومت مسئول رفع آن می‌باشیم.

وی با تاکید بر این‌که «هیچ قومی بر دیگری مگر به تقوی برتری ندارد» ادامه داد: باید کاری کنیم تا تبعیضی که در جامعه توسط عده‌ای که تصور می‌کنند برتر هستند، ایجاد می‌شود از بین برود و ما در این زمینه تلاش داریم و در این صورت راه برای این که افرادی از بین همین مردم مشکلات را حل کنند باز خواهد شد و ما فقط باید راه را باز کنیم و برای شکوفا شدن شما عزیزان تلاش می‌کنیم.

وی با اشاره به استراتژیک بودن منطقه مکران و چابهار گفت: همه چیز این منطقه طلاست. ما در ایران با این همه منابع کلی گرفتاری داریم ولی اگر اراده کنیم و دست به دست هم بدهیم جای به جای این کشور مملو از امکانات است.

رئیس‌جمهور با تاکید بر این‌که «ما مصمم هستیم که تبعیض‌ها را در تمام مناطق محروم که تا کنون دیده نشده‌اند از بین ببریم» به سفر چندباره خود به این استان اشاره کرد و یادآور شد: هنوز به استان‌های آذربایجان غربی و شرقی نرفته‌ام ولی به این استان آمده‌ام و این نشان می‌دهد که در رفع تبعیض‌ها مصمم هستیم. ان شاالله در جلسات مختلف با ریش سفیدان و کارشناسان، امام جمعه و نمایندگان و ... هر کاری که از دستمان بر بیاید، بی منت، دریغ نخواهیم کرد. این وظیفه ماست، بار سنگینی است و به کمک شما قادریم مشکلات را حل کنیم.

وی گفت: ما دست به دست هم خواهیم داد و ایران را که در حقطقت همه ایران سرای ماست، آباد و سربلند خواهیم کرد، ان شاالله. به امید آن روزی که مشکلاتی که گفتید وجود نداشته باشد. حتی برای مسائلی که بیان نکردید هم برنامه داریم.

وی با اشاره به این‌که «عاقلانه نیست که بدون داشتن نقشه توسعه ایجاد کنیم» افزود: تلاش ما این است که با داشتن نقشه توسعه ایجاد کنیم و با کمک شما این راه را خواهیم رفت. حضور ما در این جا عزم و اراده ما برای حل مشکلات این منطقه را نشان می‌دهد، وگرنه لزومی نداشت اولین و دومین سفر استانی و پیش از آن بررسی‌ها چند نوبته کارشناسان را در این استان داشته باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->