افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید
سرخط خبرها

سهام عدالت متوفیان مشمول کدام سهامداران می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۱۲۲۶۷
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۲
سهام عدالت متوفیان مشمول کدام سهامداران می‌شود؟
مدیرعامل شرکت سمات نحوه انتقال الکترونیک سهام غیر از عدالت متوفیان به وراث را توضیح داد، اما آنطور که به نظر می‌رسد هنوز زمان واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث مشخص نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد باغستانی، مدیر عامل شرکت سپرده گذاری مرکزی پیش از این با اشاره به الکترونیکی شدن انتقال سهام متوفیان گفته بود: بالغ بر سه میلیون و ٧٠٠ هزار متوفی دارای سهام عدالت هستند که برای تعیین تکلیف انتقال این سهام به وراث آبان ماه سال گذشته سامانه میراث را راه اندازی کردیم که این سامانه مختص انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث بوده و عموم این سامانه عموم وراث متوفیان دارای سهام را پوشش نمی‌داد. اما در حال حاضر این سامانه همه سهامداران بازار سرمایه تعمیم داده شد که متوفیانی دارند که به دنبال تقسیم سهم الارث هستند.

به گفته این مقام مسئول، انتقال سهام عدالت همچنان همان فرایند گذشته را با مراجعه احدی از وراث به دفاتر کارگزاری‌ها و شعب منتخب بانک‌ها صورت می‌گیرد.

مدیر عامل شرکت سمات گفته بود: این روش الکترونیکی شدن سهام عدالت، مشمول آن دسته از متوفیان سهامدار می‌شود که دارایی غیر از سهام عدالت دارند. ورثه‌ای که می‌خواهند سهام عدالت متوفی را تقسیم کنند همچنان باید برای تشکیل پرونده به دفاتر کارگزاری‌ها و شعب منتخب بانک‌ها مراجعه حضوری داشته باشند.

روند انتقال سهام الکترونیکی از متوفی به وراث

باغستانی درباره روند انتقال سهام الکترونیکی از متوفی به وراث گفت: تعداد متوفیان سهامدار بسیار زیاد و پروسه انتقال سهام به وراث بسیار پیچیده است. در درگاه یکپارچه ذینفعان به نحوی فرایند را به صورت الکترونیکی انجام دادیم که همه مدارک با ورود احدی از وراث که سجامی شده باشند به صورت الکترونیکی بارگذاری می‌شود و در این فرایند پروسه ٣٠ روزه به کمتر از دو روز کاهش پیدا می‌کند.

وی تاکید کرد: نیازی به اقدام همه وراث نیست و احدی از وراث باید سجامی باشد و فقط مدارک شناسی و انحصار وراثت و مدارک مالیاتی باید بارگذاری شود. نیازی به وکالت‌نامه نیست و جزییات مدارک در درگاه یکپارچه ذینفعان و سامانه سامت ثبت شده است، اما نیازی به هیچ مراجعه حضوری نیست و از منزل می‌توانند انتقال سهام متوفی را انجام دهند. اگر نقصی هم در مدارک دیده شود به دلیل ارتباط مستمر با افراد سریعا نقص مدرک را اطلاع داد.

زمان بعدی واریز سود سهام عدالت مشخص شد؟

پیش از این شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه درباره رقم واریز سود سهام عدالت که حدود یک ماه پیش به حساب سهامداران واریز شد، اعلام کرده بود: واریز مرحله سوم سود سهام عدالت سال منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۱ به اتمام رسید. در این مرحله به ۴۴ میلیون و ۲۰۸ هزار و ۴۰۵ سهامدار سود سهام عدالت از طریق ۱۹ بانک عامل به حساب مشمولان واریز شد.

دارندگان سبد سهام عدالت ۴۹۲ هزار تومانی مبلغ ۳۵۲ هزار تومان، ۵۳۲ هزار تومانی مبلغ ۳۸۰ هزار تومان و سبد سهام یک میلیون تومانی ۷۱۶ هزار تومان سود دریافت کردند.

همچنین در راستای افزایش اطلاع رسانی به مشمولان سهام عدالت، بغیر از پیامک بانک‌های عامل، پیام شخصی واریز سود سهام عدالت از طریق سه پیام رسان داخلی «بله، روبیکا و‌ای گپ» برای مشمولان ارسال شد تا آنها از مبلغ سود خود آگاه شوند.

منبع: اقتصادنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->