اعتماد سرمربی پرسپولیس به گندوز؟ هزینه‌های تمام‌نشدنی بیفوما برای پرسپولیس مهاجم سابق پرسپولیس، مربی پیشنهادی به هاشمیان هاشمیان ستاره جوان را فراخواند پیشنهاد معاوضه پرسپولیس به تارتار نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و فرانسه(۲۸ تیر ۱۴۰۴)| چه شکست بدموقعی! استقلال رسما به دنبال عابدزاده پین به سپاهان سنجاق شد باشگاه‌های عربستانی آماده پیشنهاد ۳۰۲ میلیون یورویی به وینیسیوس روزبه چشمی: هواداران همیشه پشت استقلال هستند پرسپولیس در ترکیه ماندگار شد سرقت ۲۰ جام و مدال از خانه میشل پلاتینی رئیس جدید فدراسیون کاراته مشخص شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مرگ دلخراش فلیکس باومگارتنر، رکوردار سقوط‌ آزاد دنیا + علت فوت و فیلم پارگی رباط پای آشورماتوف تکذیب شد هافبک خارجی جدید پرسپولیس، از فردا در اردوی ترکیه خط‌ونشان مدیرعامل تراکتور برای فدراسیون فوتبال هواداران استقلال علیه تاجرنیا، جویباری و بابایی شعار سردادند هاراگیری پرسپولیسی‌ها | پرسپولیس، تبرزنی برای شاخه سرخ کورتوا با رئال تا ۲۰۲۷ تمدید کرد
سرخط خبرها

اشتباه بزرگ درویش در مذاکراتش با مربیان خارجی

  • کد خبر: ۳۱۲۰۳۳
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۴
اشتباه بزرگ درویش در مذاکراتش با مربیان خارجی
باشگاه پرسپولیس بعد از یک ماه هنوز نتوانسته سرمربی خارجی خود را انتخاب کند.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، فرایند انتخاب جانشین برای خوان گاریدو در پرسپولیس به یک کابوس برای هواداران این تیم تبدیل شده است. این در حالی است که درویش یک ماه پیش در نشست خبری، وعده‌ووعید‌های عجیبی به هواداران تیمش داد و صحبت از جذب مربیان بزرگ و تقویت تیم به بهترین شکل کرد. اما بعد از یک ماه، نه بازیکن جدیدی به لیست پرسپولیس اضافه شد و نه تکلیف نیمکت این تیم مشخص است. اما باید گفت بزرگ‌ترین اشتباه درویش در مذاکراتش با مربیان خارجی این بوده و هست که نام آن‌ها را قبل از هر توافقی رسانه‌ای می‌کند. او برای اینکه جلب توجه کرده و نشان دهد قصد آوردن مربیان نامدار را دارد، با رسانه‌ای‌کردن نام این مربیان، شرایطی را به وجود می‌آورد که واسطه وارد عمل شده و چهره بدی از فوتبال ایران و پرسپولیس را به این مربیان نشان دهند.

البته باشگاه پرسپولیس در این چند سال با هیچ‌یک از مربیان خارجی سابقش صادق نبوده و حتی دستمزد و پاداش آن‌ها را پرداخت نکرده، اما کافی است همین اطلاعات به مربیان خارجی مطرح برسد، طبیعی است که آن‌ها برای حضور در پرسپولیس شرط و شروط عجیبی می‌گذارند. نمونه آنچه اسماعیل کارتال خواسته و شرط کرده ۴۰ درصد از قراردادش را در همین ابتدای کار دریافت کند.

در چنین‌شرایطی باید گفت فقط مربیانی به پرسپولیس خواهند آمد که پیشنهاد بهتری ندارند و سابقه اخراجشان نیز خوب است. شاید بهتر باشد درویش رویه خود را در استخدام سرمربی خارجی تغییر دهد و بعد از توافق با هر مربی، نام او را رسانه‌ای کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->