بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع
سرخط خبرها

پزشکیان: با لغو روداید روابط تجاری ایران و تاجکیستان تسهیل می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۱۱۲۴
  • ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۱
پزشکیان: با لغو روداید روابط تجاری ایران و تاجکیستان تسهیل می‌شود
رئیس‌جمهور بیان اینکه مشکل صدور روادید اتباع ایران و تاجکیستان حل شد، گفت: تا جایی که بتوانیم روابط تجاری میان تجار دو کشور را تسهیل می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان پنجشنبه شب در دیدار با ایرانیان مقیم دوشنبه در محل سفارت ایران در تاجیکستان، در واکنش به درخواست حاضران برای تسهیل تعاملات تجاری بین دو کشور، گفت: در مذاکرات با مقامات تاجیکستانی بر این نکته تاکید داشتم و این که تا جایی که بتوانیم روابط تجاری میان تجار ایرانی و تاجیکستانی را تسهیل می‌کنیم و این به نفع ما و تجار است.

وی با بیان اینکه برای حل مشکل روادید جهت تردد اتباع دو کشور، در راستای تسهیل و رفع مشکلات توافقات لازم حاصل شده است، در واکنش به تشویق حاضران گفت: اینها وظیفه ماست و نیازی به تشویق ندارد.

رئیس‌جمهور درباره برقراری تعرفه ترجیحی در تجارت ایران و تاجیکستان، اظهار کرد: موضوع تعرفه ترجیجی را هم با مقامات ایران طرح و وزارت خارجه را هم مأمور پیگیری کرده‌ام؛ شما هم تا جای ممکن این موضوع را دنبال کنید.

پزشکیان درباره مسائل مالی و تبادلات ارزی میان ایران و تاجیکستان نیز افزود: هم اکنون می‌توانید ارز‌ها را به صورت توافقی جابجا کنید و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی درباره تقاضای تاجیکستانی‌ها برای دریافت داروی ایرانی، اظهار کرد: برای اینکه تاجیکستانی‌ها از دارو‌های ایرانی استفاده کنند تصمیم داریم در این کشور یک کارخانه تولید دارو راه اندازی کنیم.

رئیس‌جمهور درخصوص مسائل قضایی ایرانیان در تاجیکستان و ارتباطات قضایی میان دو کشور، گفت: در این زمینه به قوه قضائیه موضوع را اطلاع می‌دهم و امیدوارم این مشکل حل شود.

پزشکیان با ابراز خوشحالی از حضور در میان ایرانیان مقیم در تاجیکستان، تصریح کرد: حضور شما و ایرانیان در این جا می‌تواند نقطه قوتی باشد. امیدوارم بتوانیم مسیر‌ها را برای فعالیت شما آسان کنیم.

وی در پایان سخنان خود گفت بیشتر از آن که صحبت کند حاضر است، مشکلات ایرانیان تاجیکستان را بشنود، به همین دلیل قرار شد باقیمانده وقت رئیس‌جمهور به طرح مشکلات ایرانیان در این جلسه توسط ایرانیان مقیم تاجیکستان اختصاص یابد.

در ابتدای این مراسم علیرضا حقیقیان سفیر ایران در تاجیکستان گزارشی از مسایل و مشکلات ایرانیان مقیم تاجیکستان بیان کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->