یک نکته ناگفته از صلح امام حسن(ع) جنون یک مرغ مهاجر ضمانت رسول مهربانی (ص) برای موفقیت و پیشرفت چیست؟ چشم‌هایت را به من قرض بده! | راهکارهای جلوگیری از خود محوری و استبداد رأی در کلام رسول خدا (ص) راهیابی ۱۲۵ متسابق به مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن در خراسان رضوی ۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود
سرخط خبرها

محور مقاومت، لشکر هزاران سلیمانی

  • کد خبر: ۳۰۸۶۳۱
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
محور مقاومت، لشکر هزاران سلیمانی
شیخ عبدالله الجبری - دبیرکل جنبش الامه لبنان

 اسلام دین مجاهده است و تاریخ اسلام، شرح این ایثارگری‌ها را به دوران ما رسانده است. نخستین مجاهد اسلام، شخص نبی مکرم اسلام (ص) بود و این خط سرخ پس از ایشان با اهل بیت (ع) و ائمه اطهار امتداد پیدا کرده تا به ما رسیده و اکنون در عصر آخرالزمان، تاریخ چشم باز کرده و دیده که در سرزمین ایران، یک انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) به پیروزی رسیده و هم‌اکنون هم تحت زعامت سیدالقائد زمینه‌ساز برپایی یک حکومت دینی در این کشور بوده است.

این انقلاب اسلامی است که شخصیت مجاهد قهرمانی همچون قاسم سلیمانی تربیت می‌کند؛ او که فلسطین را همچون یک اصل در دستور کار قرار داده بود و هرگز از آن عقب‌نشینی نکرد، او که حملات آمریکایی‌ها را علیه ملت‌های منطقه شکست داد، بینی رژیم صهیونیستی را در جنگ تموز، جنگ ۲۲ روزه و جنگ ۶ روزه به خاک مالید و اگرچه در این مسیر هم دنیا با همه زیبایی‌ها و نعماتش به او روی آورده بود، اما از پذیرش آن سر باز می‌زد و شب‌ها خداوند را به امام حسن (ع) و امام حسین (ع) قسم می‌داد تا شهادت روزی‌اش شود.

البته بسیاری از مردم از اقصی نقاط عالم همچون آمریکای لاتین، آفریقا و آسیا، امروزه با ما همراه هستند و با استکبار عداوت و دشمنی دارند. با این حال، کشور‌های محور مقاومت باید در روابط سیاسی و تجاری، بر خودشان تمرکز کنند، زیرا امروز آمریکا بر نظام اقتصادی جهان حکمرانی می‌کند و به همین دلیل، کشور‌های ضد استکباری به دنبال راهی می‌گردند که از این یوغ خلاص شوند. در این میان، محور مقاومت از تهران گرفته تا بغداد، دمشق، بیروت و صنعا می‌تواند نقش بسیار مؤثری ایفا کند و شاه‌کلید نجات همه کشور‌های ضداستعماری عالم شوند.

بارزترین مصداق این مشارکت و همکاری، همان عملی است که امروز جمهوری اسلامی ایران در دست اجرا دارد. به همین دلیل هم هست که امروز آمریکا، رژیم صهیونیستی و بسیاری از کشور‌های مرتجع عربی با ایران می‌جنگند؛ زیرا جمهوری اسلامی امروزه به نقطه اتصال همه آزادگان عالم و ملت‌های منطقه تبدیل شده و در این راستا، اقدامات ضد امنیتی و خرابکاری‌های اقتصادی را در دستور کار قرار داده‌اند، اما ما همه باور داریم که همچون شکست خفت‌بارشان در جنگ نظامی و توطئه‌های دیپلماتیک، این بار هم سرشکسته و ذلیل خواهند شد.

ایرانی‌ها چشم باز کنند و ببینند که ثمره اعتماد برخی گروه‌ها و جریان‌ها در منطقه چه بود و در سایه این زمزمه‌های شیطانی، چه بلا‌هایی بر سر بعضی کشور‌ها آمد. لیبی، سوریه و مصر از جمله نمونه‌های آشکار پیش روی ملت ایران هستند. با این حال، همه می‌دانیم که ملت ایران برای دفاع از کشور خود حریص هستند و به برکت ارتباط بلاشک آیت‌الله خامنه‌ای با امام زمان (عج)، جمهوری اسلامی برای همه مسلمانان حفظ خواهد شد.

اسلام نیاز به کسانی دارد که بر اساس اسلام ناب از آن دفاع کنند. شعار ما تلاش برای تقویت جهاد تبیین است، زیرا ملت‌های مسلمان به آن نیاز دارند و این چیزی است که دشمن صهیونیستی علیه آن تلاش می‌کند. شما ببینید، مثلاً آمریکایی‌ها متأسفانه طوری به جهانیان القا کرده است که جهاد به معنی کار تروریستی است درحالی‌که مقاومت نشان داد که به معنای یک کار سازنده، اقدام به جهاد می‌کند و همین موضوع به‌روشنی ثابت می‌کند که آنها حتی در القاب و ظاهر هم به دنبال تحریف دین ما هستند.

به برکت این هوشمندی برادران ایرانی، جمهوری اسلامی توانسته جهان را با حقیقت محور مقاومت آشنا کند و بسیاری از ملت‌ها قانع شده‌اند که فلسطین به‌عنوان یک منطقه محروم، در سایه حمایت ایران به‌عنوان یک کشور متمدن و پیشرفت است و البته حق هم با این جریان است. بدون اغراق می‌گویم که به فضل خدا، امروزه محور مقاومت حائز جایگاه درخشانی در جهان است و البته این به آن معنا نیست که جنگ علیه محور مقاومت تمام شده، اما به فضل خدا در طول دهه‌های اخیر، شاهد پیشرفت‌های چشمگیر در بسیاری از سطوح ازجمله علمی، اقتصادی، انرژی هسته‌ای و دفاعی هستیم.

زمانی که رهبر معظم انقلاب بر پیکر حاج قاسم اشک می‌ریختند، همه ملت‌های مسلمان پشت سر ایشان عزادار بودند. دشمن ما خیلی روی حاج قاسم حساب باز کرده بود و از تأثیر او وحشت داشت. اهمیت جایگاه او را می‌توان در موضع‌گیری رئیس‌جمهور آمریکا دید؛ وقتی از شهادتش ابراز خوشحالی کرد و این نشان می‌داد که او در مقام یک مکتب و مدرسه، دشمنان اسلام را ذله و بیچاره کرده بود. امیدواریم تا اگر هم شهید سلیمانی را ترور کردند، اما لشکر هزارهزار نفره از سلیمانی‌ها که به دست او در گروه‌های مقاومت و نیروی قدس تربیت شده‌اند، کار رژیم صهیونیستی را یکسره کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->