جابه‌جایی عجیب جسد جوان ایرانی با راننده خارجی + جزئیات نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۴ (نوبت اردیبهشت) منتشر شد + لینک نتایج آمار تکان‌دهنده اما واقعی: بیش از ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌ها در جنگل‌ها، منشأ انسانی دارد بی‌احتیاطی مسافران، علت آتش‌سوزی پارک ملی گلستان اعلام شد + فیلم برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در تیرماه ۱۴۰۴ | داوطلبان فریب منابع و سوالات فضای مجازی را نخورند ۸ رشته جدید کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی راه‌اندازی شد قتل فجیع دختربچه ۶ ساله توسط ۶ زن و مرد معتاد موزه‌ها روز چهارشنبه (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل شدند دستگیری گوشی‌قاپ‌های خشن با کارآگاه بازی جوان مالباخته و کمک پلیس مشهد وقوع آتش سوزی در جنگل گلستان (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) فوت بیش از ۱۰۰۰ نفر بر اثر غرق شدگی در سال ۱۴۰۳ رئیس کمیسیون آموزش مجلس: هر چه زودتر ماجرای لو رفتن سوالات امتحان نهایی را تعیین تکلیف کنید شهید عماد دهیمی، مامور پلیسی که بعد از شهادت اعضای بدنش اهدا شد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) افزایش ۲۰ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها در ایران + فیلم تأکید اژه‌ای بر ضرورت مبارزه مدبرانه با مظاهر فساد | لزوم تبیین شفاف و صریح مسائل برای مردم با زاگرس بد برخورد کردیم! | ۴۰ درصد آب کشور وابسته به زاگرس است محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد حذف اسناد فیزیکی ولادت و وفات در ثبت احوال با ورزش کردن از بازگشت سرطان پیشگیری کنید درد مفاصل دارید؟ برای کمبود این ویتامین است انتقال ۱۴۶ زندانی ایرانی از عراق به کشور طی ۳ سال گذشته ۴۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی برای ۸ مزاحم تلفنی اورژانس در نیشابور واکنش پلیس به گم‌شدن "الهه حسین نژاد" در تهران (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) واریز دیه ۴۰ نفر از مصدومان حادثه بندر شهید رجایی کشف ۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق در بندرعباس آغاز نمونه‌برداری در پی تلفات گسترده بچه ماهی‌ها در تالاب میانکاله هشدار پلیس فتا در خصوص فال‌گیری رایگان در اینستاگرام پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در راه نواحی غربی استان درباره مزایای شخصی و عمومی دوچرخه‌سواری | رکاب‌زنی، هدیه‌ای به نسل آینده
سرخط خبرها

شناسایی ۱۰۹۴ مبتلا به تب دنگی در کشور (۶ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۲۶۳۲
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۹
شناسایی ۱۰۹۴ مبتلا به تب دنگی در کشور (۶ بهمن ۱۴۰۳)
براساس گزارش نظام مراقبت بهداشتی، از ابتدای امسال، بالغ بر۱۰۹۴ مورد مثبت تب دنگی در کشور تشخیص داده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بیماری تب دنگی، که به‌وسیله پشه‌های آلوده به ویروس دنگی منتقل می‌شود، به‌شدت با شرایط مرطوب و تجمع آب‌های راکد مرتبط است. در پی بارش‌های شدید و سیلاب‌هایی که ماه‌های قبل در امارات رخ داده بود، محیط‌های مناسبی برای رشد و تکثیر پشه‌ها ایجاد شد و به تبع آن، پشه‌های آلوده به ویروس وارد کشور ما نیز شدند که این موضوع خطر شیوع بیماری را افزایش داده است.

تب دنگی چگونه به انسان منتقل می‌شود؟

تب دنگی، در اثر گزش نوعی پشه موسوم به آئدس از فردی به فرد دیگر منتقل می‌شود، هنگامی که این نوع پشه انسان مبتلا به بیماری را می‌گزد و از او خون‌خواری می‌کند ویروس دنگی از فرد به بدن پشه منتقل می‌شود و اگر این پشه فرد سالم دیگری را نیش بزند، او نیز مبتلا به تب دنگی خواهد شد.

ویژگی‌های پشه آئدس

خصوصیت پشه آئدس این است که از تعداد زیادی از افراد خونخواری می‌کند و می‌تواند بسیاری از افراد را مبتلا کند. تخم این پشه می‌تواند ۴۰۰ روز در خشکی زندگی کند و به محض بارش باران، تخم‌ها می‌توانند رشد کرده و تبدیل به پشه شوند. همچنین این پشه در برابر سموم بسیار مقاوم است.

از آنجا که بهترین مکان برای رشد پشه در لاستیک‌های مستعمل و آب‌های راکد است، بهترین راه برای کنترل این پشه، بهسازی محیط و بهترین راهکار برای پیشگیری از قرار گرفتن در معرض پشه‌های آئدس، استفاده از مواد دافع حشرات و پوشیدن لباس‌های آستین بلند یا استفاده از توری‌های پنجره در مناطق آلوده است.

آخرین وضعیت تب دنگی در ایران

براساس گزارش نظام مراقبت سندرمیک جاری در کشور، از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا تاریخ ۲ بهمن ماه بالغ بر ۱۰۹۴ مورد مثبت تب دنگی تشخیص داده شده است. ۸۸۳ بیمار بدون سابقه سفر به خارج از کشور هستند که ۱۳ مورد در شهرستان بندرلنگه استان هرمزگان و ۸۷۰ مورد در شهرستان چابهار استان سیستان و بلوچستان مبتلا شده‌اند و انتقال محلی محسوب می‌شوند.

۱۲ مورد از مبتلایان با سابقه سفر به چابهار در سایر استان‌های کشور شناسایی و تشخیص داده شده‌اند. این بیماران در شهرستان‌های شهرکرد، مشکین شهر، اصفهان، ایرانشهر، زاهدان و اردبیل تشخیص داده شده‌اند که یک مورد از موارد تب دنگی همراه با مالاریا، بوده است.

پشه آئدس در کدام استان‌ها شناسایی شده است؟

در حال حاضر پشه آئدس در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، گیلان، مازندران، اردبیل، آذربایجان شرقی، زنجان و قزوین صید شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->