آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ
سرخط خبرها

پزشکیان: با لغو روداید روابط تجاری ایران و تاجکیستان تسهیل می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۱۱۲۴
  • ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۱
پزشکیان: با لغو روداید روابط تجاری ایران و تاجکیستان تسهیل می‌شود
رئیس‌جمهور بیان اینکه مشکل صدور روادید اتباع ایران و تاجکیستان حل شد، گفت: تا جایی که بتوانیم روابط تجاری میان تجار دو کشور را تسهیل می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان پنجشنبه شب در دیدار با ایرانیان مقیم دوشنبه در محل سفارت ایران در تاجیکستان، در واکنش به درخواست حاضران برای تسهیل تعاملات تجاری بین دو کشور، گفت: در مذاکرات با مقامات تاجیکستانی بر این نکته تاکید داشتم و این که تا جایی که بتوانیم روابط تجاری میان تجار ایرانی و تاجیکستانی را تسهیل می‌کنیم و این به نفع ما و تجار است.

وی با بیان اینکه برای حل مشکل روادید جهت تردد اتباع دو کشور، در راستای تسهیل و رفع مشکلات توافقات لازم حاصل شده است، در واکنش به تشویق حاضران گفت: اینها وظیفه ماست و نیازی به تشویق ندارد.

رئیس‌جمهور درباره برقراری تعرفه ترجیحی در تجارت ایران و تاجیکستان، اظهار کرد: موضوع تعرفه ترجیجی را هم با مقامات ایران طرح و وزارت خارجه را هم مأمور پیگیری کرده‌ام؛ شما هم تا جای ممکن این موضوع را دنبال کنید.

پزشکیان درباره مسائل مالی و تبادلات ارزی میان ایران و تاجیکستان نیز افزود: هم اکنون می‌توانید ارز‌ها را به صورت توافقی جابجا کنید و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی درباره تقاضای تاجیکستانی‌ها برای دریافت داروی ایرانی، اظهار کرد: برای اینکه تاجیکستانی‌ها از دارو‌های ایرانی استفاده کنند تصمیم داریم در این کشور یک کارخانه تولید دارو راه اندازی کنیم.

رئیس‌جمهور درخصوص مسائل قضایی ایرانیان در تاجیکستان و ارتباطات قضایی میان دو کشور، گفت: در این زمینه به قوه قضائیه موضوع را اطلاع می‌دهم و امیدوارم این مشکل حل شود.

پزشکیان با ابراز خوشحالی از حضور در میان ایرانیان مقیم در تاجیکستان، تصریح کرد: حضور شما و ایرانیان در این جا می‌تواند نقطه قوتی باشد. امیدوارم بتوانیم مسیر‌ها را برای فعالیت شما آسان کنیم.

وی در پایان سخنان خود گفت بیشتر از آن که صحبت کند حاضر است، مشکلات ایرانیان تاجیکستان را بشنود، به همین دلیل قرار شد باقیمانده وقت رئیس‌جمهور به طرح مشکلات ایرانیان در این جلسه توسط ایرانیان مقیم تاجیکستان اختصاص یابد.

در ابتدای این مراسم علیرضا حقیقیان سفیر ایران در تاجیکستان گزارشی از مسایل و مشکلات ایرانیان مقیم تاجیکستان بیان کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->