رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

ترامپ حفاظت فیزیکی پمپئو و برایان هوک را لغو کرد

  • کد خبر: ۳۱۲۵۲۱
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸
ترامپ حفاظت فیزیکی پمپئو و برایان هوک را لغو کرد
حفاظت فیزیکی و تمهیدات امنیتی مایک پمپئو وزیر خارجه سابق خود و برایان هوک نماینده سابق آمریکا در امور ایران به دستور ترامپ لغو شد.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز روز پنجشنبه به وقت محلی گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، تمهیدات امنیتی مایک پمپئو، وزیر امور خارجه سابق و برایان هوک، دستیار سابق، را که هر دو در اولین دولت وی خدمت می‌کردند، لغو کرده است.

نمایندگان کاخ سفید در مورد این گزارش اظهارنظر نکرده‌اند. این گزارش که به نقل از منابع ناشناس آگاه منتشر شده است.

ترامپ روز سه شنبه گفت که تمهیدات امنیتی جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق خود را لغو کرده است. او در پاسخ به سوالی درباره لغو حفاظت فیزیکی و امنیتی از «جان بولتون» مشاور امنیت ملی پیشین خود، گفت: «بولتون احمقی است که به بوش پسر، رئیس جمهور سابق [آمریکا]توصیه کرد، خاورمیانه را منفجر کند».

چهل و هفتمین رئیس جمهور آمریکا در عرض چند ساعت پس از آغاز به کار دولت دوم خود، حفاظت امنیتی سرویس مخفی آمریکا را که به «جان بولتون» مشاور امنیت ملی سابقش اختصاص داده شده بود، لغو کرد و ابتدا بولتون روز سه‌شنبه، این موضوع را در گفت‌و‌گو با شبکه سی ان ان آمریکا تایید کرد.

بولتون، که در نوامبر ۲۰۱۹ کاخ سفید ترامپ را ترک کرد، پس از ترک دولت با ادعای اینکه تهدید از سوی ایران به دلیل نقش آفرینی در ترور سردار قاسم سلیمانی تحت حفاظت مداوم سرویس مخفی ایالات متحده بود که ترامپ پس از ترک دولت اول خود، حفاظت او را لغو کرد، اما جو بایدن دموکرات پس از به عهده گرفتن ریاست‌جمهوری، حفاظت فیزیکی او را دوباره برقرار کرد و تاکنون دولت آمریکا میلیون‌ها دلار هزینه حفاظت از او و برخی دیگر از مقامات دولت اول ترامپ کرده است.

بولتون در بیانیه‌ای به سی ان ان اعلام کرد: ناامید هستم، اما از اینکه رئیس‌جمهور ترامپ این تصمیم را گرفته، تعجب نکردم. با وجود انتقاداتی که از سیاست‌های امنیت ملی رئیس‌جمهور بایدن داشتم، او با این حال تصمیم گرفت که حفاظت سرویس مخفی را دوباره در سال ۲۰۲۱ برای من تمدید کند.

در آگوست سال ۲۰۲۲، وزارت دادگستری آمریکا یک شهروند ایرانی را که مدعی شد عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران است، متهم به تلاش برای قتل بولتون کرد.

اقدام ترامپ در حالی است که خود نیز در زمره مقاماتی است که با ادعای رویایی با تهدید ترور از سوی جمهوری اسلامی ایران، تحت حفاظت امنیتی فیزیکی قرار داشته است.

علاوه بر این، مایک پمپئو، وزیر خارجه دولت اول ترامپ و برایان هوک، نماینده ویژه سابق آمریکا در امور ایران نیز از حفاظت امنیتی برخوردار بودند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->