نتانیاهو، ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید ! گردان‌های شهید محمد الضیف مسئولیت حمله موشکی به جولان اشغالی را برعهده گرفت حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به سوریه (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور کره جنوبی سرانجام مشخص شد طاهری: هوش مصنوعی بدون زنان، ناعادلانه و ناکارآمد است عراقچی: رسیدن به توافق غیرممکن نیست آن روی سکه آمریکا در مذاکرات رو شد | اظهارات تهدیدآمیز کاخ سفید علیه ایران پزشکیان: هیچ انسان آزاده‌ای زیر بار ظلم و ستم نمی‌رود راز توییت عجیب صفحه نتانیاهو به زبان فارسی| ایران مشاور نخست‌وزیر اسرائیل را دستگیر کرده است؟ + عکس انتقاد پزشکیان از دروغ و ریاکاری در میان مسئولان روسای مجالس ایران و کوبا دیدار کردند بهروزآذر: انقلاب اسلامی بر اصول انسان محور بنا شده است وقوع حادثه امنیتی در اقامتگاه سلطنتی انگلیس (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: پیشنهاد آمریکا دارای ابهامات و سؤالات زیادی است رهبر انقلاب: ابتکار مهم سیاسی امام باقر(ع) این بود که ده روز در منا برای ایشان عزاداری کنند دولت هلند استعفا داد آیت الله علم الهدی: امام باقر (ع) با انقلاب فرهنگی، هویت شیعی را احیا کرد دولت جدید لبنان برای توسعه روابط با ایران اعلام آمادگی کرد یک ساکن قدس شرقی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد اوکراین پل کریمه را با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره منهدم کرد سناتور ارشد دموکرات از مذاکره ترامپ با ایران انتقاد کرد | ترامپ در حال انعقاد توافق جانبی با ایران است وزیر امور خارجه با نخست‌وزیر لبنان دیدار کرد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) سفرای جدید ایران در ۶ کشور جهان با پزشکیان دیدار کردند سخنگوی کرملین: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست پزشکیان هشدار داد: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد عراقچی پس از دیدار با نبیه بری: لبنان می‌تواند برای بازسازی، روی ایران حساب باز کند برگزاری مراسم ۱۴خرداد با سخنرانی رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قطعه پایانی بزرگراه زابل-زاهدان توسط پزشکیان افتتاح شد

  • کد خبر: ۳۰۹۹۷۰
  • ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۸
قطعه پایانی بزرگراه زابل-زاهدان توسط پزشکیان افتتاح شد
قطعه پایانی بزرگراه ۲۰۰ کیلومتری زابل-زاهدان که به عنوان بخشی از مسیر ۹۸۷ کیلومتری کریدور شمال-جنوب در استان سیستان و بلوچستان اجرا شده است، با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان در ادامه برنامه‌های بخش دوم سفر استانی دولت وفاق ملی به سیستان و بلوچستان، در سفر به زابل، قطعه پایانی بزرگراه زابل-زاهدان را به طول ۲۰۰ کیلومتر افتتاح کرد.

رئیس جمهور در آیین افتتاح این بزرگراه، با اشاره به اینکه این دومین سفر دولت چهاردهم از ابتدای به کار به استان سیستان و بلوچستان است، اظهار داشت: ما هر کاری که از دستمان بر بیاید برای رفع محرومیت و حل مشکلات مردم عزیز استان سیستان و بلوچستان و سایر استان‌های محروم کشور انجام خواهیم داد.

پزشکیان رسیدگی به مشکلات مردم و رفع محرومیت را از جمله رسالت‌های مهم دولت دانست و خاطرنشان کرد: وضعیتی که امروز در آن قرار گرفته‌ایم، شایسته مردم ایران نیست؛ لذا می‌خواهیم به کمک نخبگان استان و سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان و با همراهی شخصیت‌های فرهنگی و مذهبی طرحی نو دراندازیم و تغییرات مورد نیاز را اعمال خواهیم کرد.

رئیس جمهور با اشاره به خاطرات حضورش در زابل در دوران جوانی گفت: آن موقع که در زابل بودیم تمام راه‌ها خاکی بود، اما اکنون به لطف خدا یکی دیگر از بزرگراه‌های مهم استان افتتاح شد، امیدواریم سایر مشکلات استان سیستان و بلوچستان نیز در راستای خدمت‌رسانی به مردم رفع شود.

وزیر راه و شهرسازی نیز در این مراسم گزارشی درباره روند احداث این بزرگراه به دکتر پزشکیان ارائه کرد.

بزرگراه زابل-زاهدان به طول ۲۰۰ کیلومتر با ۲۵ هزار میلیارد ریال هزینه احداث شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->