وزیر اقتصاد: زیان قطع گاز و برق واحدهای صنعتی در قالب تسهیلات جبران می‌شود ستاد مردمی تجلیل از فعالین قرآنی خراسان رضوی: از جلسات قرآنی خانگی حمایت می کنیم+ویدئو معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی: خسارت قطع برق به بخش کشاورزی استان، ۳۵ همت بوده است قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۹ اسفند ۱۴۰۳) تخفیف ۱۷ تا ۴۰ درصدی در فروشگاه‌های شهرما به مناسبت ماه رمضان و عید نوروز + قیمت اقلام قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۹ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک یک میلیارد و ۲۵۵ میلیون تومان شد وزیر کار: دستمزد ۱۴۰۴ کارگران هفته آینده نهایی می‌شود + فیلم ساعت کار طلافروشی‌های مشهد در ماه مبارک رمضان از (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) تغییر کرد سبد غذایی خانوار و علامت تعجب طلا در مشهد بیش از ۵۰ هزار تومان کاهش یافت (۹ اسفند ۱۴۰۳) توزیع گوشت گوسفندی گرم وارداتی با هدف کنترل بازار در مشهد آغاز شد (۹ اسفند ۱۴۰۳) تدوین بسته حمایتی با رویکرد حمایت از مستأجران و تأمین مسکن کارگران وضعیت دخل‌و‌خرج مشهد و خراسان رضوی در بودجه پیشنهادی دولت برای ۱۴۰۴ قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ اسفند ۱۴۰۳) | طلا و سکه ارزان شد ۷۷۰ تن گوشت گرم مرغ در روز‌های اخیر وارد بازار مشهد و خراسان رضوی شده است (۹ اسفند ۱۴۰۳) عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: دلالان از بازار برنج سود می‌برند موز کیلویی ۱۵۰ هزارتومان | افزایش عجیب قیمت موز در بازار تهران (۹ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۹ اسفند ۱۴۰۳) + جدول قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۹ اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد | طلای جهانی به مسیر خود ادامه داد طرح تشدید نظارت دامپزشکی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان ۱۴۰۳ آیا ساعت کاری اصناف در ماه رمضان و شب عید ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ جزئیات نمایشگاه بهاره مشهد اعلام شد توسعه پایدار با احترام به حقوق مصرف‌کننده | حقوق تولیدکننده و مصرف‌کننده دو روی یک سکه هستند تصویب بیمه رانندگان تپسی و اسنپ در هیئت دولت + سند قیمت عمده‌فروشی میوه و صیفی‌جات در مشهد (۹ اسفند ۱۴۰۳) | خیار چند؟ ۵ استان رکورددار مصرف گاز در کشور شدند | خراسان رضوی در بین استان‌های پرمصرف قیمت انواع سکه دور جدید پیش فروش اعلام شد کار به اجاره لاستیک خودرو رسید | دو جفت ۳.۵ میلیون تومان قیمت انواع سبزی در آستانه ماه رمضان ۱۴۰۳ در مشهد چقدر است؟ | احتمال افزایش ۱۰ درصدی قیمت سبزی خوردن
سرخط خبرها

سود سهام عدالت ۱۴۰۲ چه زمانی پرداخت می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۱۲۵۷۵
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
سود سهام عدالت ۱۴۰۲ چه زمانی پرداخت می‌شود؟
دستیار رئیس سازمان بورس در سهام عدالت گفت: تصمیم‌گیری در خصوص سود سهام عدالت و نحوه پرداخت آن در اختیار شورای عالی بورس است و گمانه‌زنی‌ها در مورد زمان توزیع سود سهام عدالت ۱۴۰۲ نادرست است.

به گزارش شهرآرانیوز، به تازگی شایعات مختلفی در خصوص واریز سود سهام عدالت منتشر شده است. همچنین اعلام شده، واریز بخشی از این سود به سال بعدی منتقل می‌شود.

مهدی حاجی‌وند، در این خصوص توضیح داد: پس از برگزاری مجامع سالانه شرکت‌ها، بنا به عملکرد و نیز سود و زیانی که شرکت‌ها شناسایی می‌کنند، تصمیمات مختلفی در خصوص پرداخت و توزیع سود سالانه میان سهامداران گرفته می‌شود، که شرکت‌های سرمایه‌پذیر نیز که بخشی از سهام آنها در قالب سهام عدالت میان مردم توزیع شده است، از این قاعده مستثنی نیستند.

دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت افزود: طبق قانون پس از برگزاری مجامع سالانه و تصمیم بر تقسیم سود، شرکت‌ها از مهلت قانونی برای توزیع این سود بهره‌مند و برخوردارند و از سوی دیگر ملزم هستند حداکثر تا پایان این مهلت قانونی، به توزیع سود تقسیمی مجامع اقدام کند. بر این اساس باتوجه به این که زمان برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر متفاوت است، این سود در زمان‌های مختلف قابل دریافت و توزیع است، به همین دلیل در سال‌های گذشته این سود به تدریج دریافت و عمدتا طی دو مرحله میان سهامداران عدالت توزیع شده است.

وی ادامه داد: امسال نیز برای سود سال مالی ۱۴۰۲ شرکت‌های سرمایه‌پذیر همانند سال‌های گذشته، این روال در جریان بوده و به تدریج سود سهام عدالت در حال دریافت است.

حاجی‌وند تاکید کرد: تصمیم‌گیری در خصوص سود سهام عدالت و نحوه پرداخت آن در اختیار شورای عالی بورس است، و با نظر اعضای این شورا موضوعات مختلف درباره سود سهام عدالت و نیز زمان پرداخت آن مشخص و اعلام می‌شود. با توجه به این که در حال حاضر فعلا زمانی برای توزیع سود سال مالی ۱۴۰۲ شرکت‌های سرمایه‌پذیر در شورای عالی بورس مشخص نشده است، از این رو گمانه‌زنی‌ها و زمان‌های اعلام شده در رسانه‌ها مبنی بر توزیع سود سهام عدالت نادرست است.

وی افزود: در صورتی که شورای عالی بورس در این خصوص تصمیم‌گیری کند، از طریق رسانه‌های رسمی زمان دقیق توزیع سود سهام عدالت و نیز تصمیمات این شورا در قبال این سود، اطلاع‌رسانی خواهد شد و سهامداران مراقب کلاهبرداری به بهانه توزیع سود سهام عدالت، باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->