نگاهی به قسمت جدید «اکنون» | بازگشت جنجالی مجتبی شکوری معرفی برگزیدگان جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان برد پیت و جورج کلونی با یک فیلم طنز به سینما می‌آیند تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد «بچه مردم» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان شد فتوکال مهمانان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان | از عمو پورنگ تا سامان احتشامی محمد کاسبی در بیمارستان بستری شد + علت کتابی با آموزه‌های رهبری برای کودکان منتشر شد پژمان جمشیدی با «شاخ» به سینما می‌آید + عکس «رویای آمریکایی» آماده نمایش شد طرح بلیت نیم‌بهای «یوز» موفق عمل کرد | فروش میلیاردی در روز نخست اعتراضی سینمایی به جنگ در فیلم «ما» گریم دامبلدور در سریال «هری پاتر» لو رفت + عکس مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی هنری امروز (پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴) حراج بین‌المللی ۳۰ تابلوی «باب راس» نقاش محبوب رونمایی از مستند استاد فرشچیان و نماهنگ «چای و گلاب» در مشهد اکران فیلم سینمایی «لیپار» آغاز شد وزیر فرهنگ: بعد از سفر شجریان، درباره کنسرتش گفت‌وگو می‌کنیم + فیلم
سرخط خبرها

مراسم افتتاحیه جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۳۱۰۶۴۸
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۸
مراسم افتتاحیه جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در مشهد برگزار شد
مراسم افتتاحیه چهارمین جشنواره سراسری علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با فرارسیدن شب میلاد امیرالمومنین علی (ع) مراسم افتتاحیه چهارمین جشنواره سراسری علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، «محسن مرادی» رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی مفتخر است که امروز به عنوان یکی از ارکان آموززش در شرق کشور و یکی از قطب‌های آموزش عالی، میزبان چنین مراسمی است.

وی افزود: معتقدیم اگر کارکرد‌های دانشگاه هعم از آموزش و پژوهش مزین به ترویج و تبلیغ معارف اهلبیت (ع) شود، منجر به برکت و هم افزایی فعالیت‌ها خواهد شد.

در ادامه مراسم، «جواد جعفری» مدیرعامل موسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی نیز در سخنانی به ارائه گزارشی از روند برگزاری جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و گفت: سال گذشته ۵۳ هزار اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود و پیش بینی می‌شود امسال این میزان آثار به بیش از ۳ برابر افزایش پیدا کند.

در بخش دیگری از این مراسم، حجت الاسلام «مصطفی رستمی» رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، مطالبی در خصوص میلاد باسعادت حضرت امیرالمومنین علی (ع) بیان کرد.

«محمدمهدی طهرانچی» رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور نیز در بخش دیگری از این مراسم، به بیان دلایل ورود دانشگاه آزاد اسلامی به عرصه برگزاری جشنواره امامت و مهدویت پرداخت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->