ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع) اعزام کاروان پزشکی به منظور ارائه خدمات به اربعین (۱۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سردار فدوی: با صدای بلند دفاع از ملت فلسطین را فریاد زدیم

  • کد خبر: ۳۱۱۱۹۳
  • ۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۶
  • ۱
سردار فدوی: با صدای بلند دفاع از ملت فلسطین را فریاد زدیم
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: شروع مقاومت و دلدادگان انقلاب اسلامی از همین زمان بود، حزب‌الله شکل گرفت و این روند ادامه یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علی فدوی شب گذشته در مراسم سی‌وهشتمین سالگرد شهادت سردار شهید حاج علی‌اصغر حسینی محراب و شهدای عملیات کربلای ۵ اظهارداشت: امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۲ نهضت اسلامی را پایه‌گذاری و در سال ۱۳۵۷ به پیروزی رساند بنابراین امروز ۴۵ سال است که این انقلاب به برکت دل‌ها، فکر‌ها و قدم‌ها استوار است، اجرای حکومت اسلامی و احکام اسلام یک عنایت بزرگ است که خداوند تحقق آن را به دست حضرت امام خمینی (ره) در جمهوری اسلامی محقق کرد.

وی افزود: صهیونیست‌ها در جنگ با نیرو‌های مقاومت فلسطینی اذعان به شکست دارند،  آتش‌بس غزه و پیروزی مقاومت پس از ۱۵ ماه نتیجه صبر و استقامت مردم غزه بود. آتش‌بس یکی از وعده‌های الهی بود که در غزه محقق شد، تمام صهیونیست‌ها اذعان به شکست دارند و این وعده الهی است که پس از ۱۵ ماه صبر، تحمل، پایداری و مقاومت در محاصره و تنگنا و بی‌غذایی و بی‌دارویی انجام شد.

سردار فدوی بیان کرد: سنگ تنها سلاح فلسطینی‌ها بود، اما امروز به ابزار و قدرتی مجهز شده‌اند که کل قدرت‌های دنیا را متحیر کرده است مردم فلسطین تحمل و استقامت را پیشه کردند و همانطور که خداوند وعده داده بود، پس از هر صبر و مقاومتی پیروزی صورت می‌گیرد که محقق شد.

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه انقلاب اسلامی به برکت دل‌ها، فکر‌ها و قدم‌ها ۴۵ سال استوار بوده است، ادامه داد: اجرای حکومت اسلامی و احکام اسلام یک عنایت بزرگ بوده که خداوند تحقق آن را به دست امام خمینی (ره) در جمهوری اسلامی محقق کرده است.

جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه هر وقت به وظیفه خود به‌عنوان یک تکلیف عمل کردیم، بهترین نتیجه رقم می‌خورد و خورده است تصریح کرد: انقلاب اسلامی به‌صورت رسمی و با صدای بلند دفاع خود از ملت مظلوم فلسطین را فریاد زد‌و شروع مقاومت و دلدادگان انقلاب اسلامی از همین زمان بود تا حزب‌الله شکل گرفت و این روند ادامه یافت درهمین راستاچون صحنه‌های تخریب فلسطین و غزه و صبر و مقاومت آنها را همه دنیا دیدند و خداوند نتیجه‌ی این صبر و استقامت را پیروزی قرار داد.

سردار فدوی ادامه داد: رژیم صهیونیستی تمام شروط حماس را قبول کرد و اعلام کرد شکست خورده است.

وی تاکید داشت: همچنان پای کار این انقلاب هستیم و به تکالیف‌مان عمل می‌کنیم و نباید بگذاریم دشمنان ما اشتباه محاسباتی بکنند، جنگ کنونی جنگ نرم است، در جنگ جدید دشمن ابزار مقابله اش را در جیب ما (موبایل) می‌گذارد، برای همین باید بیشتر مراقب باشیم. بصیرت ما باید هر روز زیادتر شود؛ نمی‌شود بنشینیم و انتظار داشته باشیم خدا کاری کند.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: شهید نواب صفوی در شرایط خفقان دهه ۳۰ تاکید داشت باید حکومت اسلامی تحقق پیدا کند و این کار شهید مهم و مورد توجه بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۵
0
0
اگر فلسطینیها نخواهند کسی حامی انها باشد و مردم ایران نخواهند به بهشت تحمیلی بروند با کدام خدا باید صحبت کنند؟!
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->