نائب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نشان مشهدالرضا (ع)؛ فرصت یک رقابت سالم بین کسبه مشهد

  • کد خبر: ۳۱۱۲۱۶
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۰
نشان مشهدالرضا (ع)؛ فرصت یک رقابت سالم بین کسبه مشهد
رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان خراسان رضوی گفت: نشان مشهدالرضا (ع) میتواند با معرفی کاسب که حبیب الله است، یک رقابت سالم بین کسبه مشهدی در راستای تکریم زائران راه بیاندازد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید مهدی اصغریان بیان کرد: باید بتوانیم شهر مشهد را از طریق زائران، به دنیا معرفی کنیم و هنگام حضورشان در بحث کالا، خدمات و رضایتمندی اقدامات شایسته‌ای انجام دهیم که در این راستا انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان تلاش‌های موثری انجام داده است.

مدیرکل هماهنگی امور استان‌های انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان، با اشاره به فعالیت ۱۳۰ هزار واحد صنفی در خراسان رضوی گفت: لازم است در این زمینه به تجلیل از کاسب حبیب الله بپردازیم و رقابت بین این افراد را بیشتر کنیم تا از این طریق وجهه شهر را در نظر زائران و گردشگران که هر کدام سفیر معرفی مشهد هستند، زیباتر و جذابتر سازیم.

وی اظهار کرد: رویداد نشان مشهدالرضا (ع) باید یک کار مردمی باشد یعنی از مردم برای مردم بنابراین باید بگردیم و افراد گمنامی را بیابیم که اقدامات ارزنده‌ای برای مشهد رقم زده‌اند.

اصغریان الگوسازی مناسب برای رقابت سالم را در این رویداد دانست و گفت: خدمت رسانی به زائران و مجاوران امام رضا (ع) در ابعاد مختلف جای تقدیر دارد و بین اصناف مختلف شهر نیز افرادی هستند که اقدامات و خدمات مفیدی ارائه داده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->